طی سفری که روز گذشته با چند نفر از دوستان فروم به روستای کنگ (یکی از ییلاقات اطراف مشهد) داشتیم ، در کوچه پس کوچه های روستا به چند تا کودک شیطون و با مزه برخوردیم که خیلی دوست داشتند سوژه عکسهای ما باشند .
طی سفری که روز گذشته با چند نفر از دوستان فروم به روستای کنگ (یکی از ییلاقات اطراف مشهد) داشتیم ، در کوچه پس کوچه های روستا به چند تا کودک شیطون و با مزه برخوردیم که خیلی دوست داشتند سوژه عکسهای ما باشند .
نوید سادات
:::flickr:::
سلام آقاي نويد سادات
كارتون خيلي زيباست
به نظر بنده اين عكس ميتونست توي تاپيك عكس حسي هم جايي داشته باشه ، چرا ؟؟
حسي كه حداقل به من يك نفر دست داد اين بود : سر زندگي و شادابي همراه با معصوميتي كودكانه ، بچههائي كه بدور از هياهوي زندگي ماشيني با كمترين امكانات در كوچه پس كوچههاي روستاي خويش كماكان سرزنده ، شاداب ، و به نظر من خيلي سالمتر (چه از لحاظ جسمي بخاطر آب و هواي سالم و چه از لحاظ روحي و اخلاقي بدلايل مختلف ) از كودكان شهري روزگار خود را سپري ميكنند . . .
ممنون از ارسال
آقای سادات تبریک میگم ثبت بسیار زیباییست
یکی از بهترین عکسهایی است که در طول هفته دیدم...
سيد علي باقرزاده
این تصویر یک از شتربانان کویر مرنجاب می باشد . شخصی خونگرم , به دنبال شتر هایش می گشت و با اینکه عجله داشت به ما اجازه داد از او عکسی به یادگاری بگیریم , حتی ناراحت نشد و با برخوردی بسیار بسیار گرم درخواست ما را پذیرفت
حمید رضا مرادی
G12
سلام
ج.ابراهیمی
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
فکر کنم این عکس بیشتر به تاپیک عکاسی حسی میخوره تا اینجا. چون من اثر به خصوصی از انسان نمی بینم.
ای کاش یه کم کادرتون رو بازتر میگرفتید تا درخت کامل توی عکس باشه.
فقرای غنی یا اغنیا فقیر ؟
اگر تا بحال صبح ها از پل عابر واقع در میدان نوبنیاد عبور کرده باشید , زنی چادر پوش را دیده اید که بساط گدایی خود را در ابتدای پل پهن کرده و مشغول شغل تکدی گری هست . این فرد به همراه پیرزنی دیگر گروه دو نفره ای را تشکیل داده اند و پول خوبی به جیب زده اند . چرا ؟
به این دلیل که محل مذکور محل تردد بسیاری از مردم و دانشجویان به سمت ایستگاههای تاکس رانی می باشد و عبور بیش از 2000 نفر در ساعات 6:30 الی 8 صبح جای خوبی برای برحم آوردن دل جوانان می باشد اگر 70% مردم عبوری 100 تومان کمک کنند ( چه بسا بیشتر از این اعداد و ارقام هم هست ) روزی 140 هزار تومان عاید این دو نفر می شود
هر 15 دقیقه هم ظرف گدایی خود را در کیسه ای پارچه ای کخ در زیر چادرشان پنهان شده خالی میکنند
پ.ن : زباله ادامس که در تصویر موجود هست مربوط به همین فقیر هست برای اینکه حوصله اش زیر چادر سر نره - حتما یه PSP زیر چادر داره که تا پایان ساعت کاری مشغول باشه
حمید رضا مرادی
G12