اینجا پارک قیطریه نیست؟
خیر.لاله
اینجا پارک قیطریه نیست؟
خیر.لاله
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
با سلام
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
مالا ... مرد دریا
Canon EOS 450D
Tv(Shutter Speed): 1/60Sec.
Av(Aperture Value): F7.1
ISO Speed: 100
Focal Length: 10.0 mm
سلام.
مکان :ابشار یخی گور گور در ارتفاعات مشکین شهر
سوژه : خودم
عکاس :یکی از دوستان
زمان :دیروز (جمعه)
ویرایش توسط Mehran Fani : Sunday 6 February 2011 در ساعت 01:35
به سوی تقدیر
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
چاقوساز و مشتري
اروميه - بازار
حدود 50 سال پيش پدر بنده پيش اين آقا شاگردي كرده.
ویرایش توسط aidin594 : Saturday 12 February 2011 در ساعت 19:50
سلام
هفته پیش به صورت اتفاقی در بازار هفتگی دوربین همراهم بود ، غروب بود و هوا رو به تاریک شدن ، کسی که در عکس زیر می بینید ، گفت اومدی عکس بگیری بزار پیاز ها رو درست کنم برات بعدا عکس بگیر !
و اینطور شد که من فهمیدم با چه انسان های خونگرم و بازاری طرفم !
شروع کردم و جالب بود همه برام ژشت هم می گرفتند ، تجربه خوبی بود ، امیدوارم باز هم فرصتی دست بده بتونم عکس های بهتری بگیرم.
و اما یه توضیحی هم درباره بازار به عزیزانی که گیلانی نیستند بدم،
در گیلان هر روز در هفته یک شهر بازار هفتگی بر پاست ، یعنی تقریبا در یک روز دو شهر با هم بازار ندارند البته شهر های نزدیک ، به همین دلیل شرق و غرب گیلان در یک روز بازار پیدا می شود.
به کسانی که در این بازار فعال هستند "بازار مج" گفته می شود که بسیار شغل سختی است. چون هر روز هفته باید با تمام بارو بنه در یک شهر حضور داشته باشند ، چه باران شدید باشد چه آفتاب داغ!
مهم ترین بازار و البته جالب ترین برای من در اطراف ما جمعه بازار است که در شهری به نام جمعه بازار تشکیل می گردد(که البته خود این شهر سه اسم رسمی تولم شهر ، مرجغل و جمعه بازار دارد! که همگی رایجند).
فعالیت این بازار از قبل از سپیده دم شروع می گردد تا حدود 2 عصر که بعد از آن به صورت محدود ادامه دارد.
در این بازار از شیر مرغ تا ... یافت می شود. خریدو فروش گاو ، اسب ، سبزیجات ، ماهی و ...
خیلی پرچانگی کردم ، شرمنده ، همش تقصیر پست قبلی بود.
واین هم غذایی که در این بازار سرو می شود ، البته خوردنش به پای خودتان است و ...
سلام
این عکس رو سال گذشته گرفتم.یادم وقتی می خواستیم بریم بیرون برای تفریح این دختر خانم با کلاس من چتر رو برداشته بود که با خودش بیاره. بهش گفتم بابا جون الان که هوا آفتابی است و بارونی نیست که چتر می خوای بیاری.ایشون با ناز گفت : اخه افتاب شدید، پوستمو اذیت می کنه.با گفتن این جملهء خانم همه زدن زیر خنده.(عامو خدا آخرو عاقبت ماروبخیر کنه!!!!)
خدا یارتون
یا حق
اسدالله مداح
D90 + 18-105 @22mm
f/8 - 1/100 - ISO200
Nikon D90 | 18-105 | 50 f/1.8D | 2x SB910 + SB700 || SIGMA 10-20 f/4-5.6