یک عکس خوب آبستره از دوست خوبمون سهیل شهبازی در صفحه قبل هست که تقریبا همزمان با پست من جهت نمایش تایید شد. از دستش ندین!
یک عکس خوب آبستره از دوست خوبمون سهیل شهبازی در صفحه قبل هست که تقریبا همزمان با پست من جهت نمایش تایید شد. از دستش ندین!
ویرایش توسط farsad : Tuesday 25 September 2012 در ساعت 20:40
بله حتماً
برای ثبت این عکس از یک آکواریوم خیلی کوچک که جنس شیشه آن بسیار شفاف بود استفاده کردم پشت آکواریوم یک کاغذ A4 گذاشتم و از پشت یک منبع نور ( لامپ کم مصرف ) گذاشتم .
با قطره چکان داخل آب جوهر ریختم و از بغل آکواریوم عکس گرفتم البته از فلاش پاپ آپ هم استفاده کردم.
جوهرگرافی بسیار لذت بخش است و مانند عکاسی از قطره ها اشکال زیبایی بوجود می آید.
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
با تشکر از کار عالیتون
یک سوال داشتم جناب شهبازی
وقتی پشت کاغذ a4 نور قرار بدیم بافت کاغذ مشخص میشه و رنگ هم به زردی میزنه کمی, شما چطور به بک گراند سفید خالص رسیدید؟ و نور لامپ رو چطور یکدست پخش کردید؟
(با لامپ ال ای دی سفید تست شده)
چون من قبلا سعی کردم ولی همش نور در یک بخش متمرکز هست و حتی با استفاده از چند لامپ یکدست نشد
ضما وقتی فلش پاپ آپ هم تست کردم نورش قوی تره خوب و کلا تاثیر نور پشت رو از بین میبره و فقط رفلکس ایجاد کرد
------
پ.ن: البته من روی لیوان تست کردم نمیدونم آیا این میتونه علت باشه؟!
با تشکر
ویرایش توسط Hassan.K : Sunday 7 October 2012 در ساعت 13:28
بابت تاخیر در پاسخ عذرخواهی میکنم...
ببینید حتماً لازم نیست نور از پشت کاغذ تابانده شود کاغذ یا هر سطح سفیدی که استفاده میکنید را در فاصله 30 سانتی از پشت لیوان بگذارید سپس یک منبع نور سفید (هرچه قویتر باشد بهتر است) را به سطح سفید بتابانید من خاطرم نیست که برای این عکس از چند لامپ استفاده کردم اما هرچه بیشتر بهتر.
میرسیم به بحث ادیت : اگر سطح سفید شما در خروجی دوربین زرد رنگ است به راحتی میتوانید آنرا اصلاح کنید به این ترتیب : اول عکس را سیاه و سفید کنید سپس فیتیله کنتراست را تا انتها بالا بکشید به همین راحتی صاحب پس زمینه کاملاً سفید و جوهری کاملاً مشکلی میشوید.