انوش عزیز درست میفرمایندپی نوشت: کیفیت عکس در سایت پایینتر نشان داده میشود !
اگر میدانستم به این شکل در میاید اصلا پستش نمیکردم
من پس از اینکه چندین بار به این مورد اشاره کردم و تاثیری نداشت مجبورا دیگر عکس آپلود نمیکنم
چون واقعا ضایع میشه :(
انوش عزیز درست میفرمایندپی نوشت: کیفیت عکس در سایت پایینتر نشان داده میشود !
اگر میدانستم به این شکل در میاید اصلا پستش نمیکردم
من پس از اینکه چندین بار به این مورد اشاره کردم و تاثیری نداشت مجبورا دیگر عکس آپلود نمیکنم
چون واقعا ضایع میشه :(
انوش جان من که عکس شما را نمی بینیم
ولی به شما هم پیشنهاد استفاده از Persian Gig را میدهم به جای kimag.es
همانطور که بردیاخان هم گفتم !
اکثر Image Hosting ها پس از آپلود عکس، آن را دوباره فشرده می کنند (به خاطر کم کردن حجم) و فکر نکنم فایلی که روی یک سرور دیگر آپلود میشود در این فروم کیفیتش افت کند !!
جدا به امتحانش می ارزد ;)
مشکل جای دیگری است عکسی که در سایت گذاشته میشه بزرگتر از اندازه معمول نشان داده میشه(حالا هر سایز و حجمی که داشته باشه) و این باعث افت میشه میتوانید مقایسه کنید:اکثر Image Hosting ها پس از آپلود عکس، آن را دوباره فشرده می کنند (به خاطر کم کردن حجم) و فکر نکنم فایلی که روی یک سرور دیگر آپلود میشود در این فروم کیفیتش افت کند !!
لطفا کلیک کنید ...و با عکس زیر مقایسه کنید!
HDR_Panurama متشکل از 6 شات -2 فریم افقی
Camera: Nikon D90
Lenz: Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X
Focal Length: 11mm
Aperture: f16
ISO Speed: 100
بردیا جان
عکس ارسالی در پست شما با عکس ارسالی موجود در لینک ارسالی شما هیچ فرقی باهم ندارد!
فقط چون عرض عکس شما از اندازه پیش فرض فروم بزگتر است (عرض عکس شما بیشتر از 800 پیکسل است !) یک کد JavaScript فقط پیش نمایش آنرا کوچک میکند تا شکل و شمایل فروم به هم نخورد.با کلیلک بر روی Header عکس میتوانید عکستان را در سایز واقعی ببینید.
و وقتی روی آن کلیک کنید عکس واقعی را بدون Resize نشان میدهد
اگر شما هم مثل من دوست ندارید این JavaScript Code عکس شما را Resize کند، هنگام فرستادن عکس در فروم به ابعاد عکس خود دقت کنید و خودتان آنرا Crop کنید.
من اگر بخواهم برای عکسم حاشیه بگذارم ابتدا آنرا به عرض 760 Resize میکنم سپس به طرفین 20 پیکسل حاشیه اضافه میکنم که در نهایت به همان 800 پیکسل میرسم.
اینگونه بگویید درست تر است.مشکل جای دیگری است عکسی که در سایت گذاشته میشه بزرگتر از اندازه معمول نشان داده میشه(حالا هر سایز و حجمی که داشته باشه) و این باعث افت میشه میتوانید مقایسه کنید:
عکسی که در فروم قرار میگیرد اگر عرض آن از 800 پیکسل بیشتر باشید Resize می شود و برای دیدن آن در ابعاد واقعی باید بر روی آن Header سفید رنگ کلیک کرد.
اگر حجم آن هم از 300 KB بیشتر باشد چون مخلف قوانین فروم است احتمالا توسط دوستان و مدیران یا پاک خواهد شد و یا عکس به لینک تبدیل خواهد شد.
موفق باشید
ویرایش توسط Navid7h : Tuesday 23 March 2010 در ساعت 03:28 دلیل: اضافه کردن توضیح
آقای حسینیان ظاهرا این وسط اشکالی وجود داره و آن اینکه برای شما و احیانا برخی از دوستان این مشکل وجوود ندارد و برعکس
همین الان هر دو عکس را با متر در مانیتور اندازه گرفتم
اندازه عرض عکسی اصلی(با کلیک کردن) دقیقا 216 میلی متر و عکسی و اندازه عرض عکسی که فروم نشون میده 264 میلی متر هست
در ps هم که فایل را باز میکنم و Actual pixels را انتخاب و باز با متر اندزه گرفتم شد 216 میلی متر
ببخشید خیلی عامیانه شد و امیدوارم توانسته باشم منظورمو بیان کرده باشم
با تشکر
سلام !
شما این Header سفید را می بینید؟
تو رو خدا یکم واضح بنویسید !اندازه عرض عکسی اصلی(با کلیک کردن) دقیقا 216 میلی متر و عکسی و اندازه عرض عکسی که فروم نشون میده 264 میلی متر هست
اندازه عرض عکسی اصلی یعنی چی ؟
اینجوری بگم !
وقتی روی اون Header سفید رنگ کلیک میکنید باید عکس در سایز اصلی نشان داده شود.یعنی بزرگ شود . و وقتی کلیک نکنید عکس شما را از حالت واقعی کوچکتر نشان میدهد.
Browser شما چیست؟ من از Firefox نسخه 3.6 استفاده میکنم..همه چیز درست است. آیا JavaScript را Disable نکرده اید ؟
با Internet Explorer نسخه 8.0 و Opera نسخه 10.5 هم مشکلی وجود ندارد !
..مشکل از تنظیمات Browser من بود
آقای حسینیان ممنون از راهنمایی
درود
ظاهرا مشکل از Browser است من از Firefox 3.5 استفاده میکنم اما وقتی با Internet Explorer همین صفحه را باز کردم دیدم هیچ مشکلی ندارد!
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Tuesday 23 March 2010 در ساعت 11:05
ضمن تایید صحبت نوید جان، برای اینکه کوچک کردن ابعاد عکس همراه با افت کیفیت نباشد، به روش زیر عمل کنید.
سایز عکس را طی چند مرحله کوچک کردن به اندازه مورد نظر برسانید. اندازه مورد نظر میتواند ترجیحا اندازه ای باشد که طول عکس از حداکثر طول در نظر گرفته شده برای محتوای پست های فروم بزرگتر نباشد (نوار سفید را مشاهده نکنید).
تعداد مراحل بستگی به خودتان دارد، اما بهتر است هر بار ابعاد عکس را به 50% تا 75% ابعاد اولیه برسانید.
انتخاب الگوریتم Resampling نقش مهمی در سرعت و کیفیت نهایی خواهد داشت. چند روش پیشنهادی وجود دارد:
1. Resampling با الگوریتم Nearest Neighbor. بیشترین سرعت و بدترین کیفیت. تقریبا هیچگاه پیشنهاد نمیشود.
2. Resampling با الگوریتم Bilinear طی چند مرحله. سرعت قابل قبولی دارد و کیفیت خروجی نیز مناسب خواهد بود.
3. Resampling با الگوریتم (Bicubic (Sharper طی چند مرحله. سرعت متوسط و کیفیت خروجی بسیار خوب.
4. Resampling با الگوریتم Bilinear و شارپ سازی خفیف در هر مرحله. سرعت کم و کیفیت بسیار عالی همراه با شارپنس قابل تنظیم.
انتخاب دقیق بستگی به روند کار، تعداد عکسها، سایز آنها و بافت های موجود در آنها دارد. بنابراین نمیتوان بیش از حد مته به خشخاش گذاشت. یک پیشنهاد کلی میتواند به این صورت باشد که در صورتی که تعداد "عکس" ها کمتر از انگشتان دو دست است از روش چهارم و اگر تعداد آنها زیاد است از روش سوم استفاده کنید. در مورد تصاویر دیگر موضوع فرق میکند.
در ضمن، روش چند مرحله ای برای کوچک کردن سایز تصاویر یک روش پذیرفته شده برای ایجاد تعادل بین سرعت و کیفیت است و هر برنامه قوی کار با تصاویر و هر سرویس عکسی که من توانسته ام کد آنرا ببینم به گونه ای از همین روش استفاده می کند.
در نهایت، همانطور که نوید جان گفت عکستان را هم جایی آپلود کنید که فایل عکس را مستقیما در دسترستان قرار دهد.
آرش شاهکار
سلام