1- سایت عکاسی سایت بسیار خوبی است و من تنها در این سایت عضوم! ولی خوب بودن به معنای کمال مطلق نیست که!
2- مقاله رو خوندم و اصلا از اونجا فهمیدم HFD چی هست.ولی در اونجا فقط مفاهیم رو به صورت نظری طرح کرده و بسیار گذرا، طوری که اگه برای بار اول باشه که با این مبحث یکی روبرو می شه یکم گیج می شه! ضمنا من در این سایت هیچ مقاله ای که صرفا به مسئله عمق میدان و چگونگی فوکوس کردن در عکاسی مناظر بپردازه پیدا نکردم! و این همون چیزی است که در سایت های
فارسی دیگه هم پیدا نکردم و الا اینکه عمق میدان چیست و چگونه زیاد یا کم میشه در همه ی سایت های درست حسابی هست!
3- دوست عزیز مطمئنی همون عکس رو دیدی!؟ چطوره 5 نفر دیگه هم ببیند و نظر بدن.
تنها جایی که خارج از فوکوس هست زیر خط قرمزه
بعدشم دوست عزیز افزایش دیتیل چه ربطی به فوکوس بودن داره!؟ نهایت تاثیری که داشته باشه کمک به شارپ تر شدن عکسه آن هم در شرایط خاص! یعنی عکسی که کاملا از فوکوس خارجه با HDR و افزایش Dynamic Range میاد تو فوکوس!!!؟؟؟ تازه می خوام اینو به شما بگم چون عکس HDR هست حتی از شارپ بودنش کم شده. چرا؟ چون در عکس های متوالی که گرفته می شه امکان لرزش و تکون خوردن دوربین هست، امکان جابجایی سوژه ها هم هست.در مورد این مثال شما فرض کن حتی اگر نسیم ملایمی هم در لحظه شات های این عکس وزیده باشه برگ های سبک درختها تکون خوردن و اتفاقا برگ های درختها کمی Blur شده. اون Align که در نرم افزارهای HDR هست فقط جبران لرزش دوربین رو می کنه.تکون خوردن شوژه چی!!؟؟
شما می گی Foreground کاملا خارج از فوکوسه پس منظورت اینه که اون ساختمانها در فوکوسند دیگه! یعنی عکاس روی اون ساختمانها فوکوس کرده. در این عکس مشخصه که لنز وایده پس اگه فاصله ی کانونیشو 20 فرض کنیم با عدد f مثلا 5.6 و با تخمین اینکه اون ساختمانها در فاصله ای حدود 300 متری دوربین هستند می دونید focal plane از فاصله ی چند متریه دوربین شروع میشه؟؟؟؟؟ 4 متری!!! بازم بگم؟
4- نیازی نیست من انتخاب کنم.از دوستان هر عکسی که دوست داره در سایز واقعی بزاره!