احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام
حسین اکبری
canon 60ِِD 15-85
ميلاد جان
واقعا از از كارهاي اخير شما لذت مي برم.
در اين دو كار، كنترل نور و تنظيمات رنگ و كنتراست، چشم نواز هستند.
از منظره هاي خوبي كه در اختيار داشتيد، به خوبي استفاده كرديد و ريسايز عكسها، بسيار خوب انجام شده.
ولي اصولا در مناظري كه قسمت پاييني كادر رو آب در بر مي گيره، نبايد سهم زيادي براي آب قائل شد...اين موضوع در عكس اول، كمي آزار دهنده هست.
ولي در هر دو عكس، ابرها برجسته هستند و زيبا.
موفق باشيد
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
جناب ناظم رعايا
ديدن عكسهاي حيات وحش شما هميشه شگفت انگيز بوده...اخيرا كارهاي منظره هم از شما زياد مي بينيم كه مايه مسرت است!;)
درمورد اين كار اخير، به نظر بنده آسمان كمي جاي كار بيشتري در اديت داشته...نور و كنتراست و نويز.
جسارتا فكر مي كنم وضوح كار، در ريسايز صدمه جدي ديده.
اين لنز 22-10 گاهي كمي نامهربان است! بايد قلق رفتاري اون رو بدست آورد...هميشه راضي كننده خروجي نمي دهد...ولي من دوستش دارم و گاهي باهاش كشتي مي گيرم:cool: خلاصه اينكه خروجي اين لنز، كمي نياز به اديت دقيق تري دارد.
جسارت بنده رو ببخشيد.
اخيرا وقتي به اصفهان سفر مي كنم، در كنار زاينده رود، بدنبال يك آقاي متشخص 7D بدست با يك لنز 500 سفيد خوشگل مي گردم...عيد هم تالاب گندمان بودم، شما را زيارت نكردم:biggrin: البته بنده براي صعود قله كلار رفته بودم.
فعلا...
ویرایش توسط farhad44 : Sunday 9 May 2010 در ساعت 13:24 دلیل: حذف عكس از نقل قول به علت به هم زدن عرض صفحه
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سید مصطفی حسینیCanon 60D, 15-85, 55-250 , 50 f/1.8 - PowerShot A520SpeedLight 580 II, Lowepro AW 200, Manfrotto 7301YBAdobe Lightroom 3
سلامآیا عکس فوق HDR است یا پردازش خاصی روی آن انجام گرفته، یا...
hdr نیست ,ویرایش به سبک hdr می باشد
استان آذربایجان غربی بدون اغراق قطب برتر از نظر زیبایی ,طبیعت و منظره در ایران می باشد
با تشکر