بردیا جان دریاچه واقعا مصنوعی به نظر میاد
وحید بیگدلی
جناب بردیا، با عرض معذرت، من واقعا هر چه نگاه کردم نفهمیدم دو عکس آخر شما در این تاپیک (و همچنین تعدادی دیگر از دیگر عکسهای آپلود شده توسط شما) واقعا چه چیزی برای گفتن دارند و چرا فکر کردید که از آن دسته عکسهایی هستند که بخواهید به اشتراک بگذارید یا به دیگران نشان دهید؟
آرش شاهکار
اتفاقاً عکسهای بدی نیستند، با کم لطفی عکاس در پروسس بد به این روز درآمدهاند. مشکل دیگر بردیا عزیز این است که سوژههای نابی در دسترس داشته است و با به اشتراک گذاشتن تعداد زیادی عکس از این سوژهها خیلی از کارهای خوبش را نیز تحت تاثیر قرار داده است. اگر قرار باشد انتخابی برای همراهی عکاسی داشته باشم (البته از نظر سوژه) جزیی از اولین انتخابها ایشان خواهد بود.
بذل بیش از حد هر چیزی ولو که بخشی از آن چشم نواز (یا گوشنواز....) باشد، قابلیت از دست دادن مخاطب را دارد.
امروز با یه سایت و عکاس آشنا شدم که عکسهای منظرش فوق العاده بود، ممکنه خیلی هاتون قبلا دیده باشین و آشنایی داشته باشین ولی چون خودم امروز متوجهش شدم و ممکنه خیلی ها هنوز آشنایی نداشته باشن لینک می کنم، واقعا به تمام کسانی که عکاسی منظره دوست دارن توصیه می کنم از دست ندنش
http://www.difrusciaphotography.com/
Canon EOS 500D - Sigma 10-20mm - f/11 - 1/60 - iso 200 - handheld
سایز بزرگتر
Canon EOS 500D - Sigma 10-20mm - f/11 - 1/250 - iso 200 - handheld
سایز بزرگتر
سلام
جناب مطهری عکس دومی ته رنگ مجنتا (Magenta) دارد.
سلام