وحید جان کمی بیشتر توضیح بده
با تشکر
وحید جان کمی بیشتر توضیح بده
با تشکر
..شدیدا از نقد و انتقادات دوستان و اساتید در مورد مشکلات عکسهایم استقبال میکنم
با تشکر
- تلاش زیاد برای ریکاوری قسمتهای روشن که باعث رنگ مات و کدر آنها شده
- رنگ آبی غیر عادی آسمان و رنگهای نارنجی و قهوه ای ابرها
- رنگ قسمتهای نمکی هم که بعید میدانم اینطوری باشد , ولی مطمئن نیستم
والا من چیزی به عنوان تضاد بین دنیای مرده و زنده دستگیرم نشد, دنیای زنده اش کجاست؟
جسارتا ً باید بگم در کل بنده عکاس را بابت دیدش و عکسش و حتی ادیتش مجبور به توضیح و تفسیر نمیدانم ... یا عکس و ادیت یک نفر نظر من را جلب میکند یا نمیکند , قرار نیست اگر عکسی مطابق سلیقه من نبود؛ از عکاسش توضیح بخواهم , شاید همان عکس در نظر خیلی ها بسیار جذاب باشد , و آنها چیزهایی را در آن درک کنند و حسی از آن بگیرند که عاید من نشده بوده.
بنده هم فقط نظرم را عرض کرده بودم.
ممنون
سخن شایستهای در برخورد با عکس دیگران است.جسارتا ً باید بگم در کل بنده عکاس را بابت دیدش و عکسش و حتی ادیتش مجبور به توضیح و تفسیر نمیدانم ... یا عکس و ادیت یک نفر نظر من را جلب میکند یا نمیکند , قرار نیست اگر عکسی مطابق سلیقه من نبود؛ از عکاسش توضیح بخواهم , شاید همان عکس در نظر خیلی ها بسیار جذاب باشد , و آنها چیزهایی را در آن درک کنند و حسی از آن بگیرند که عاید من نشده بوده.
محل ثبت: ارومیه منطقه مرزی دالامپر
این منطقه (نقطه صفر مرزی) نقطه طلاقی مرز میان سه کشور ایران ترکیه و عراق می باشد.
عزیمت به این نکته بدون استفاده از اتومبیلهای مخصوص امکان پذیر نمی باشد در این منطقه به طور معمول برف در تمام طول سال وجود دارد و یکی از سردترین نقاط کشور محسوب میشود و البته یکی از نقاط مورد توجه کوهنوردان..
(دالامپر نام کوهی به ارتفاع حدود 3500 متر در این منطقه می باشد)
تنگ صیاد - چهارمحال و بختیاری :
Canon 400D, Canon 18-55
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
محل ثبت: ارومیه ,مرداب سوره دوکل