نمایی دیگر از آبشار تنگ تامرادی
نمایی دیگر از آبشار تنگ تامرادی
بله حق با شماست. عکس رو اشتباه ارسال کردم. اینم کادر عمودی و با فوکوس بهتر
سلام آقای خادمی
درباره عکسی که در پست 1837 ارسال کردید : به نظر من عکسی که در پست 1833 فرستادید از نظر کادر و ترکیب بندی بهتر از این ثبت هستش هرچند همون طور که خودتون گفتید مشکل نور داره
در عکس آخری که به صورت عمودی کادربندی کردید کمی وضعیت بهتر شده
شاد باشید
این آبشار بسیار زیباست. اما به دلیل واقع شدن در تنگه معمولا کنتراست نوری شدیدی دارد. تلاش من برای چندمین بار و با ترفندهای مختلف برای ثبت چشمگیر هم چنان بی نتیجه است. بهتره توضیح دهم که این دفعه در دونوبت عکاسی کردیم. 1- زمانی که آبشار در معرض تابش نور خورشید بود که متاسفانه عکسها عمدتا Highlight شده اند و تغییر Exposure کمک موثری نکرده است. 2- زمانی که تمام آبشار در سایه بود که حاصل کار عکسهای زیر است که با ویرایش و Highlight کردن بعضی قسمتها بدست آمده اند. ممنون میشوم دوستان تجربیات خودشون در چنین مواردی را بیان کنند
آقای Malekzadeh با اجازتون ادیتی روی نور و رنگ عکس انجام دادم اکسپوز کلی رو بیشتر کردم و سچوریشن رنگ آبی رو کمتر کردم همینطور نور سنگ هارو بصورت موضعی بیشتر کردم
استفاده از فیلتر ND میتونه کمک خوبی در عکاسی زیر آفتاب باشه
جسارتا به نظر بنده این ثبت زیادی شلوغ به نظر میاید به صورتی که جشم قادر به تمرکز بر روی سوژه اصلی نیست و به نظر من هم در این تاپیک قرار نمیگیرد
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم