تنگ بستانک (بهشت گمشده ) :
Canon 7D, Canon 10-22
تنگ بستانک (بهشت گمشده ) :
Canon 7D, Canon 10-22
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
بردیا جان خوشحالم که ایده های جدید ازت میبینم.
1443 قسمت تلاقی آسمان با درخت ها مصنوعی شده البته می دونم که درخت ها ریز هستند اما شاید یک بار دیگه سعی کنی بهتر بشه.
محل عکاسی: جاده اورامانات کردستان
اردیبهشت 1390
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
fبهنام جان انشاءالله که در طول چند روز سفر به گرد و غبار برنخوردید(ظاهرا که اینطور بوده)محل عکاسی: جاده اورامانات کردستان
اردیبهشت 1390
متاسفانه امسال برخلاف سال قبل خبری از شقایقهای وحشی نبود خیلی کم بود امسال ,این وضعیت کلی بود یا حداقل در قسمت غرب و شمال غرب کشور که اینطور بود
سال قبل که جای دوستان خالی بود کردستان قرمز پوش شده بود در اردیبهشت ماه
امسال من نتونستم برم سال بعد حتما خواهم رفت ,شاید دوستانی باشند که یه تور دوستانه بزاریم.... :cool:
ممنون، امیدوارم برای شما و دیگر دوستان هم از این فرصتها فراهم شود. من و یکی از دوستان (فرزاد آریان) حدود 2 ماه پیش قرار این سفر رو گذاشته بودیم و بیشتر برای عکاسی از مراسم خاصی که در روستای اورامانات اجرا میشد رفتیم ولی از شانش ما و دیگر عکاسانی که اومده بودن گفتن که این مراسم زمستان (بهمن ماه) اجرا میشه و گفتن که الان یک مراسم دیگری اجرا میشه که چیز خاصی هم نداشت. همین الانش کوهها برف داشتن دیگه زمستون رو نمیدونم چطوریه!
چون در راه زیاد توقف داشتیم و از سنندج تا اورامانات جاده کوهستانی بود حدود 14 ساعت در راه بودیم (6 صبح حرکت از تهران، 8 شب روستای اورامانات) و راننده دیگه هم نبود و خودم رانندگی کردم همش رو. مسافت هم رفت و برگشت از تهران 1400 کیلومتر شد. برگشت هم چون به تعطیلی خورده بود و عده زیادی از سنندج برای دیدن مراسم به اورامانات اومده بودن چند ساعتی در ترافیک بودیم و برگشت هم تا تهران حدود 14 ساعت شد (2 ظهر حرکت از اورامانات، 4 صبح تهران).
بردیا جان در طول سفر گرد و غباری من ندیدم، چیزی که زیبا بود جاده سنندج تا اورامانات بود که سرسبز بود و کوهستانی. من فقط در یک نقطه از مسیر بین سنندج تا اورامانات دشت شقایقهای وحشی دیدم که همون جا هم توقف کردیم و حدود 15 دقیقهای عکاسی کردم.
کلا سفر خوبی بود و جای دوستان خالی بود، ولی خوب ما هم جای خاصی جز روستای اورامانات نرفتیم. دوست داشتم جاهای دیدنی دیگه کردستان هم برم ولی در این سفر فرصت نشد.
ویرایش توسط king4 : Tuesday 17 May 2011 در ساعت 18:31
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x