canon 18-55, f/16, 1/160", iso 100, tripod
مکان: سد شهرستان فریمان
با عرض پوزش بحث مانع این شد که یه دستی به این عکس زمستانی بکشم و بدون پروسس قرار داده بودم قبلا..
سلام
دوستان در مورد نحوه بکارگیری تکنیک مالتی شات که در عکسهای منظره برای بهبود دینامیک رنج استفاده میشه مطلبی کامل چه به فارسی و یا انگلیسی ندارن؟ من فکر می کردم خیلی ساده باشه اما در عمل به مشکل خوردم (منظورم کلیات تکنیک نیست چون بلدم، می خوام لینکی باشه که بیشتر وارد جزییات بشه)
خودم دارم تو نت سرچ می کنم، میخواستم دوستان اگه مقاله خاصی مد نظر دارن که مفیده بذارن تا سرعتم بیشتر بشه
ممنون
سلام
CA در لبه کوه کاملا مشهود است همچنین فکر می کنم که عکس ته رنگ آبی هم دارد که اگر بردارید زیباتر میشود.
سلام و ممنون از توجه
در مورد CA هنوز این خطا برام قابل درک نیست که بخوام رفع کنم، مقاله زیاد خوندم اما بازم نمی دونم CA رو چطوری در عکسم تشخیص بدم تا رفع کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
ته رنگ آبی رو هم با توجه به اینکه عکس در سایه ثبت شده قبول دارم ولی آبی رو خیلی کم کردم و اگه بیش از این کم می کردم شاهد ته رنگ زرد می بودیم می تونید در فتوشاپ امتحان کنید شاید شما به نتیجه بهتری رسیدید:)
يك مقاله عالي:
http://photo.net/learn/digital-photo...images/part-1/
قسمت دومش هم در همون سايت منتشر شده كه مي تونيد پيدا كنيد و ادامه بديد.
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
دوست من تشخیص CA در عکس کار چندان دشواری نیست کافیست که شما از زوم بالا ( مثلا ۱۰۰٪) استفاده کنید و لبه های سوژههای داخل عکس را بینید که اصولا طیف نازکی به یکی از رنگهای آبی (مانند عکس شما) زرد قرمز یا سبز نمایان میشود.
در برخی موارد هم که مانند عکس شما CA به وضوح خود نمایی میکند و با کمی دقت و بدون زوم می توان آنرا تشخیص داد.
برای از بین بردن CA می توانید از Filter/Distort/Lens Correction یا راحتتر از آن ACR استفاده نمایید
در مورد ته رنگ هم اگر از گزینه Match Color استفاده کنید بعید میدونم که با مشکلی مواجه بشوید
موفق باشید