مناظر روستایی مازندران آبندان روستای بالا بیشه سر (ستوده)
مناظر روستایی مازندران آبندان روستای بالا بیشه سر (ستوده)
آقای یوسف
به نظرم شما این عکس را قبلاً به صورت سیاه و سفید هم در سایت قرار داده بودید ولی رنگیش بسیار زیباتره.
ارادتمند
جناب چگینی از اینکه نظر دادید سپاسگزارم , راستش خود من هم خیلی بین انتخاب این عکس و نسخه سیاه سفید آن دو دل بودم و خیلی دوست داشتم تا نظر دستان رو هم جویا بشم .
خودم فکر میکردم حذف رنگ باعث تقویت برخی المانهای تصویر نظیر خطوط مورب و بافت سطح ابر و انعکاس روی دریاچه شده و از طرفی هم ناخودآگاه علاقه بیشتری به نسخه رنگی داشتم و فکر میکردم به عنوان عکس منظره بازگو کننده مناسبتری از زیبایی منظره ای است که من شاهد بودم.
متاسفانه قبل از ارسال امکان آگاهی از نظر دوستان را نداشتم نسخه رنگی رو بیشتر به این دلیل اینجا قرار دادم تا شاید خوش شانس باشم و دوستی مانند شما محبت کند و به نقد و نظری مرا مهمان کند و یا اینکه از اظهار محبت دوستان پای این دو عکس شاید به جمع بندی برسم.
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
با سلام،
Canon 7D
EF 50mm f1.4 @ F4
ISO 800
1/80s
حق با شماست بردیا جان، آنروز فقط تک لنز پرتره ام را همراه بردم و اتفاقا پرتره های خیلی خوبی هم گرفتم. اتفاقا همین که به محل کذایی رسیدیم و دریاچه را دیدم فهمیدم که عجب اشتباهی کردم که لنز واید را همراه نیاوردم. هر چند جمع دوستان جمع بود و مجال عکاسی جدی نبود.
اینجا روستایی در منطقه حفاظت شده EIFEL در غرب آلمان است.