دقیقا همین نکته اس که عکس رو برای خودم جذاب کرده.عکس بدون هیچ المان خاصی زیباست(برای خودم) دقیقا همونطور که اون منظره بود.بر عکس به نظر من زمین و آسمان اونقدر کاملند که نیاز به چیز دیگری برای نشون دادن خودشون ندارن.
چند توصیه دیروز از جانب جناب محبی عزیز داشتم که منجر به این ثبت شد.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ممنون سعید جان.ویرایش زیباییست.زحمت کشیدی.
بله این رنگ مایه به خاطر تشدید اون حالت زرد و درخشان اون منطقه و حسی که در اون لحظه داشتم.در واقع بهار در منطقه ما رو به اتمام هست و زرد شدن علفها باعث میشه غروبهای طلایی رو در اطراف شهر شاهد باشیم.با حذف ته رنگ عکس کاملا حالت تابستانی پیدا میکنه که البته زیباست،ولی دوست داشتم کمی حس و حال غیر واقعی پیدا کنه و کاملا هم تابستانی نباشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
روستای بوژان - نیشابور
Nikon D700, 14-24
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
جناب صباغی
عکس ارسالی شما آندراکسپوز هست و به راحتی می تونستید در ویرایش این کمبود نور رو جبران کنید. خط افق هم کج هست که ۳۰ ثانیه اصلاحاش کار نمیبره. حتی اگر از این دو نکته هم صرفنظر کنیم عکس نکتهای قوی برای بیان ندارد.
و یک پیشنهاد دوستانه کمی به فکر متفاوت کردن کارهای خود باشید قبل از انتشار عکسهایتان نهایت دقت رو به خرج بدید و بیش از پیش به دیدن عکس های ناب بپردازید. دوربین به دست این ور و آن ور چرخیدن و زارپ زارپ عکس گرفتن حاصلی نخواهد داشت.
امیدوارم از حرف های بنده ناراحت نشده باشید. و عکس شما با کمی ویرایش به این شکل در خواهد آمد در کمتر از یک دقیقه
ویرایش توسط SinaVT : Saturday 21 April 2012 در ساعت 20:29
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
دوست عزيزAsri لطف ميكنيد اگزيف عكستون رو هم بنويسيد.
ويك سوال اينكه در پروسس درر روشنايي وتاريكي عكس تغييري داديد يا خير؟
با تشكر.