ج.ابراهیمی
سلام
وجود دارد و شدید هم هست ,شاید در این اندازه زیاد هم به چشم نیاد و یا توسط برخی نادیده گرفته بشه ولی در اندازه های بزرگ و به خصوص در چاپ با اندازه های بزرگ آزار دهنده خواهد شد:
http://www.irfreeup.com/di-UYOH.jpg
این نوع ca در واقع از نوع اختلالات رنگی و اثرات ویرایش تخریبی محسوب میشود تنظیم تونالیته های روشنایی بدون توجه به کانالهای رنگی یکی از عوامل بوجود آمدن این اشکال و تشدید آن می باشد.
استفاده از ابزارها و روشهای مختلف در هر موقعیتی و و برای هر منظوری یک امر سلیقه ای است ,شکی در آن نیست
ولی برای برخی انواع اختلالات رنگی و ca استفاده از این روش (با تاکید بر نویزهای رنگ) بسیار کارسازه ,امتحان کنید ضرری ندارد...
بردیا جان ممنون از بابت راهنمایی. البته من حتی در این سایز بزرگ هم باز اثری از CA اون هم از نوع شدیدش نمی بینم. به نظرم در عکس آقای محمدی چنین ایرادی وجود نداره.
اما خوب اینکه CA در اثر ویرایش ایجاد بشه نکته جدیدی بود که نمی دونستم. باید اعتراف کنم که تا حالا CA رو تنها از مشکلات لنز می دونستم که خوب بر اثر ویرایش تخریبی ممکن هست تشدید بشه. به هر صورت ممنون. باعث شد که در این مورد بیشتر تحقیق کنم.
به هر شکل, اینکه عکسی که سایزش به شدت کوچیک شده رو دوباره چندین برابر بزرگ کنیم ایده جالبی به نظر نمیرسه. به عنوان نمونه کراپی از آخرین پست شما در همین تاپیک رو انتخاب کردم از باب مقایسه. به نظر میرسه که در این ابعاد ایرادات عکس شما هم کمتر از عکس آقای محمدی نباشه. البته من یقین دارم که شما در ویرایش عکس در ابعاد اصلی نهایت دقت رو به خرج میدی که خروجی کم نقصی داشته باشی. فقط می خوام بگم که چیزی که بهش میگی ca شدید, احتمالا فقط تاثیر کاهش سایز عکس و سپس افزایش اون به سایز اصلی هست.
کاری که به نظر نمی رسه مبنای صحیحی داشته باشه!
تا نظر دوستان مجرب چی باشه!
ویرایش توسط jebrahim : Saturday 28 April 2012 در ساعت 17:01
ج.ابراهیمی
ضمن تشکر از دقت نظر و راهنماییهای آقایان سعادت و ابراهیمی ، عکس پست 2295 ترکیبی از سه عکس بود (فتومتیکس و فتوشاپ) و قبول دارم که از لحاظ رنگ مشکل دارد
دوباره که به عکسها رجوع کردم و شات میانی رو دوباره و صرفا در فتوشاپ ادیت و CA حاشیه ابرها رو تا حد ممکن حذف کردم و نتیجه پس از کاهش رزولوشن و بدون اعمال شارپنس و نویزریداکشن این شد :
هر چند در این عکس هم با بزرگنمایی چندین برابر، CA وجود دارد اما آنگونه که در مونیتورم می بینم نسبت به عکس قبلی کمتر است. همینطوره ؟کد:http://www.irfreeup.com/di-9MYU.jpg
استفاده از نویز ریداکشن در ادیت ابرها : کلا این کار را نمی کنم چون حذف نویز باعث سافت و تخت شدن بیش از اندازه ابر می شود و از جذابیت بصری آن می کاهد
حذف وسواسی و بیش از حد CA حاشیه ابرها هم اگر با انتخاب رنگها و ریپلس کردن آنها انجام شود ، علاوه بر موارد فوق باعث افزایش حجم ابرها می شود. حالا اینکه مرزی به نام CA ، باید باشد ، نباشد و چقدر باشد ؟ علاقمند به دانستن نظرات و راهنماییها و تجربیان اساتید و دوستان هستم
اصغـرمحمـدی
نسخه اخیر وضعیت بهتری داردهر چند در این عکس هم با بزرگنمایی چندین برابر، CA وجود دارد اما آنگونه که در مونیتورم می بینم نسبت به عکس قبلی کمتر است. همینطوره
..مقداری از این مشکل هم برمیگردد به کیفیت لنز و قدرت تفکیک آن
اینجاست که ارزشها و برتریهای لنزی مانند 24-14 آشکار میشود
جواد جان شاید عنوان ca با توجه به ذهنیتی که از آن داریم چندان مناسب مثال ما نباشه ,اختلال رنگی عنوان مناسب تری است
کراپی که شما گذاشتی دقیقا همان چیزی است که در اثر ریسایز کردن عکس بوجود میاد ولی آنچه مد نظر بنده بود حاشیه بافت ها مانند حاشیه ابرها و پیکسلهای موجود در مرز ابرها(سفید) با آسمان(آبی) است که رنگ مجنتا به خود گرفته اند. بر خلاف مورد قبلی ,این اشکال قبل از ریسایز و در سایز اصلی نیز وجود خواهد داشت.
من این جا یک جورایی تازه واردم نمی دونم داستان چیه
برای شروع این عکس رو به این صفحه اضافه می کنم
امیدوارم دست گل آب نداده باشم
:))
با تشکر از همه دوستان :)
در ضمن یکی از دوستان اسم این محل رو سوال کرده بود
این جا چشمه های باداب سورت است که مسیر سمنان ساری قرار دارد - فکر کنم حدود 50 -70 کیلومتری شهمیرزاد است
این چشمه ها دارای آب های با رسوبات رنگی است که پس از تبخیر آب باقی مانده املاح آن این اشکال رو ایجاد می کنند
البته مشابه این نوع چشمه ها کم نیست ، مثلا در لار هم مشابه آن وجود دارد ولی اکثرا املاح رنگی ندارند و رنگ حوضچه های آنها سفید رنگ است
ویرایش توسط A_Maddah : Sunday 29 April 2012 در ساعت 09:52 دلیل: اصلاح املایی