همانطور که قبلا نیز توضیح دادم ,در موقعیتهایی این چنینی آور اکسپوز شدن خورشید نه تنها اشکالی ندارد بلکه کاملا طبیعی است
و اگر در این عکس خورشید آور نشده(به جز کانال رنگی red که اصلا مهم نیست) این کار به هنگام ثبت نبوده بلکه در مرحله ویرایش مناطق مورد بحث "باز ساخت" شده....
در مورد ته رنگ نظرمو قبلا در همین تاپیک ابراز کردم ته رنگ همیشه بد نیست برخی ته رنگها لازم نیست اصلاح شوند برخی عمدا اضافه میشوند ,برخی از دوستان تونهای رنگی را با ته رنگ اشتباه میگیرند
اعمال برخی تونهای رنگی از همان ابتدا یعنی به هنگام تنظیم وایت بالانس و تعمدا انجام میشود(برای رسیدن به بالاترین کیفیت خروجی زیرا که معضلات احتمالی کمتری به همراه خواهند داشت)
ویرایش توسط Saadat : Tuesday 14 August 2012 در ساعت 15:59
..همانطور که سلیقه ها متفاوت می باشد ,مثلا آقای حمزه ای عکس جناب باقری را نمیپسندند ولی من آنرا میپسندم
سلیقه ها و درک ما از رنگها نیز متفاوت می باشد ,به همین جهت در یک عکس طبیعت و منظره آنچه بیش از همه مهم می باشد کادر و ترکیب و,موضوع می باشد در مورد تنظیمات رنگ تصور نمیکنم به طور قطعی بتوان نظری اظهار کرد به عبارت دیگر اندکی گرمتر و یا سردتر و مسایل این چنینین تاثیر آنچنانی در سرنوشت عکس ندارد نهایتا عده ای آنرا بیشتر پسند خواهند کرد و عده ای دیگر کمتر و یا اصلا.. و برعکس
اگه اجازه بدید من قانع نشم چون افزایش تن رنگی به عکس مانند عکس زیر رو با مقوله ته رنگ که از ایرادات دوربینهای دیجیتاله یکی نمیدونم . ممنون از همه دوستان
هادی . م
سلام
دوستان من فكر ميكنم ابتدا بايد به تعاريف مشتركي دست پيدا كرد و بعد يك عكس را از اين تعاريف عبور داد و ارزيابي نمود.چهار اصطلاح در تئوري رنگها وجود داره بدن شرح:
1- Hue «هیو » یا ته رنگ نام رنگ هایی است که هرگز به رنگ سیاه یا سفید آمیخته نشده اند . این ها عبارت اند از:
1- زرد 2- قرمز 3- آبی 4- سبز .
و همچنین رنگ هایی که از ترکیب یکی از این چهاررنگ با دیگری پدید می آیند.
2- Shade « شید» یا پر رنگ وقتی رنگ های فوق با رنگ مشکی آمیخته می شود شید یا سایه رنگ نامیده می شود . مانند : قهوه ای سیر.
3- Tint « تنت » یا رقیق نام رنگ هایی است که از آمیختن ته رنگ ها ( هیو ) با رنگ سفید به دست می آید : مانند: صورتی ، عاجی .
4- Tone « تن » نام رنگ هایی است که از آمیختن رنگ های « هیو » با رنگ های سفید و سیاه هر دو بدست می آید. مانند: خرمایی ، ارده ای (بژ) ، کاهی و خاکستری .
خب بنا به تعريف اين چهار اصطلاح منظور طرفين در عكسهايي كه مثال زدند واقعا تن رنگي است يا ته رنگ؟ و يا اصلا منظور چيز ديگريست و آنچه در عرف بدان ته رنگ تلقي ميشه مد نظر است؟ممنون
اارتفاعات 3000 متری دالامپر - آذربایجان غربی
پشت صحنه:
..و خروجی نهایی:
(عکاس در عکس خودم)
سلام
پست 2620:
عكس خوبيست اما در ژانر منظره حس ميكنم يه چيزي كم داره مثلا يه الماني در فورگراند يا بكراند يا كادري بازتر.چون درهرصورت منظره ،منظره است و يه وسعت ديدي لازم داره.با تشكر
ویرایش توسط Saadat : Thursday 16 August 2012 در ساعت 17:08 دلیل: add pic