در مورد پست 2115
جناب مومنی
در پایین تصویر، از بین رفتن جزئیات تصویر بنظر بده آزار دهنده هست.
در مورد پست 2115
جناب مومنی
در پایین تصویر، از بین رفتن جزئیات تصویر بنظر بده آزار دهنده هست.
ویرایش توسط Halalzadeh : Wednesday 4 April 2012 در ساعت 18:46
سلام شارپنس مد نظر شماست؟در پایین تصویر، از بین رفتن جزئیات تصویر بنظر بده آزار دهنده هست.
سلامسچوريشن رو زيادي بالا بردي.
بهتر بود خط افق بر روي يكي از يك سوم هاي كادر قرار ميگرفت تا اينكه وسط كادر قرار بگيرد.
خاک آن منطقه تقریبا همین حال و هوا را دارد البته سچوره نارنجی و آبی را زیاد کردم
ممنون دوستان بابت توجه و نظرات
در مورد عکس مجید
اگر از این نکته فرعی بگذریم که افزایش اشباع رنگ در این کار با ایجاد مشکلات تکنیکی همراه بوده است، آیا همیشه اشباع غیر طبیعی زیاد، یک نقطه ضعف است؟ آیا هنرمند نمیتواند از این روش به عنوان یک عامل تاثیر گذار در عکس استفاده کند؟ آیا اشباع زیاد این عکس، حامل یک تاثیر خاص بر بیننده نیست؟ آیا این اثر بدون این اشباع خاص، دیگر اثری میشد که توجه را به خود جلب کند؟
سلام جناب روشن.شما فرمودید : آیا اشباع زیاد این عکس، حامل یک تاثیر خاص بر بیننده نیست؟
درسته تاثیر خاص میگذاره.در واقع نظر بیننده را سریع به خودش معطوف میکنه.
این مورد خوب است یا بد.من کمی گیج شدم.تاثیر گذار بودن یک عکس باید از الگوهای زیبایی شناسانه خاصی ( حداقلها ) پیروی کنه.یا اگر به همین مرحله ای که فرمودید برسه برای صاحب اثر میتونه کافی باشه ؟
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
به نظر من
شاید این عکس اگر با کادری دیگر و با قصدی دیگر (نمیدانم،مثلا عکاسی انتزاعی) گرفته می شد، این ادیت میتوانست کمک کننده و جهت دهنده باشد.
ولی در این تصویر، بنده به عنوان بیننده، بیشتر منتظر دیدن یک تصویر منظره با تعاریف و استاندارد های معمول آن هستم و این ادیت، مرا بیشتر به این فکر وا میداره که ادیت عکس دارای مشکل است.
امیدوارم توانسته باشم منظور خودم رو برسونم.
دوستان این هم عکس اصلی قبل از ویرایش من در مورد رنگ
حالا شاید بهتر بتوانیم در مورد عکس صحبت کنیم
همونطور که اشاره کردند دوستان ، سطح خاک از مشکل عدم جزئیات رنج میبرد احتمال میدم به علت تاکید در اشباع رنگ یا وایبرنس مجبور به نویزگیری شدید شده اید ؟
آقا مجید عزیز
بزرگترین ایراد این کار کاملاً فنی است که متاسفانه کسی اشاره نکرد
اگر به اکزیف کار توجه کتیم عکس با ایزوی 800 ثبت شده در صورتی که سرعت شاتر انتخابی 1/1000 است
آیا برای این ثبت چنین سرعت شاتری نیاز بود؟ قطعاً پاسخ خیر است
میتوانستید از ایزوی 100 استفاده کنید و سرعت شاتر را تا 1/100 پایین بیاورید.
درست میگم؟