!!silent
امیر جان من نیمه بالایی عکس رو صورتی کم رنگ میبینم در حد 10% . فکر میکنم عمدی باشه اما به نظرم اگر کلا کلوین سرد تر باشه مینیمال خیلی عالی یی خواهد بود. الان این تم صورتی کمی با بقیه عکس نمی خواند
محمد رضا جان کلا فیلترهای ND ته رنگ گرم ایجاد میکنند و شدت آن در فیلترهای قویتر مشهود - تر می باشد. ,اصولا باید به هنگام پروسس اصلاح گردد.من نیمه بالایی عکس رو صورتی کم رنگ میبینم در حد 10% ...
پست 3222
جناب احمدی تبریک میگم کار خوبی شده
مقایسه همین عکس با برخی عکسهای آپلود شده در بخش و بازتابی که خورده اند ,کمی نگران کننده است که خدای ناکرده صحن عمومی فروم نیز به درد لاعلاج برخی گالری ها مبتلا.........
7D
8-16
8mm
f/8
iso 100
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با سلام..
جناب آقای احمدی.. جسارتا این لنز 8-16 که شما استفاده میکنید همون توکینا است یا از یه برند دیگه؟؟ لطفا اگه میشه در مورد کیفیت و محاسن و معایب این لنزی که استفاده میکنید کمی توضیح بفرمایید ... و دیگه اینکه بنده در مقابل شما یه اتمی بیش نیستم و نمیتونم موردی رو به استادی مثل شما گوشزد کنم.!! منتها بهتر نبود که اون سیمهای برق رو حذف میکردید ؟؟ جسارت بنده رو ببخشید.. در حد و اندازه های نقد و بررسی عکس نیستم ولی خب.. چون بچه ها چندین بار به خود بنده در این زمینه گوشزد کردن عرض کردم...
دیگه هم اینکه این عکستون احساس میکنم مثل قبلیها واضح نیست و شارپنس و وضوح کمتری داره.. لطفا توضیحی بفرمایید که به عمد اینجوری شده یا در ادیت اینجوری شده و یا شاید مانیتور من حالش خوب نیست ...
با تشکر از شما و عکسهای بسیار زیباتون..
اختیار دارید دوست من این حرفها چیه؟ من هم در خدمتم دوستان مشغول به یادگیری هستم.
خیر این لنز از برند سیگماست.از محاسن اون شارپنس بسیار بالا و جذاب اون هست.بیشترین زاویه دید در بین لنزهای اولترا واید کراپدار.کیفیت بسیار خوب ساخت و بدنه مستحکم اون و اینترنال زوم بودنش از مزایای این لنز ارزشمند هست.تنها ایرادی که به اون وارده که البته برای من مهم نیست عدم پشتبانی از فیلترها است.خب در مورد لنزهای بارزشی مثل 24-14 یا 28-16 توکینا(لنز بعدی خودم) یا 24-12 ها و... هم همینطوره.
در مورد این عکس هم عکس اصلی از شارپنس بسیار بالایی برخورداره.منتها عکس بعد از پروسس حجم زیادی داشت و حتی بعد از ریسایز به این اندازه هم نتونستم به خاطر محدودیت حجم سایت با کیفیت 100درصد اون رو ذخیره کنم.
درباره سیمها هم یک مدتیه هیچ سیم و دکل برق و عناصر اینگونه رو از عکسهام حذف نمیکنم.بالاخره آدمها به همه جا نفوذ کردن!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
محمدرضای عزیز، ممنون از توجهت ...
بنده در پراسس عکس ها خصوصا در قسمت پراسس رنگ ها سعی می کنم دقت زیادی داشته باشم. رنگی که شما در قسمت بالایی عکس می بینید، رنگ طبیعی آن صحنه است و دلیل آن رنگ هم این است که قسمت جلویی در سایه و قسمت پشتی مورد تابش نور خورشید بوده است. به هر حال هر چه که باشد مسلما ته رنگ فیلتر نیست! نمونه های بسیار خوبی از عدم تصحیح ته رنگ فیلتر ان دی در همین تاپیک و در صفحات قبلی هستند که جهت جلوگیری از سو تفاهمات آتی لینک نمی دهم. البته ذکر این نکته هم لازم است که خاطر نشان کنم همه فیلتر های ان دی ته رنگ گرم تولید نمی کنند، نمونه اش Hoya 400 که ته رنگ آبی و سرد تولید می کند.
به هر حال همان طور که شما فرمودید با سردتر کردن دمای این عکس می توان به یک عکس دیگر رسید که در جای خود ارزشمند و زیبا خواهد بود، ولی به سلیقه شخصی فکر می کنم همین پراسس طبیعی تر برای این تاپیک بهتر باشد.
با تشکر دوباره از شما ... :)