سلام
کلوت های شهداد
سلام
کلوت های شهداد
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
جناب باقری ناهماهنگی بین سطح دریا و اب باعث شده این دو از هم جدا دیده شود .ممنونم بابت نظرتون، اگر منظورتون اینه که آسمان از جای دیگه ای اضافه شده، باید عرض کنم که اصلا اینطور نیست، این کار حاصل یک تک شاته که اکسپوژر روی اسمان بوده و به خاطر اینکه از اور شدن آسمان جلوگیری بشه برای همین پیش زمینه مقداری تاریک شد که در هنگام ادیت با بازسازی سایه ها اصلاحش کردم رنگ و حال هوای عکس همانی است که مشاهده میکنید
حتی سافت شدن بیش از حد اب نیز اثر تخریبی داشته .
موفق باشید .
Nikon D600
سلام
پانوراما حاصل 15 شات
سلام بردیا جان من با این پاسپارتو موافق نیستم. با توجه به تله بودن زاویه دید من فکر میکنم اگر امکان داشت مثلث سمت چپ کادر کمی کوچکتر میشد بهتر بود.
3127 به نظرم یک کمی سر دوربین را بالاتر میبردید خیلی خوب میشد هم آسمان کمی کاملتر بود و هم اون لبه پایینی کادر تمیز تر میشد و سنگ ها در موقعیت بهتری قرار می گرفتند
ویرایش توسط mreza1001 : Thursday 7 February 2013 در ساعت 22:27
با اجازه یک ایراد ویرایشی هم من بگیرم خط کوه عقبی کاملا توی چشم می زنه که خیلی راحت میشه حذفش کرد.
عکس پست ۳۱۲۲ رنگها و ادیت فوق العاده هست و جزو قویترین کارهات است
موفق باشی
باسلام
واقعا عکسهای جناب سعادت حس خوبی به حضورمن درسایت میده. خداکنه یه روز منه نابلد هم بتونم همچی عکسهایی بگیرم.
البته بچه های دیگه هم کم نیستن ولی حضورایشون پررنگه خوب وخیلی چیز ، یادمیده عکسهاشون. من یکی رو که خدایی شرمنده میکنه ازگشت وگذارهای متفرقه توی کوچه پس کوچه های فروم(نهیبم میده :هی اقاجون برو۱۰ تا عکس اپ کن ، او، یه نظرهم درباره... بنویس حالا) امان ازکاردولتی!!!
خداسلامتی بده .
ویرایش توسط kiavash : Thursday 7 February 2013 در ساعت 23:19