7D
8-16
8mm
f/8
iso 100
7D
8-16
8mm
f/8
iso 100
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ثبت زیبایی شده
اما به نظرم نور پیش زمینه یه مقدار کم هست
شاید استفاده از تکنیک HDR برای این کار موفق تر بود
البته جریان -1.67 EV رو نمیدونم و احتمال میدم که این یه فریم از چند فریمی باشه که شاید برای HDR گرفتین
آقا از این تریبون هم استفاده کنیم و قدم نو رسیده (D800) رو تبریک بگیم، مبارک باشه
درود ...
در مورد چند عکس آخر جناب احمدی عزیز ...
ابتدا پوزشمندم به خاطر خراب کردن عکس شما، اما نکاتی در مورد ترکیب بندی این عکس به ذهنم رسید که نمایش گرافیکی آن بار توضیحات را کمتر می کرد. خطوطی که با رنگ قرمز در عکس مشخص شده اند، اصلی ترین خطوط کادر شما هستند، و نقاطی هم که با دایره آبی رنگ مشخص شده اند، پر کشش ترین نقاط تصویر. خب با رسم این خطوط و دوایر می توان روی عکس تحلیل بهتری داشت. می بینید که دو نفطه پر کشش شما از نظر بصری در قسمت هایی غیر معمول قرار دارند. همین طور جاهایی که خطوط اصلی قاب را قطع می کنند نیز می توانستند از امتداد های بهتری بگذرند. مثلا: فرض کنید، دوربین کمی به سمت چپ می چرخید، علاوه بر جای گیری بهتر خورشید و نقطه گریز پرسپکتیو، امتداد یکی از لوله ها نیز از گوشه سمت چپ می گذشت که بهتر می بود. (البته بر فرض شدنی بودن این کار در محل)
نکته دیگری که در این عکس (به چشم بنده) نا زیبا می آمد، تاریک شدن اور شدگی خورشید بود. منظورم این نیست که خورشید اور شده است، منظورم این است که اور شدگی اش به خاطر کم شدن اکسپوز حالت چرک شدگی به خودش گرفته است. در کل فکر می کنم می توانستید اکسپوز کلی عکس را کمی کمتر انتخاب کنید.
در مورد این دو عکس هم باید بگم که دمای رنگ برای سایه ها بیش از حد گرم است، شاید در نگاه اول مشکلی ایجاد نکند، اما خصوصا روی عکس سمت راستی که هنوز
شعاع های نوری خورشید به روی تخته سنگ ها می خورد، گرم بودن همه قسمت ها باعث کمرنگ شدن اون تلالو بازتاب نور خواهد بود.
اگر جسارتی شد، پیشاپیش عذرخواهی می کنم.
ممنون روزبه جان.
والله مدتهاست دیگه درگیر بالانس اکسپوز و جزئیات در همه جای کادر نیستم.بیشتر اون حسی که در لحظه ثبت دارم برام مهمه.این ثبت هم به این ترتیب به دلم مینشست.وگرنه همونطور فرمودید میشد اچ دی آر گرفت.
عقیل احمدی
ممنون امیر عزیز.بسیار استفاده و لذت بردم از این پست پر بارتون.بی نهایت ممنون.
درباره عکس اول متاسفانه نمیشد به سمت چپ بچرخم.چون یک درخت دقیقا لبه سمت چپ کادر منتظرم بود.میخواستم خورشید رو هم در کادر داشته باشم به همین خاطر اینطور شد.خودم از محل قرار گیری خورشید خیلی راضی نبودم.درباره چرک بودنش هم فکر میکنم توی ریکاوری اون مناطق کمی زیاده روی کردم.
درباره دو عکس بعدی و دمای رنگ هم حق با شماست.نمیدونم چرا تمام عکسهای اون روز رو اینطور پروسس کردم...حتما باید دوباره برگردم سراغشون و یک پروسس بر اساس توصیه های شما انجام بدم.
بی نهایت لطف کردید و مطمئنم جز من بسیاری از دوستان هم استفاده بردند.ممنون از زحمتی که کشیدید.
عقیل احمدی
متشکل از دو فریم با فوکوسهای متفاوت ,هر فریم HDR متشکل از دو شات با اختلاف نوری دو استاپ
Nex 5n
18-55
عقیل احمدی
درود ...
دماوند در آخرین برف زمستانی