درود ...
Lovers
درود ...
Lovers
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
حتما دوست عزیز ...
عکس ساعت حدود 2 شب تو دشت لار نزدیک چشمه دو برار گرفته شده ...
از لنز 14 سامیانگ و کنون 6 دی استفاده کردم ...
به نظر من وقتی ابر تو اسمون هست موقیت خوبی برای long expose بوجود میاد . با وجود باد زیاد تو دشت و حرکت ابر ها همچنین مهتاب قشنگ ماه کامل اون شب از وجود رودخونه هم استفاده کردم و حاصل عکسی شد که می بینین ... تایم عکس 230 ثانیه . دیافراگم 5.6 و ایزوی 200 و فکوس دستی انجام شده ... ادیت خاصی هم نداره فقط مقداری clarity اضافه شده .. بازم سوال یا موضوعی هست در خدمتم ...تشکر از دوستان بابت اینکه وقت گذاشتین و عکسو تماشا کردین ...
سلام
با توجه به زمان نوردهی حدود 4 دقیقه و این که حرکت ماه خیلی سریع انجام می شود، چطور نور ماه فلو نشده و به صورت نقطه ای ثبت شده ؟ ممنون می شوم توضیح بدهید.
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
نور ماه به صورت مستقیم تو کادر و رو به سنسور بود ولی پشت ابر ضخیم ... موقع حرکت ابرها شاید در حدود 5-6 ثانیه بیرون اومد و دوباره پشت ابر رفت و تو همون چند ثانیه به این صورت ثبت شد ... از خوش شانسیه من بود ..
من با پارامتر های ثابت اون شب این عکسو 7 بار تکرار کردم .. حرکت ابرها و ماه تو هر کدوم یه شکله تو یکیش ماه در لنز فلر جالبی هم ایجاد کرده ولی در اخر به نظر من این از همش بهتر بود که خروجی گرفتم ...