مهدی روجایی
درود و عذر بابت تاخیر
واقعا با نرمافزارهای خوب فعلی این کار دیگر چندان مشکل نیست.
خود فتوشاپ یک الگوریتمی دارد به نام bicubic Sharper ( reduction که در صفحه تغییر سایز فایل وجود دارد و هنگام کاهش اندازه فایل می توانید از آن استفاده کنید. اما بهتر است این عملیات را در یک لایه مجزا انجام دهید تا بعد بتوانید میزان آنرا با تغییر Opacity لایه و یا حتی با ماسک در برخی مناطق کنترل کنید. مثل همین عکس مورد بحث که در برخی مناطق نباید زیاد شارپ شود.
Nik Collection ابزاری دارد به نام Sharpener Pro output sharpener که مختص شارپ سازی برای پرینت یا صفحه نمایش است. در صفحه کنترل آن نیز به راحتی میتوانید میزان شارپ سازی را کنترل کنید. نتایج خوب و راحتی خواهد داشت.
از آن بهتر نرم افزار PixelGenius Photokit Sharpener است ( که قبلا در اینجا در موردش صحبت شده است) که ماجولی برای Output sharpening دارد و همان گونه که در عکس زیر مشاهده میکنید، اندازه نهایی عکس را در نظر میگیرد و بر اساس آن شارپ میکند. همچنین الگوریتمهای متنوعی دارد که برای کارهای خیلی ظریف Superfine Edge Sharpen خیلی خوب و عالی عمل میکند.
مزیت دیگرش این است که شارپ سازی را خودش به صورت یک لایه مجزا اعمال میکند که خود شامل دو لایه فرعی Light Contour و Dark Contour است که شارپ سازی مجزا برای لبه های روشن و تاریک انجام می دهد. با تغییر اپاسیته هر کدام در صورت نیاز و یا تغییر اپاسیته کلی لایهها می توان به دقت شارپ سازی را کنترل کرد و ماسک گذاری نیز انجام داد.
همین اخیرا هم یک بحث راجع به شارپ سازی در یکی از تاپیکها داشتیم که الان نتوانستم پیدایش کنم
قطعا روزی صدایم را خواهی شنید... زمانی که دیگر نه صدا اهمیت دارد، نه روز...
نیمه شب کویر طبقه
سلام
آن طور که گفته می شود این گودال بر اثر برخورد شهاب سنگی عظیم در دشت لار به وجود آمده است!
ابرهای در هم تنیده سمت راست تصویر پیرامون قله دماوند است.
عکس را با کیفیت بهتر مشاهده نمایید
عکس حاصل ترکیب 7 شات عمودی و پانوراما می باشد.
اگزیف :
Canon EOS 5D Mark III
Lens: EF17-40mm f/4L USM
Focal Length: 17mm
Aperture: f/14.0
Exposure Time: 0.010 s (1/100)
ISO equiv: 100
Exposure Bias: none
Metering Mode: Matrix
Exposure Mode: Manual