درود ...
سلام
سلام دوستان
ویرایش توسط Saeed Barikani : Wednesday 20 November 2013 در ساعت 14:50
سلام و سپاس دوست عزیز
با کمال احترام
اجازه بدهید ، در اینجا اسم دقیق مکان این عکس را نبریم ،
یادم هست ، سال قبل گفتگویی در همین تاپیک ، در مورد ذکر مکان عکس صورت گرفت ، دلایل دوستان هم بسیار قاتع کننده بود ،.
شما را ارجاع میدهم به توضیحی که یکی از مدیران محترم فروم راجب این مبحث مطرح نمودن ، امیدوارم دلایل راضی کننده باشد ، سپاس
منبع :
فکر میکنم در مورد مکان عکسها من یک توضیحی را بدم بد نیست. در یکی دو سال قبل تجربیاتی پیش امد که مثلا تلویزیون برنامه ای گذاشت در مورد فلان محل بکر با مشخصات و زیبایی خاص. ظرف 1 ماه مردم شریف محل را به زباله دان تبدیل کردند و حیوانات بی پناه باید از دست کسانی که به محل هجوم اورده بودند فرار کنند. متاسفانه هنوز رعایت مسایل مهم در بازدید از یک مکان دست نخورده طبیعی برای ما نهادینه نشده. ترس برخی از دوستان این است که با جار زدن یک مکان بکر و زیبا دو ماه دیگر انجا به زباله دان نایلون و پسمانده های توریستهای محترم بدل شود. برای من نگرانی آنها کاملا قابل درک است و اعلام مکان عکس هم موضوعی اجباری نیست. تجربه کویر مرنجاب تجربه اسفناکی است که گردشگران محترم کوهی از زباله را زیبا ترین مکانهای طبیعی به جا گذاشتند. برخی از تور گردانان زرنگ هم که فقط نگران جیب خودشان هستند در ظاهر در بازدید از این مکانها زباله ها را جمع میکنند اما در صد قدمی مکانی که هستند ان را در بیابان رها میکنند. این موضوع در مورد اثار باستانی بکر هم صادق است که تا یک جایی شناخته میشود دیگر باید فاتحه اش را خواند. جنگل ابر فکر میکنم از جنگل و ابر فقط ابرش باقی مانده که آنها قابلیت ریختن زباله ندارد والا مهاجمین یک فکری به حالش میکردند.
عکس های منظره Landscape