محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
سلام
با تشکر از به اشتراک گذاری این کار زیبا، جناب کامران نیا متوجه شدم کارهای اخیرتان آن شفافیتی که باید را ندارند، هم در این پست و هم در تاپیک HDR، آیا به پراسس برمیگرده و یا به تجهیزات مثلا فیلتر و یا... مرتبط است؟ و یا اینکه من در اشتباه هستم؟
آقا تبریک میگم، اخیرا کارهای زیبائی از شما در این تاپیک میبینیم، گویا فصل جدیدی از عکاسی را شروع کردین؟ باضافه ویرایش های دوست داشتنی.
چندی قبل خاطرم هست از کیفیت فیلتر ناراضی بودین، آیا این همان فیلتر است و یا اقدام به تعویض آن کردین؟
سپاس.
آقا تبریک میگم، اخیرا کارهای زیبائی از شما در این تاپیک میبینیم، گویا فصل جدیدی از عکاسی را شروع کردین؟ باضافه ویرایش های دوست داشتنی.
چندی قبل خاطرم هست از کیفیت فیلتر ناراضی بودین، آیا این همان فیلتر است و یا اقدام به تعویض آن کردین؟
سپاس.[/QUOTE]
ممنونم از لطف شما دوست عزیز
بله همان فیلتر هست که با راهنمایی دوستان عزیز مشکلش حل شده(اشکال هم ورود مقدار کمی نور از ویزور بود)
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
سلامسلام
با تشکر از به اشتراک گذاری این کار زیبا، جناب کامران نیا متوجه شدم کارهای اخیرتان آن شفافیتی که باید را ندارند، هم در این پست و هم در تاپیک HDR، آیا به پراسس برمیگرده و یا به تجهیزات مثلا فیلتر و یا... مرتبط است؟ و یا اینکه من در اشتباه هستم؟
ممنون از توجه شما ، بیشتر به روش Resize کردن برمی گرده، یک روشی رو امتحان می کردم، بهتره برگردم به همون راه قبلی .
البته آن عکس HDR به نظرم مشکلی نداشت ولی این یکی چرا ، حق با شماست.
آلا داغلار
(کوهای رنگارنگ)
Nikon D600
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!