70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
درود بر شما.... هیچ چیز مثل دیدن رنگهای طبیعی در عکسهای منظره به من نمی چسبد. بعد از دیدن چند صفحه عکس شلوغ همراه با ویرایش سنگین الان احساس سبکی خاصی می کنم.
البته عکس کویر رضا اقبالی و همچنین تک درخت امیر رضا توسلی هم خیلی عالی بودند. صحنه ی ابرهای رضا اقبالی هم در بین 100 پست اخیر عکس درجه یکی بود. صحنه گاوها و غروب خورشید از مهدی عبدلی هم خیلی خوب بود.
طبیعی بودن منظره به نظر من یکی از ارکان عکاسی منظره است که متاسفانه در پستهای اخیر حتی در پستهای پرطرفدار همچون 5533 و 5210 و 5156 اغراق در ویرایش(اشباع برخی از رنگها یا درخشندگی رنگها) دیده می شود.
ویرایش توسط Nima Sadigh : Sunday 3 January 2016 در ساعت 22:16 دلیل: درخشندگی
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
داود معانی
درود بر شما
اگر منظور شما از "رنگهای طبیعی"، عکس بدون ادیت است(که بعید میدانم)، تقریبا هیچ عکسی در این ژانر، بصورت خام حتی برای خود عکاس هم شاید خوشایند نباشد!
ولی اگر منظور شما همان بحث "حد و مرز ویرایش کجاست" باشد، و عدم استفاده از اشباع یکدست رنگ در تصویر آنهم بصورت بعضا بیش از اندازه! کاملا موافقم.
اخیرا به این نتیجه رسیدم که برای منظره از اسلایدر saturation در مبدل خام بیش از نهایتا 10 استفاده نکنم! (مگر بصورت موضعی یا استثناء)
در مورد پست های نامبرده:
عکس های منظره Landscape
عکس های منظره Landscape
عکس های منظره Landscape
گذشته از محترم بودن نظر عکاس و همچنین شما، بنظرم و تا جائی که مانیتورم اجازه میدهد، شاید اگر کمی کمتر بود بهتر و به قول شما طبیعی تر میشد. ولی الان هم در حد آزاردهنده نمیبینم!
ارادتمند
درود
فوکال 200 و آپرچر 5.6
پ.ن: پس از ارسال، باز هم همان مشکل بلار نمایش داده شدن عکس در فایرفاکس مشاهده میشود (انگار عکس فکوس نیست). لطفا اگر دوستان روشی برای برطرف کردن مشکل میدانند، دریغ نفرمایند.
ویرایش توسط MohammadH : Monday 4 January 2016 در ساعت 13:39 دلیل: توضیح مشکل مشاهده عکس در فایرفاکس
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
پ.ن: پس از ارسال، باز هم همان مشکل بلار نمایش داده شدن عکس در فایرفاکس مشاهده میشود (انگار عکس فکوس نیست). لطفا اگر دوستان روشی برای برطرف کردن مشکل میدانند، دریغ نفرمایند.[/QUOTE]
اگر از رزولیشن بالای مانیتور استفاده میکنی با بزرگنمایی مرورگر (کنترل+) این اتفاق پیش میاد با کنترل - اندازه صفحه مرور گرت تا جایی که عکس فکوس هست کم کنید
علی اسدی
در يكي از عكسهايتان كل عكس بيش از حد كنتراست/كلريتي/استراكچر و سچوريشن داشت ولي در ديگري فقط قسمت آتشين رنگ! آسمان كمي از نظر رنگ اغراق آميز بود. ولي در كل نقاط قوت عكستون بسيار زياد هست مخصوصا از نظر تركيب بندي. دوست دارم يك عكس عالي به يك عكس درجه يك تبديل شود.
البته اينها نظر شخصي بنده بود. سليقه و نظر خود عكاس 100 درصد مهمتر است.
ممنون از توجهتون
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"