روستای گرمه - دشت کویر
روستای گرمه - دشت کویر
سلام
پیشنهاد شما چیست؟
عکس می توانست بهتر ازین گرفته شود و در اینجا با توجه به هدف آموزشی چند پیشنهاد برای بهتر شدن آن آورده ام.
به نظر من اینجا باید عکسهای درجه 1 خودمان را ارسال کنیم. شاید با بالا بردن انتظارات و کمی سختگیری(اول بر خودمان و بعد بر دیگران) بتوانیم سطح کار همه را بالاتر ببریم. عکس آخر خود من هم نقصهای بدی داشت که به نظرم در حد و اندازه یک عکس درجه یک نیست. تعداد تشکرهای حدود 10 نفر مشخص کننده است. در ویرایش و ارسال عکس عجله کردم.
در مورد عکس دوستمون علی، بهترین پیشنهاد پیدا کردن همان درخت، سنگ، کلبه و ... است. یک راه منطقی دیگر صبر کردن برای حرکت ابرها است. اگر بخواهم پیشنهادی با توجه به امکانات موجود بدهم فکر می کنم خود عکاس می توانست با بهره گرفتن از ریموت یا تایمر، پشت به دوربین در قسمت راست عکس بایستد.
می توانیم به شیوه دیگر هم در مورد ترکیب بندی نظر بدهیم به این شکل که کلا جای دوربین، زاویه دید یا حتی لوکیشن عکاسی تغییر نماید که کلا قضیه متفاوت می شود. حدس می زنم منظور شما بیشتر روی این مورد هست.
شاید سوال پیش بیاید حالا این کار ها را بکنیم که چه بشود!؟ چرا درگیر جور کردن المان در عکسهایمان در زمان عکاسی یا پس از آن(مثلا در هنگام کراپ کردن) شویم؟ خوب ایجاد هارمونی و هماهنگی هدف اصلی یک عکاس یا هنرمند هست.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
ببینید دوست عزیز المانهای سمت چپ وزن چپ را نسبت به راست زیاد کرده! برای متعادل کردن عکس باید المانهایی در سمت راست قرار میدادید!
باید یک درختی سنگی کلبه ای در سمت راست قرار میدادید. یا چرا چند ساعت صبر نکردید که ابرهای سنگینی در سمت راست قرار بگیرد و تعادل را برقرار کند. حتی خود عکاس هم میتوانست با گذاشتن دوربین روی تایمر در سمت راست کادر قرار بگیرد و تعادل را برقرارکند .
یا زاویه دید و لوکیشن تغییر میکرد.....، اوه نه اون که یه عکس دیگر میشد!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
قطعا مخالفتی ندارم. ولی انتظارات از عکاس باید منطقی باشد.
شاید شما بگویید اگر شما بودید این عکس را نمیگرفت یا این عکس از نظر شما ارزشی ندارد اما عدم وجود تعادل هر کادری ضعف عکاس و یا عکس نیست.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
شما در این زمینه به قضا و قدر اعتقاد دارید؟
قصد انتقاد شخصیت عکاس را ندارم ولی عکاس مسئول خروجی عکسش است. حتی اگر می بیند زمین، آسمان، سنگ، چمن، ساحل و آب و هوای منطقه ای مناسب نیست می تواند منطقه بهتری را شناسایی کند و به آنجا مراجعه کند. اتفاقا یکی از مهمترین تفاوت عکاسان درجه یک با عکاسان عادی در شناسایی مکان و زمان مناسب است. بحث ترکیب بندی و وبرایش و .... که جای خودشان را دارد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"