HOMER j-Z
دماوند جناح شمال شرقي - تابستان 1394
از نظرات سازنده و كوبنده شما استقبال مي شود حتي شما دوست عزيز.
ممنون از جلال پارسا براي آموزشش در تاپيك زير. امروز به كارم آمد:
روند کاری (Workflow) در عکاسی دیجیتال شما چگونه است ؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام.
قبل از اینکه دست به ویرایش عکس شما بزنم (که نمی دونم اجازه ی انتشارش رو دارم یا نه) فکر می کردم میشه کراپ بهتری رو انجام داد. اما بعد از ویرایش متوجه شدم چند تا اصلاح جزئی عکس رو کاملا گیرا و جذاب می کنه :
- اگر جوابتون (مثل دیدگاهتون در مورد نحوه ی ویرایش عکسی که چند روز پیش از دماوند منتشر کرده بودید) این نباشه که تمایل داشتین رنگ ها به همان شکلی که بودن دیده بشن باز هم باید بگم که به چشم من عکستون ته رنگ زرد داره و همین حالت چرکین مانع دیده شدن زیبائی واقعی عکستون میشه.
- کمی روشن تر کردن عکس به خصوص در نواحی رنگ های میانی تصویر رو خیلی زنده تر می کنه.
- به نظر میرسه وینیتینگی رو در ویرایش در قسمت بالائی و پائینی عکس اضافه کردید که به نظرم در ظاهر نهائی عکس تاثیرش نه تنها مثبت نبوده که تاثیر مخرب داشته.
- جای شما بودم در انتها اندکی غلظت رنگ به خصوص در رنگ آسمان رو بیشتر می کردم.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
جنگلهای پاییزی ارسباران
ویرایش عکسها مجاز
سلام
ببینید عزیزان اول نکته ای رو یاد آوری کنم، قبلا که تصاویر تایید یا رد میشد یک معیار برای من بود اما الآن چنین معیاری وجود ندارد و وقتی تصویری ارسال میکنم به نظر خودم حد اقل هایی را دارد اما احتمالا در حقیقت چنین چیزی نیست پس لطفا شما با راهنمایی خود این موارد را گوشزد کنید.
با تشکر
احتمالا الآن که تصاویر تایید نمیشود دو تصویر در یک پست مشکلی ایجاد نکنه؟!
این سایز تصویر فقط برای نابود کردن جزئیات ساخته شده
ویرایش توسط sma075 : Friday 26 February 2016 در ساعت 07:07
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
ببین دوست عزیز،
شاید به هر دلیلی گرفتن عکس خوب اسون نباشه ویا نقد کردن یک عکس آنقدری در خور عکس باشه سخت باشه ولی تشخیص عکس خوب و بد که کاری نداره!
مثلا همین عکسها، اگر من عکاس این عکسها بودم و این عکسهارو به شما میدادم با این عکسها چه میکردید؟ ایا فرضا اینقدر زیبا هستند که یک هفته در زمینه دسکتاپتان بگذاریدش؟ در مقایسه با عکسی که همین الان روی دسکتاپ شما است در چه سطحی قرار دارد؟ اصلا حاضر بودید روی هاردتان آنرا ذخیره کنید؟
اگر جواب مثبت است خوب بسم الله! شیر کنید. اگر منفی است کمی بجای عکاسی کردن
در مورد عکاسی مطالعه کنید!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
جناب Ramata
اگه امکان داره محل عکس را بفرمائید