ترکیبی از 260شات 5ثانیه ای
درود
260 شات !
دوست عزیز ثبتتن میتونست زیبا باشه(شاید هم خیلی زیبا) ، اما مشکلات عدیده ای داره ، که بیشتر به نظر من شاید به ترکیب و کامپورز کردن ثبت هاتوت بر گرده ، بیشترین موردی که چشم رو آزار میده ابر ها هستند ! که میتتونستند نقطه قوت عکستون باشن ،احتمالا برای mergeکردن شات هایتان به خوبی از ابزاز photo merge فتوشاب استقاده نکردین و در نهایت برای روتوش و ترمیم ابرها دست به دامان ابزاز Stamp یا spot healing brush شدین ، که به بدترین شکل ممکن ابر ها رو کنار هم قرار دادین !(سناریو دیگر هم میتونه استفاده زیاد از Content aware scale برای افرایش نیمه بالایی کادرتون باشه )
چند لکه سفید که میتونه زباله و یا چیزهای دیگری هم باشه در زمین وجود داره که ای کاش آنها رو هم پاک میکردین ، و نکته آخر کادربندیتوت هست ، اگر کمی فضای پایین کار رو بیشتر در ثببتون مد نظر قرا میدادین عکستون توازن بهتری میداشت ...
البته قصدم از این پست تخریب عکستون نبود ، شدیدا حسرت خوردم که ای کاش ترکیب بندی و ادیت بهتری انجام میدادین نا ثبت زیبایی رو در فروم به یادگار بذارین...
با تشکر
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
درود
بله 260شات!
متاسفانه فاصله ای که بین ابرها وجود داره بخاطر تاخیر 5ثانیه ای است که مشکل از کم تجربگی خودم بود
بدلیل اشغال شدن 99درصد منابع سیستم با فتوشاپ نتونستم ترکیب کنم و برای هر تصویر باید به سیستم تنفس مصنوعی میدادم!!!
اگر امکان ترکیب بندی با فتوشاپ بود قطعا ابرها فاصله کمتر و کشش بیشتر داشت. (با ابزار Starstax ترکیب کردم).
در مورد نقاطی که در تصویر مشخص کردید اصلا نمیدونم چرا خودم ندیدم
ممنون از راهنمایی و توضیحاتی که دادین... ارادت
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
این تکنیک رو میتونید در این لینک ملاحظه کنید
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
دوستان عزیز خیلی ممنون میشم اگر ایرادات کار رو بیان کنید .
سپاس فراوان
سلام
دوستان برای عکاسی در روز از طبیعت و جنگل جهت جلوگیری از کدر شدن تصاویر چه باید کرد؟ دوربین من D5500 هست و لنز 18-140 ..اکثرا عکس هایم کدر میشود
با فیلتر لنز مشکل حل میشود؟
ممنون