Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
منظورم از فایل خام , عکسی بود که ویرایشی روی اون انجام نشده باشه . خام از نظر ویرایشمن سوالی داشتم.آیا جایز هست که فایل اصلی با سایز اصلی رو در دسترس عموم بگذارم تا ادیت کنند.اون وقت احتمال سو استفاده از بعضی از خدا بی خبر نمی ره؟
ولی در مورد اندازه شما هیچ وقت نباید عکسی در حد و اندازه عکس اصلی رو در اینترنت قرار بدید . چون همواره احتمال سوء استفاده وجود داره
عکسی که پهنای اون حداقل 900 تا 1200 پیکسل باشه رو برای ویرایش در قسمت "ویرایش پیشنهادی شما " قرار بدید
بالاخره بعد از مدت ها يك landscape واقعي ( منظورم منطبق با تعريف لنسكيپ) ديديم.
دوستي در PM پيشنهاد داده بود يا اين تاپيك رو به دو تاپيك عكس هاي لنسكيپ ( لطفا نگوييد لندسكيپ چون حرف "د" نه در تلفظ انگليسي و نه آمريكايي خونده نمي شه) و عكس هاي طبيعت تفكيك كنيم چون اكثر عكسهايي كه گذاشته مي شه عكس طبيعته و نه منظره و يا اسم تاپيك به عكسهاي طبيعت و منظره تغيير كنه.
بماند كه تفكيك يك تاپيك 75 صفحه اي با نزديك 750 پست كه خيلياشون هم لينك عكساشون از بين رفته و ديده نمي شه حتا با ADSL غير ممكنه ( ديشب يك تاپيك 17 صفحه اي بدون عكس رو تفكيك كردم بيش از نيم ساعت طول كشيد) به نظرم بعضي عكس هاي اين تاپيك حتا در تعريف طبيعت يا منظره هم نمي گنجد.
تنها راهش اينه كه از دوستان خواهش كنيم لااقل عكسهاي غير منظره ( با نماي دور) رو در اين تاپيك قرار ندهند.
فرهاد حسيني
در همین راستا خیلی وقت پیش مطلبی را ارسال کرده بودم که لازم میدانم دوباره نمایش یابد:
به نظرم بهترین کار ایجاد یک تاپیک با موضوع عکس از طبیعت است. این تاپیک فقط باید به عکسها منظره با تعریف دقیق آن باشد.لازم دیدم برای مشخصتر شدن حدود و صغور این تاپیک مطلبی پیدا کنم. از دوستان هم تقاضا دارم اگ مطلب کامل و جامع و مانعی پیدا کردند قرار دهند.
این مطلب برداشتی نیمه آزاد از سایت photographytips است.
دو نکته در خصوص عکاسی منظره
- از نظر لغوی، LandScape به منظرهای شامل یک زمین وسیع اطلاق میشود. و در یک دیدگاه سختگیرانه، عکاسی از دریا، شهر و سازههای دست بشر، در طبقهبندیهایی نظیر SeaScape، CityScape قرار میگیرند. ولی میتوان تمام اینها را با اغماض همان LandScape در نظر گرفت. در مجموع میتوان عکاسی منظره را عکاسی از یک سرزمین و منطقه وسیع به حساب آورد.
- حیوان یا انسان در عکس منظره نمایش داده نمیشوند. مگر اینکه نسبتا کوچک باشند و برای نمایش مقیاس در ترکیب قرار بگیرند.
سبکهای عکاسی منظره
سه سبک در عکاسی منظره به رسمیت شناخته میشود:
• نمایشی (representational) که سبک مستقیم یا توصیفی مستقیم هم نامیده میشود.
• امپرسيونيستی (impressionistic)
• انتزاعی (abstract)
سبک نمایشی:
این سبک، تصاویری را تولید میکند که مناظر را به طبیعیترین و واقعیترین شکل و بدون هیچگونه دستکاری و تصنعی به نمایش میگذارند. در این سبک، عکاس بدون تحریف واقعیت و افزودن عناصر مورد نظر، صرفا توجه خود را معطوف به ترکیببندی و جزئیات میکند. نور، زمان نوردهی و آبوهوا، عناصری اساسی هستند.
سبک امپرسيونيستی:
عکاسان مناظر امپرسيونيستی تکنیکهای عکاسی را برای تولید عکسهای با وضعیت مبهم به کار میبندند. آنها کمتر قابل لمس و بیشتر غیر واقعی هستند، در حالی که همچنان عواملی که آنها را عکسهای منظره ساختهاند، حفظ میکنند. در چنین عکسهایی، احساس بیشتری نسبت به عکسهای منظره نمایشی وجود دارد.
سبک انتزاعی:
این سبک همچنین میتواند شاید به سبک گرافیک ارجاع داده شود و به نوعی ترکیبی از عکس منظره و گرافیک است. شکل و فرم اولویت مییابند.
ماسوله
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima