فیلبند- مازندران
6 تیر 1396
nikon D7100- 70 mm
F8 - Iso 200 - 1/500 sec
فیلبند- مازندران
6 تیر 1396
nikon D7100- 70 mm
F8 - Iso 200 - 1/500 sec
درود و خسته نباشید
canon 6d
lens 17-40
17mm
iso 100
f 8
1/200 s
توضیح :
خورشید ستاره ای با شات در اف 20 اضافه شده است.
داود معانی
NIKON D5500 +TOKINA 11-20
F/5.6
1/4000
20MM
ISO 250
دوستان عزیز سلام،
قبل از هر چیز معذرت بابت آف تاپیک
از دیروز دارم تا حالا تاپیک رو مرورش میکردم، اوایل شروع تاپیک چه بحث های خوبی تو تاپیک مطرح میشده و دوستان خیلی فعال بودن ، خواستم بگم دوباره میتونیم تاپیک رو زنده ترش کنیم و با نقدهای سازندمون به پیشرفت همدیگه کمک کنیم.
جناب حسین پوری عزیز گذشت اون زمان
جلال پارسا
سلام و خسته نباشید
کارهای شما را دنبال می کنم و پیشرفتتون مشهود هست
اما در مورد آف تایپیکی که فرمودید پاسخ یا نظرم را عرض می کنم
در اینکه مشغله ها زیاد شده شکی نیست.
برخی در این میان برای دلشان عکاسی می کنند انگار گمشده ای دارند.
برخی به عشق تجهیزات زنده اندو آنچنان که از پیشرفت دنیای عکاسی لذت می برند از خود عکاسی نه
برخی نیز تلفیقی از این دو هستند و به اصطلاح تعادل را ذر پیش گرفته اند.
آن هایی که در این میان مشغله ای نداشتند یا در صورت پرمشغلگی باز هم دنیای این هنر را ترک نکرده اند
برای رفتن خود دلایلی داشته اند از جمله اینکه بستر موجود را برای خود کوچک می دیدند یا سلیقه شخصی شان با برخی درست در نمی آمد
برخی به جهت کسب درآمد از عکاسی دیگر فرصتی برای فعالیت از دید هنری اش ندارند و عکاسی را از زاویه کاری نگاه می کنند تا امرار معاش کنند.
ناگفته هایی که برای همه ما بدیهی بود نوشتم .
اما در کنار همه اینها ، هزینه نگهداری این سایت هم خود ، بزرگترین مشکل است چون با کاریر کمی که باقیمانده هر کس هم بود تا حالا سایت را جمع آوری کرده بود
پس اگر تا حالا پابرجاست بایداز حمایت کننده اش تشکر ویژه داشت.
اما سخن اصلی :
این اینستاگرام لعنتی ....
چرا گفتم لعنتی
خودش عاقبت به خیر نشد که هیچ ، دنیای هنر عکاسی را با اجازتون به گند کشید و یکیش همین خود من
در این به گند کشیدن ، یاریش هم کردم.
جوانترهایی که وارد این عرضه می شوند مانند کوری هستند که چشمان خود را به پیشرفت ها بسته اند و عشق شهرت پیدا کرده اند.
لایک و فالو خرید و فروش می کنند. یادش به خیر قدیما برخی از دکترها ، نصف روز در آمدشون از فروش نسخه گواهی به دانش آموزان مثلا مریض بود.
برخی از این دانش آموزان که اون زمان الکی مریض می شدند الان شغل شریف پزشکی را با اجازتون به گند کشیدند و اصطلاحا برای شیوه های چرخاندن مریض دوره دیده اند نه درمانشان.
سیستم بسیار سودمند لایک در برابر لایک در اینستاگرام ، همیشه مرا یاد فیلم بسیار خاطره انگیز کلینت ایستوود به نام یک مشت دلار می اندازد
یادم هست چند ماه پیش ، پیش یکی از همین جوان های تازه عکاس بودم . کنار من ایستاکرام را نگاه که می کرد. جاتون خالی عکس ها لود نشده تشکر زیر پای برخی عکس ها
نقش آفرینی می کرد.
یه دور بچرخید. هر جا پول وارد شد هنر را به صنعت تیدیل کرده و بیشتر استعدادها در آن زمینه را خانه نشین یا گوشه نشین کرده است.
هنرهای ورزشی هر کدام برای خود صنعتی دست و پا کرده اند.
در شیمی و فیزیک قانون بقای انرژی میگه انرژی همیشه ثابته و فقط در حال تبدیل یا انتقال هست
در عکاسی هم لنز ها و دوربین ها در حال دست به دست شدن هست فقط تفاوتی که داره 99 درصدشون در حال خرید وفروش شدن هستند نه نه شات زدن
آن زمان ها یک نوارکاست گیر می آوردیم از 10 تا موسیقی داخلش آن قدر لذت می بریم که آخرش نوار از کیفیت می افتاد
الان اکثرا دوربین ها با عمر 100000 شات ، به سختی به پایان عمر میرسند ضمن اینکه بیش از عمر شاترشون خرید و فروش می شوند
تازه ، اگر عکس هایی که باهاشون ثبت شده ماندگار شده باشد و راهی زباله دان شیفت دلت نشده باشد.
حالا شما این وسط پیدا کن پرتغال فروشی را که برای دلش عکاسی می کند و می خواهد در سایتی که اولویت کاربرانش چرخیدن در سایت های تجهیزات هست
عکس خوب ببیند و عکس خودش را به نقد بگذارد . آقاجان دنبال سوزن در انبار کاه نگرد نگرد نیست می فهمی نیست جانم
داود معانی
یکی از روستاهای بابل
دوستان من تازه کار هستم ببخشید که کارهام در حد شما بزرگواران نیست