با سلام
قبل از اینکه فرساد نظرشو بگه من هم دوست دارم نظرمو بگم:
- قبل از هر چیز من از دیدن این عکس لذت بردم ( پس مهمترین نکته رو برای من به ارمغان آورده )
- یادآوری یک سری از خاطرات خوب و بینظیر خوب تو این لذت بردن سهمی داشت اما عکس یک نمونه بسیار خوب منظره از زمان کنونی از سرزمین ایرانه و این جذابه برای من
- اینکه بسیار مناظر مشابه وجود داره خوب میشه اینطور به همه عکسها نگاه کرد مگه درخت و کوه و آب و دریاچه و غروب و انعکاس های موجود در طبیعت اطراف ما کم هستند یا کسی ندیده
- نکته مثبت اینه که ما بتونیم از منظره ای که فکر میکنیم بی ارزش و تکراریه عکس خوب با دید خوب بگیریم وگرنه مثلا عرض میکنم ارزش یه منظره که به فرض با 3 روز کوهنوردی و تلفات و جی پی اس و هلیکوپتر و .... گرفته شده بیشتر تو ثبت اون منظره است ( حالا چطورگرفتن و خوب گرفتنش جدا ) ولی کلا از یه جای بکر و غیر قابل دسترس عکس گرفتن همون خوده ثبت عکسه ارزش زیاد داره حالا میخواد با موبایل گرفته شده یا چیزه دیگه و در صورتی میشه بهش بیشتر از نظر هنری یا زیبایی عکس و تگنیک نگاه کرد که بشه با کارهای دیگه عکاسها از همونجا یا مشابه مقایسه کرد ( مثلا آیا دیدین یکی بگه عکسی که فضانوردا میگیرن هنریه یا ...... اونجا ثبته مهمه )
- امیدوارم با این انشا که روان نیست منظورم رو رسونده باشم
- این عکس حس خوبی به من داده و فکر میکنم از این بابت موفق بوده
- تنظیم کادر بطوری که عنصر خاصی دیده نشه و تاکید رو بافت و کنتراست آسمان و از بین رفتن ابعاد و نسبتها طوری که کوه ها مثل لکه های جلوتر شده اند
- من اکسیژن موجود تو هوا رو هم حس میکنم
با تشکر از همه