از راهنمایی های جنابعالی سپاسگزارم
از راهنمایی های جنابعالی سپاسگزارم
چیز بیشتری که من را اذیت می کند کامنتهایی است که زیر عکسها نوشته می شود!! کامنتهایی که ۱۰۰ درصد در تمجید و تایید و پاچه خواری عکاس محترم نوشته می شود. بارها پیش آمده خواسته ام نکته ای را زیر عکسهای دوستان نزدیکم بنویسم ولی به دلیل وجود فضای عجیب مثبت در کامنتها احساس کردم خیلی حرفهایم از جمع متفاوت هست و واکنش خوبی نخواهم دید! متاسفانه در چنین فضایی معمولا فیدبکهایی که عکاس می گیرد درست نیست و کار پیشرفت او سخت تر می شود.
عکاس باید انتخاب کند عکسهایش در چه فضایی ارایه بشود تا فیدبک مورد نظر خودش را دریافت کند. تعداد تشکرهای زیر عکسها در همین تاپیک همچنان معیار ارزشمندی برای بررسی کیفیت کار عکاس است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
به نظر من تعداد تشکرها معیار خوبی برای موفقیت عکس هست. حالا اگر عکسهای عکاس های مختلف را با هم مقایسه نکنیم و یک سری تشکرهایی که برای اسم یک کاربر زده می شود نادیده بگیریم و فقط تشکرهایی که عکسهای یک عکاس گرفته را با هم مقایسه کنیم بهترین عکس او مشخص می شود.
در مورد نقد مناسب منظور شما را متوجه نشدم اگر امکانش هست به صورت موردی در مورد نقد مناسب منظورتان را بیان کنید. البته منظور از نقد ادیت را متوجه شدم ولی اینکه نوع بهتر آن به چه شکلی هست نیاز به توضیح دارد. به هر حال بعضی عکسها عکسهای خوبی بوده اند ولی در هنگام ویرایش خراب شده اند.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
با تشکر از شما ، البته در مورد نوع نقد رای با اکثریت هست و من فقط نظر شخصیم رو گفتم ، اما نقد مناسبی که منظور من بود مثالش همین سایت Dpreview هست ، در صفحه آخر بررسی بدنه ها از دو کادر با عنوان مناسب برای... نامناسب برای... استفاده میکنه که اینجا میشه همان نکات خوب و بد ، ما در نقد ها فقط به اشکالات اشاره میکنیم مثلا عکسی که 95 درصد فاکتور های لازم رو داشته ما فقط به اون 5 درصدر ضعفش اشاره میکنیم و اینطور برداشت میشه که اون عکس هیچ چیز خوبی که نداشته به کنار ، چند اشکال هم بهش وارده.
این موضوع برای کاربران حرفه ای که نکات قوت عکس هاشون رو میشناسند مشکلی نداره ، اما کاربرانی که بدنبال یادگیری هستند دچار تردید میشن چون گاهی بسیاری از نکات مثبت عکس ها اتفاقی هستند و از روی علم انجام نشده ( پتانسیل خوبی که آن محل داشته ، نور خوبی که آن روز می تابیده و...) از این جهت اشکالات یاد شده را برطرف میکنند ولی نکاتی که قبلا امتیاز عکس های اونها بحساب می آمد تبدیل به اشکالات عکس های بعدی میشه.
فکر میکنم نقد دو طرفه یعنی اشاره همزمان به خوب و بد تصاویر که باعث بشه اون کاربر محترم ابتدا نکات مثبت رو تثبیت کنه و بعد به ضعف ها بپردازه ، نه اینکه مثبت های یک عکس ، منفی های عکس دیگر باشد و یک عکس در میان جابجا شوند. من فکر نقد یک طرفه دلیل این اتفاق هست.
جناب فروغی بیشتر هدفتون نمایش زیبایی غروب بوده و پیش زمینه تون از لحاظ ترکیب بندی و ادیت یه سری مشکلات داره
درخت سمت راست کامل در کادر جا نگرفته چون وزن بصری زیادی رو در قاب به خودش اختصاص داده چشم هر سری این کات شدگی رو میبینه
پیشنهاد میکنم از چند شات با نوردهی متفاوت استفاده کنید تا با استفاده از ادغام کردن آنها در فتوشاپ مشکل بازیابی نقاط حاوی سایه حل بشه (در عکس شما درخت های پیش زمینه و رفلکس آنها اندر شدن)
سلام و وقت بخیر
ابتدا پوزش بخاطر اف تاپیک
دوستان عزیز منم مثل شما نسبت به شرایط فعلی فروم تاسف میخورم
ولی بهتره که این قبیل پست ها رو در جای مناسب خودش ارسال کنید و از اف تاپیک بپرهیزید
چون همین یکی دو تا بخش فعال فروم هم با این شرایط به خطر میافته
خلاصه میایم ابروشو درست کنیم چششو در میاریم
از مدیریت فروم تقاضا دارم زحمت انتقال اف تاپیک ها رو به بخش مربوطه بکشن
ارادت
جلال پارسا
ویرایش توسط Jalal Parsa : Tuesday 5 September 2017 در ساعت 14:13
جلال پارسا