کویر مرنجاب
در اینجا هم اشباع رنگ زرد بیش از حد هست.تا جایی که بیشتر شبیه به سرزمین افسانه ای الدورادو شده تا یک کویر خشک.کمی اشباع زنگ زرد رو کمترکنید تا عکس با طبیعیتر شدنش زیباتر هم بشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
آقای ناظمی شاید مانیتورتون کالیبره نیست؟ عکس هایی که گذاشتید ته رنگ خاصی از زرد دارند که دوستان هم اشاره کردند. در مورد غروب زرد به تنهایی این حس رو تشدید نخواهد کرد اگر با قرمز و کنترل شده باشه تا حدی میشه اینکار رو کرد. البته نه روی همه عکس بلکه روی قسمت هایی خاص.
میلاد هریس
قلل اشترانکوه
سلام بردیا جان
یه سوال ذهنم را مشغول کرده که شما قبلا هم به اون اشاره کرده بودید. ته رنگ عکسی مثل عکس کویر مرنجاب آقای ناظمی را اگر بخوایم به صورت اصولی اصلاح کنیم، چه روشی بهتره؟ آیا امکان اصلاحش از روی هیستوگرام وجود داره که زیاد به کالیبره بودن مانیتور نخواهیم تکیه کنیم؟
من با اصلاح ته رنگ اینجور عکس ها که طیف گرم و سرد در کنار هم قرار دارند خیلی مشکل دارم، ته رنگ یه قسمت را که از بین میبرم یه قسمت دیگه یه ته رنگ دیگه پیدا میکنه (البته به نظر خودم). آیا بهتره برای هر قسمت جداگانه ته رنگ را از بین ببریم یا ...؟
سید میثم نوربخش
می خواستم ببینم عکس پست شماره 1754 و عکس 1811 هم این مشکل رو دارند.که اگر دارند مشکل از کالیبره نبودن مانیتور هست.(همون ته رنگ زرد)
در غیر این صورت من دارم زیادی saturation زرد رو می برم بالا.
سلام.
اقای ناظمی مشکل عمده عکس پست 1754 شما بیشتر از مشکل ته رنگ ، اشباع غیر طبیعی رنگ سبز هست.(البته اونطور که تو مانیتور من نمایش داده میشه)
عکس پست 1811 هم همانطور که دوستان اشاره کردند ،مشل ته رنگ زرد داره ولی در کل عکس خوبی هست اگه در مرحله پراسس بهتر عمل کنین.البته فکر می کنم این عکس رو حوالی ظهر گرفتین که اگه در زمان مناسبی این عکس گرفته می شد نتیجه بهتر می شد.
بنده از اونجایی که علاقه خاصی به اشترانکوه دارم ،جسارتا عکس شما رو کمی دستکاری کردم (یه ادیت 2-3 دقیقه ای)که امیدوارم ادیت منو بپسندین.