احمد جان باتشکرازاینکه لطف کردی ونظردادولی درتعجبم که چرافکرکردی که عکس باموبایل گرفته شده؟
خواهش میکنم محمد جان
از این بابت که با گوشی گرفته شده یا نه مطمئن نبودم اما از کنتراست و رنگ عکس حدس زدم شاید با گوشی گرفته شده باشه شاید هم خروجی JPEG دوربین باشه ( امیدوارم دومی رو دیگه اشتباه نگفته باشم ) آخه وقتی گوشی خودش عکس رو پردازش میکنه یا JPEG دوربین معمولا کنتراست کمتری داره نسبت به زمانی که خودت خروچی خام رو پردازش میکنی . یه مقدار خیلی کم هم وایت بالانس تنظیم نیست و دمای عکس ( به نظر من ) کمی باید سردتر باشه اگر عکس رو کمی سردتر کنی سبزه ها نمای بهتری پیدا میکنن . به طور کلی خروجی پردازش شده توسط خود دوربینها تمایل دارند عکس گرمتری ارائه بدن ( شاید چون دلپذیرتر هستش ؟! دلیلش رو نمیدونم ) مگر اینکه شما وایت بالانس رو از حالت اتو تغییر بدین و متاسب محیط تراز سفیدی مناسب رو انتخاب کرده باشی . به خاطر این مسائل فکر کردم با گوشی گرفته باشی
الان که دارم این خط رو مینویسم رفتم و اگزیف عکست رو دیدم که با D800 گرفتی ! حالا نمیدونم عکس رو خودت پردازش کردی یا نه ؟
وقتی عکس اینقدر ریسایز بشه فکرنکنم ازاین بهتربشه(تانظربقیه دوستان چه باشد)
سلام
اگر ویرایش و کاهش سایز به درستی انجام بشه هیچ مشکلی نخواهد بود.در همین تاپیک عسکهایی با همین سایز و کیفیت بسیار عالی وجود داره.پایین بودن کیفیت از نظر نور و رنگ و کنتراست و شارپنس و ... ارتباطی به سایز نداره.
به عنوان نمونه عکس اقای بردیا سعادت در صفحه ۳۳۹ ( به صورت رندوم یک صفحه انتخاب کردم که خوشبختانه عکس ایشون اومد.)
.
فرشید جان دست دردنکندالبته حق باشماهست بردیا عزیزکه استاد اینکاراست.(اگرمن بتوانم روزی مثل استاد سعادت ویرایش انجام دهم خیلی چیزاتغیر مکنه)