بردیا جان اون تیرگی وسط کادر برای چیه؟ فیلتر؟
بردیا جان اون تیرگی وسط کادر برای چیه؟ فیلتر؟
سلام پیام
تاثیر فیلتر نیست ,قسمت ابتدای شروع دریا کفش قهوه ای تیره هست درست مانند قسمت ابتدای شروع پیش زمینه
در ادامه انعکاس ابر تیره در آب هست که در عمق تصویر با یکدیگر قاطی شده اند.
جناب مبین شماها عادت دارید هرچی به ذهنتون میاد بدون فکر کردن و دقت کردن به دیگران نسبت بدید. رفتارهای بالا به پایین در این سایت تمامی ندارد. عکسهای ارسالی من عکسهای آزمون و خطا نیستند جناب. عکسهایی است که برای گرفتنشان هم وقت زیاد و تلاش زیادی شده و از نظر کلی هم عکسهای خوبی به شمار میروند. درست است ما ادمهای معروفی نیستیم که هر جور عکسی بزاریم تشکر زیادی دریافت کنیم اما اینطور هم که شما استنباط می کنید بی مایه نیستیم. اگر من نظرخواهی می کنم به خاطر ارتقائ کار خود هستم. عکسهای ارسالی من از نظر رنگ، نور و کادر بندی مناسبند. بنابراین کاربرد آزمون و خطا توسط شما درست نیست. تنها شلوغی صحنه عکاسی که ماهیت منطقه عکاسی است و کنتراست نوری شدیدی که آنجا وجود دارد مانع از یک ثبت ایده آل میشود. این را پرسیدم تا دوستان اگر میتوانند نظری بدهند و کمکی کنند. اگر ایرادی در عکسها می بینی جناب بنویس به این دلایل عکس خوب نیست. کاربرد واژه های مبهم و عاقل اندر سفیه دردی از کسی را دوا نمی کند. سعی نکنید به این دلیل که پسوند بسیار فعال یا چیزی شبیه به آن به یوزر تان اضافه شده دیگران را متهم به بی مبالاتی کنید. این دوعکسی است که ارسال کرده ام و همانطور که ملاحظه می کنید از نظر اصول عکاسی کاملا عکسهای حساب شده و دقیقی هستند.
دوست عزیز سلام
میخوام اگه اشکال نداره چند نکته راجع به عکساتون بگم
از دوستان ناراحت نشید، هرچی که میگن صلاح است (اصلا ربطی به کاربر فعال و بسیار فعال و ... نداره)
در مورد عکس های شما:
1- اصلا به چشم نمی آید که ارتفاع آبشار چقدر است (من در اولین عکس فکر کردم ارتفاع بیشتر از 1 متر نیست)
2- المانهایی که در کنار آبشار هست خیلی بی روح است
3- عکس دارای ادیت و فوکوس مناسبی نیست
4- باید با عکس ارتباط برقرار کرد که متاسفانه من نتونستم و نظری ندادم تا الان
همیشه انتقاد پذیر باشیم
امیدوارم از من ناراحت نشده باشید
موفق باشید
Nikon
وحید شاهوند
تلاش بنده بر این است که در سایت عکسها نقد شوند نه عکاسان.
جمله نقل قول شده از خودتان و مطلبی که درباره شخص من نوشتید را یکبار دیگر بخوانید.
حالا اینکه چطور به خودتون اجازه میدهید در چند خط چند سال فعالیت و 1600 پست و احتمالا کسانی که آنها را خوانده و تایید کرده اند را زیر سوال ببرید بحثی جداشت.
ظاهار در مورد عکس شما اشتباه کردم.
عکس شما قطعا یک عکس منظره بوده و کاملا پخته است.از نظر کادر و ادیت و نور نیز هیچ مشکلی ندارد.
پ ن:جدیدا توهین و آف تاپیک عمومیت پیدا کرده که هیچ،مورد تایید بعضی کاربران (...)نیز قرار میگیرد.
یک چیزهایی میگویید، باعث میشوید به جای عکس، خود نقد شوید.
جناب گرامی!
گذاردن عکس یعنی آقایون و خانومها لطفاً نظر دهید؛ لطفاً مشکلاتش را بگویید.
اگر شخصی عکس بگذارد و به خاطر نام کاربری تشکر بخورد پای پستش، بدا به حال ایشان! چون سنگ محک بزرگی را از دست داده!!!
اگر شما مایلید که به به و چه چه بشنوید، محل بدی را انتخاب کردید...
اینجا خیلی کاری نداریم شرایط عکاسی چه بوده، مهم خود اثر است نه زمانی که صرف کردید. اگر کسی به شما بگوید عکس خوبی نیست که جای ناراحتی ندارد. باید خوشحال باشید چون ممکن است اگر کسی به شما گوشزد نکند، عکسهای بعدی شما کما اینکه زمان زیادی را ممکن است خرجشان کنید همچنان در حد اثر فعلیتان باقی بماند.
به دنبال جذب مخاطب آگاه باشید نه تعریف و تمجید بی حاصل
.