امیرخان این که میگید باید با مد منوال عکاسی بشه یک اصل نیست. و منظور شما هم به احتمال صددرصد این بوده که همه عکسها با یک سرعت شاتر و دیافراگم گرفته بشن که تفاوتی وجود نداشته باشه. ولی من هیچوقت یک همچین اشتباهی نمی کنم که وقتی یک طرف آسمان تیره و ابریست و یک طرف خورشید از مد منوال استفاده کنم! :cool: من میخوام پانورامایی بسازم که در هر قسمت از آسمان نورسنجی دلخواه خودم رو داشته باشم. الان فوتوشاپ تا حدود بسیار زیادی رنگ و نور شات های مختلف رو به هم نزدیک میکنه ولی در برخی جاها خسته میشه و ماست مالی میکنه! :biggrin:
و نکته دیگه ای که تفاوت شدت نور عکسها رو تشدید میکنه اینه که بخواهیم قبل از ساخت پانوراما عکسهای RAW رو ویرایش کنیم. چون تنظیمات یکسان رو عکسهای مختلف با نورسنجی های مختلف تاثیر متفاوتی میذاره مجبوریم به چشم اعتماد کنیم که به خاطر کنار هم نبودن عکسها امکان کمی روشن تر یا تیره تر شدن اونها نسبت به هم وجود داره.
همیشه هم این تفاوت ها به خاطر نورسنجی نایکنواخت شات ها نیست. در صورت استفاده از لنزهای پلاریزه حلقوی جهت بیرون کشیدن ابرها از آسمان برخی قسمت های عکس به صورت موضعی تیره میشن که کار ساخت پانوراما رو خیلی خیلی سخت میکنه.
حالا اگه برنامه ای باشه که بهتر از فوتوشاپ این کار رو انجام بده که خیلی خوبه وگرنه باید به همین منوال سابق پیش بریم و با صرف وقت زیاد پس از ساخت پانوراما شاتهای متفاوت رو پیدا کنیم و اونها رو تصحیح کنیم و مجددا پانوراما بسازیم.
:confused:
آقای دکتر ببخشید خط رو خط شدیم!