پانورامای عمودی متشکل از 11 شات ( بیشتر از 180 درجه و روی دست )
سقوط
پانورامای عمودی متشکل از 11 شات ( بیشتر از 180 درجه و روی دست )
سقوط
سلام علیکم
پانورامای زیر از ترکیب 4 شات افقی بدست اومده و تنظیمات دوربین در هر 4 شات ثابت و به قرار زیر بوده:
Focal length: 24 mm
F-Number: F/10
Exposure Time: 1/640 Sec
ISO Speed: ISO-200
لازم به توضیحه که در تمام مدت یک فیلتر UV سیگما روی لنز بسته بوده
همونطور که میبینید یه قسمتایی از آسمون بدجوری تیره شده، ممکنه من رو راهنمایی کنید که چرا اینطوری شده؟ و چطور میشه این اشکال رو رفع کرد؟
با تشکر
سلام؛
دلیلشو خودتون گفتید:
با توجه به وضعیت نور باید روی تک فریمها ویرایش جداگانه انجام دهید (نمیدانم با توجه به فریم اصلی تا چه میزان امکان بازیابی قسمت آسمان در کادر سمت راست وجود داشته باشد) ولی یکی از روشهای محتمل در لحظه عکاسی اول انتخاب زاویه مناسب با توجه به زاویه تابش نور و سپس برداشت دو فریم با نورسنجی مجزای آسمان و زمین از هر کادر و سپس Blend کردن فریمها قبل از به هم چسباندن آنهاست...... و تنظیمات دوربین در هر 4 شات ثابت و به قرار زیر بوده:
Focal length: 24 mm
F-Number: F/10
Exposure Time: 1/640 Sec
ISO Speed: ISO-200
این کار آسانی نیست و همیشه هم لازم نیست. راه عملی برای اینگونه مواقع این است که نور کادرهای مختلف را بررسی کنیم و مقدار نورسنجی را بر اساس مقدار متوسط کادرهای مختلف قرار دهیم. بقیه کار هماهنگ کردن روشناییها غالبا در نرمافزارهای پانوراما به صورت خودکار و بخوبی انجام می گیرد.
ویرایش توسط nmroshan : Friday 17 September 2010 در ساعت 13:42
سلام علیکم
پاسخ آقای روشن به سوال بنده یه سرنخی بهم داد که اینجا عرض میکنم.
معمولا پیشنهاد میشه درهنگام برداشتشاتها برای تهیهی پانوراما، هر دوشات کنار هم در حدود 50 درصد صحنه با هم مشترک باشند، البته دلیل این مسئله توانایی بهتر نرمافزارها در بهم چسبوندن عکسها عنوان میشه، ولی فکر کنم رعایت این مورد در تنظیم نور صحنهها هم تاثیر داشته باشه، و من متاسفانه حدود 10-20 درصد فصل مشترک بین دو کادر کنار هم درنظر گرفته بودم، که البته در چسبوندن عکسها به هم مشکلی پیش نیومد ولی نور اینجوری شده که دیدید. حالا بازهم مطمئن نیستم که رعایت این مسئله میتونه باعث بهتر شدن نتیجهی کار بشه یا نه؟
با تشکر
درياچه اوان - استان قزوين
4 شات افقي
========
EXIF به همراه مشخصات GPS دارد
==========
علي چاوشي
سلام
تهران بیست وهفتم رمضان 1389
ترکیبی از 6 تصویر افقی
exif موجود است
دوربین canon s90