با عرض پوزش همچنین تشکر از استاد روشن بابت یادآوری ,بحث را با موضوع HDR_Panorama قاطی کرده بودم
با عرض پوزش همچنین تشکر از استاد روشن بابت یادآوری ,بحث را با موضوع HDR_Panorama قاطی کرده بودم
من متوجه منظور شما نشدم جناب دکتر ...نوشته اصلی توسط nmroshan
اول دیاف را انتخاب میکنید ( بر حسب شرایط : عمق میدان و لنز و نور موجود) بعد در حالت اولویت دیافراگم، سرعت را در کادرهای مختلف بررسی میکنید. بیشترین و کمترین سرعت را پیدا کرده و میانگین حدودی را مشخص میکنید و بعد در مد M با این سرعت و آن دیافراگم عکس ها را میگیرید.
گاهی برای موارد اورژانسی! دوربین را بر روی حالت براکت تنظیم میکنید و با توجه به حدستان از اختلاف نور کادرهای مختلف، مثلا 3 یا 5 یا 7 ! شات با فواصل دلخواه از هر کادر بگیرید و بعدا سر فرصت فریم های مناسب برای هر کادر را انتخاب کنید.
در پانورامای معمول ( و نه HDR) میتوان سرعت را ثابت نگهداشت ( همان مقدار میانگین) اما گاهی مجبوریم سرعت را نیز تغییر دهیم. چرا که اختلاف شرایط نور در فریمهای مختلف، بیش از حدی است که نرمافزار بتواند تصحیح کند.
سلام دوستان
من برام یه سوال پیش اومده:
وپانوراما متشکل از 6 شات عمودی بر روی دست. حجم فایل اصلی حدود 38 مگاپیکسل
یعنی چه؟ منظورم نوشته فایل اصلی حدود... مگاپیکسل هست، بر چه اساس چنین مبنایی رو براش می سنجن؟پانوراما متشکل از 5 شات افقی حجم فایل اصلی حدود 23 مگاپیکسل
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
سلام جناب زارع
یعنی بعد از اینکه همه شاتها بهم چسبید و ادیت نهایی صورت گرفت اندازه واقعی فایل برابر ایم اعداد خواهد بود
اساسی هم ندارد روی فایل رفته properties می گیرند
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
طول و عرض عکس نهایی را در هم ضرب کنید. مثلا ۳۰۰۰ در ۹۰۰۰ پیکسل میشود ۲۷ مگاپیکسل
پانوراما متشکل از 4 شات افقی ,حجم فایل اصلی حدود 21 مگا پیکسل
Camera: Nikon D90
Lenz: Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X
Focal Length: 14mm
Exposure: 2s
Aperture: f/18
ISO Speed: 200
فیلترهای مورد استفاده: ان دی و گراجوال
محل ثبت: ارومیه -دریاچه دالامپر
سلام ؛
بنده هم عکس رو میزارم شاید دوستان من رو هم شامل لطف و انتقادشون قرار بدن .
عکس از بالای جماران گرفته شده . ساعت عکاسی حدود 1 نیمه شب هست .
برای اینکه نور ها درست در بیاد حدود 50 شات گرفته شد که عکس حاضر از 7 شات ساخته شد .
لنز : 18-200 تامرون . شات روی 50 م م
بدنه : 350 دی
دیاف : 11
سرعت : متفاوت بین 2 تا 4 ثانیه
حساسیت : 100
تاریخ عکاسی : 1386
رده های اریب که روی عکس دیده میشه واتر مارک هست . عکس رو به کسی داده بودم که بخره و به همین دلیل روش واتر مارک گذاشتم تا تصمیمش رو بگیره و در حال حاضر دسترسی به عکس بدون واتر مارک و سایز بزرگتر نداشتم . عفو بفرمایید .
Canon 350D+Grip - 500D+Grip - Tamron 18-200 3.5-6.3 - Sigma 10-20 4-5.6 - Canon 50 F:1.8 - Closeup Filter 52mm - Speedlite 430EX
پانوراما متشکل از 8 شات عمودی ,حجم فایل اصلی بیش از 127 مگاپیکسل
Camera: Canon 5dmII
Lenz: Canon 24-105mm f4
Focal Length: 50mm
Exposure: 100s
Aperture: f/10
ISO Speed: 100
فیلتر مورد استفاده: گراجوال
محل ثبت: ارومیه -دریاچه دالامپر
پانورامای قبلی و کنونی هر دو در یک روز و زمان ثبت شده البته یکی با Nikon D90 و دیگری با Canon 5dmII
فرصتی شد تا خروجی کانن را از نزدیک تجربه و بررسی کنم
کانن خروجی بسیار غنی و با کیفیتی داره
مشاهده عکس در اندازه بزرگتر: کلیک کنید