محمد جان عکس زیبایی است. اما شما دیگه نباید خط افقت تاب داشته باشه.
محمد جان عکس زیبایی است. اما شما دیگه نباید خط افقت تاب داشته باشه.
آقای امدادی ممنون، بسیار زیباست.
برای افزایش بار آموزشی، تعداد شات ها رو هم به همراه اگزیف و فوکال، وضعیت دوربین و پوشش حدودی عکس (چند درجه) ذکر می کنید؟
به نظرم شات ها افقی بوده اند، درست است؟ و اگر اینگونه است، دلیل استفاده نکردن از قاب عمودی برای اختصاص فضای بیشتری به آسمان و آب چه بوده است؟
سوال دیگری که به نظرم می رسد، ادیت خاصی برای طبیعی جلوه کردن موج ها به کار برده اید؟ (منظور در مرز دو عکس است.)
تو پست قبلی گفته بودم
12 شات افقی
Canon 5D II | EF 24-105 @ 24 | iso 1600 | Av mode | f 5.6
من هم معمولا برای پاناروما کادر عمودی میگیرم ولی اینجا یادم نیست ولی فکر کنم چون لحظه به لحظه رنگ آسمان عوض میشد شاید خواستم سریعتر عمل کنم
ولی در کل هم وقتی با فول فریم اونهم با 24 میلیمتر وقتی پاناروما میگیرید در نهایت کادر خروجی طوری خواهد بود که شاتهای افقی جواب میده
اینجا اگر من عمودی هم میگرفتم به احتمال زیاد پایین لبه آب دیده میشد که حذفشون میکردم و بالا هم آسمان آبی تر میشد که بازم احتمال زیاد حذف میکردم
الان این کادر فکر کنم محدوده ای که رنگهاش یکدست البته خوب کادر های عمودی همیشه ارجحه
ادیت رو هم توسط photomerge فتوشاپ انجام دادم و اتفاقا نتیجه درست در نمیآمد ولی با کم کردن یکسری کادر ها بالاخره درست شد
( راستش اگر دستی میخواستم بسازم فکر کنم کلی زمان میبرد )
این از اون سری عکسهاست که چون من صرفا تو اون لحظه تو اون مکان بودم بوجود اومده وگرنه در محصول نهایی من آنچنان هنری به خرج ندادم
ممنون
محمد امدادی
سمت چپ عکس رنگها روی آب آبی میشه و دوباره به سرخی میزند. اشکال هنگام پاناروما کردن بوجود آمده؟ پروسس عکسها؟
بحث بالا و پایین کادر جدا. عکاسی عمودی این امکان را میدهد که تصویر را با مگاپیکسل بیشتری ثبت کنید. البته اگر نیاز داشته باشید.ولی در کل هم وقتی با فول فریم اونهم با 24 میلیمتر وقتی پاناروما میگیرید در نهایت کادر خروجی طوری خواهد بود که شاتهای افقی جواب میده
بیشتر شدن فریمها و مشکلات چسباندن آنها(مخصوصن در مورد موجها) هم بحثی جداست که برمیگرده به انتخاب عکاس.
احتمالن در بیشتر عکاسیها مهمترین مساله همین است که در لحظهی مناسب در مکان مناسب باشی.این از اون سری عکسهاست که چون من صرفا تو اون لحظه تو اون مکان بودم بوجود اومده وگرنه در محصول نهایی من آنچنان هنری به خرج ندادم
آرش در تک فریم هم اون تفاوت رنگ وجود داره و طبیعه و انعکاس موجوده
محمد امدادی
به عنوان آخرین نظر، قول میدم دیگه چیزی نگم!
اگر جای تو بودم ساحل سمت چپ رو کراپ میکردم.
این عکس را قبلا بصورت تک فریم در تاپیک عکسهای طلوع و غروب ارسال کرده بودم. ولی تا الان فرصت تهیه پانورامای اون بدستم نیومده بود. عکس متشکل از ده شات عمودیست.
منظره ای معروف از شهر سیاتل که از نقطه ای به نام Highland Point گرفته شده
منظره ای که معرف این شهر است -- هم برج معروف و هم تمامی آسمان خراشهای مرکز شهر و هم قله کوه آتشفشانی نزدیک شهر و دریا دیده میشه
همه توریستها میان اینجا عکس یادگاری میگیرن و البته پاتوق عکاسهای عروسی هم هست
محمد امدادی
منطقه ییلاقی درازنو ارتفاعات منطقه گلوگاه نزدیک گرگان - چشم انداز به دریای خزر و شبه جزیره میانکاله و شهرهای گلوگاه , بندترکمن و گرگان