بندر چابهار
بندر چابهار
Siencere
Olympus EPL-1
Olympus OM-D-EM5
این نمونه کار با این هد
کوه بیستون - کرمانشاه - شامل 60 شات عمودی در سه ردیف 20تایی
4 شات افقی - EOS 350D | EFs 18-55
محلی یا مرتعی به نام سرچاه ( یک چاه آب داره که در تصویر سمت چپ کنار 2 تا لکه سفید قرار گرفته ) در قلب ارتفاعات کوههای هزار مسجد - شمال خراسان
حالا چطوری و بر اساس چه داستانی بالای کوه چاه آب وجود داره باید جالب باشه ( فکر کنم مربوط به سنگی و صخره ای بودن این کوه هاست که آب حتی در ارتفاع در دسترسه)
اینجا در واقع یک جور مرتع شخصی ( خانوادگیه )
بلندترین نقاط کوه های هزار مسجد سمت راست دیده میشوند و یکی از مهمترین مراتع به نام اولنگ شاهی هم در اون قسمت دیده میشه ( اولنگ فکر کنم یک واژه کردیه و به زمین مسطح و مرتع در کوهستان می گویند )
این قسمتی که در واقع دوربین قرار گرفته نقطه ایه که دید بسیار مناسبی به دشتهای ترکمنستان داره ( در واقع دید پشت دوربین) و گفته میشه سالهای قبل کماندوهای آمریکایی
اینجا مستقر بودن و کارهای جاسوسی میکردن بر علیه شوروی
اون تراسهای باریکی که رو دامنه های شیب دار میبینید مصنوعیه و زمانی که مردم این منطقه برای حفظ جانشون از دست مهاجمان ترکمن به این ارتفاعات پناه میآوردن اینها رو ساختن برای کاشت گندم و جو
از راهی که از سمت چپ کادر خارج میشه حدود 15 دقیقه که برین میرسین به منظره ایی که تو عکس بعدی میبینید
اون قله نوک تیز وسط تصویر اسمش قره لکه ( Ghara Lokka ) و اینجا محل زندگی پلنگ ( به گفته محلی ها )
درختان هم درخت ارس که دوستان فکر کنم میشناسنش
این منطقه قبلا پوشش درختان انبوه تری داشته ولی به علت قطع این درختان برای تهیه سوخت و الوار برای شهرهای اطراف و مشهد الان به این صورت در آمده
درختان ارس بسیار بزرگی داره که مشخصه عمرشون به راحتی شاید به هزار سال برسند
که تو این عکس تا حدودی ابعادشون معلومه ( بر اساس گفته ها جاهایی دختانی داره که زیر سایه اونها یک گله گوسفند میتونه استراحت کنه )
محمد امدادی
با سلام و تشکر از زحمات شما
نمونه کار دیگری با هد پاناروما لینک زیر چهره افراد را در سایز اصلی نشان می دهد حجم 1 مگابایت برای لود شدن کمی حوصله به خرج دهید قابلیت زوم در تصویر دارد.
http://www.shakheh.com/up/uploads/1426081621.jpg
سلام عکس لواسان
ارتفاعات بام ایران
پتروشیمی بندر ماهشهر
درود ...
متشکل از 7 شات عمودی روی 70 مم
عکس پانوراما از دانشگاه صنعتی وین. در عکس، کلیسای کارل هم دیده میشود.
دوستان حقیر رو از نظراتشون بی بهره نگذارند.