من با انتن مخابراتی ش تراز کردم
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
من با انتن مخابراتی ش تراز کردم
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
در عكسهايي كه در آنها برج ميلاد وجود دارد بهترين راه، صاف كردن كادر با استفاده از ابزار straighten tool در acr هست. به اين ترتيب كه نقطه شروع اين ابزار را در بالاي برج قرار مي دهيم و نقطه پايان را در وسط سازه ي پاييني برج قرار مي دهيم. در اين عكسها معمولا المان اصلي كادر اين برج هست و بايد روي صاف بودن آن نسبت به كادر خيلي دقت كرد.
در مورد اينكه عكسي به نظر برخي صاف هست با كج، خوب، چشمهاي يك عكاس بايد از يك فرد معمولي ورزيده تر باشد و بتواند حتي خطاهاي ديد را هم در ذهنش حذف نمايد. مثلا در اين عكس تمركز چشم را فقط روي برج قرار دهد يا در عكسهايي كه خط افق سطح زمين يا سطح آب هستند بتواند بدون در نظر گرفتن المانهاي ديگر متوجه ايراد در صاف بودن عكس شود.
تشخصيص انحراف در عكس برج ميلاد زياد سخت نبود! فكر مي كنم تشخيص اين خطا در عكس زير كمي سخت هست.
عكس در ساعت مناسب در حالتي كه زمين و ابرها رنگهاي خوبي را ساخته اند ثبت شده است. در ويرايش هم به نظر همه چيز سر جايي كه بايد باشد قرار دارند. تنها نكته آسيب زننده به نظر من فضاي خالي و روشن آسمان در بالاي كادر است. وجود اين قسمت و روشن بودن بيش از حد آن در كادر باعث انحراف چشمها به سمت آن و به اين ترتيب اين عكس را از يك عكس خيلي خوب به يك عكس قابل قبول تبديل كرده است! پيشنهاد مي كنم از استفاده گرادينت تيره در بالاي عكس استفاده نماييد. و يا قسمتي از اين فضاي خالي را حذف نماييد.
موفق باشيد
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
درود
اجرای موسیقی محلی در کاخ موزه رامسر
.