جسارتا در 2 ارسال آخر چه مفهومی مد نظر عکاسان محترم بوده با توجه به اینکه عکسها عنوان هم ندارند میشه درباره عکسها و مفهومی که در ذهن داشتید کمی توضیح بدید
پیشاپیش سپاسگذارم
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
کاملا منتقل شد
سپاسگذارم
Nikkor 16-35 | Nikon F5
با عرض پوزش فراوان
از کندانسور یک کولر گازی با مارک سامسونگ در پیشزمینه و یک مجسمه فلو شده در پسزمینه که معلوم نیست مجسمه ناپلئون بناپارت است یا فردوسی یا کیمجونگایل از کجا میتوان به برداشتی از ایران رسید؟ و علم و فرهنگ از کجای این عکس باید به ذهن خطور کند؟
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
خوب دقیقا منظور من هم همین وارداتی بودن تکنولوژی بوده... اونم به تو شرایطی که پیشینه بلندی از علم و فرهنگ داریم...
خلاصه اینکه به جای پیروی از راه دانشمندانمون، فقط به هاله ای از اسم و رسمشون دل خوش کردیم... تا اونایی که خیلی از ما عقب تر بودن، دنیای آینده ور رقم بزنن :(
پ.ن:مکان ثبت» میدان بوعلی-همدان
دوست عزیز عکس باید گویا باشه شما بعد از ارائه یک اثر نمیتونین خودتونو بهش سنجاق کنید تا برای مخاطبین انشای مورد نظر رو قرائت کنید
گاهی این مهم با انتخاب یک عنوان صورت میگیره در صورتی که همه ی المانهای تصویر و ترکیب بندی در خدمت ارائه مفهوم مورد نظر باشه و شما با عنوان فقط به مخاطب خط دهی میکنید تا زودتر پیام عکس رو بگیره و حق برداشتهای شخصی احتمالی رو ازش صلب کنید
مواردی که ذکر کردید به هیچ عنوان در عکس جاری و قابل لمس نیست
Nikkor 16-35 | Nikon F5
عذر میخوام اما وقتی صحبت از عکاسی مفهومی یا conceptual photography هست مقصود دخالت خلاقانه عکاس در خلق سوژه و ... هست نه اینکه صرفا بسنده کنیم به ثبت عکسهای مستندی که فکر میکنیم مفهومی نهفته درونشون هست
بعضی از عکسهای این تاپیک صرفا میتونن در شاخه مستند یا... قرار بگیرن
مهمترین فاکتور برای هنر مفهومی ، خلاقیت هنر مند هست به نظر من و در عکسهای مفهومی ایده عکاس بیشتر مورد نظر هست تا تکنیک های عکاسی ...
البته این نظر شخصی من هست و شاید اشتباه از نظر بقیه