سلام
سينا جان با توجه به اينكه آب حركت محسوسي ندارد آيا قايق را خودتان تكان دايد؟ در صورت امكان كمي توضيح بفرماييد. اگزيف اگر حذف نميشد هم بسيار عالي بود.اولین عکس در سال جدید
جناب خاكسار ببخشيد ناخواسته عكس شما را يك صفحه بردم عقب.
با سلام
جاوید عزیز برای ثبت این عکس از فیلتر ND1000 استفاده شده و زمان نوردهی اون ۳۰ ثانیه هست. به همین علت (زمان نور دهی بالا) شما حرکت آب روان رو احساس نمیکنید ولی قایق به علت موج ها حرکت کرده و به صورت محو ثبت شده.
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
DeviantArt
حسبنا الله
سلام
جناب فانی خیاوی
عرض مختصری داشتم :
تصور میکنم با توجه به اینکه نمای ارائه شده در عکس شما از شنهای ساحل چیز خاصی برای بیان ندارد بهتر بود طوری صحنه را کادر بندی می نمودید که بیشترین فضا به آسمان داده شود چرا که نظر دید مخاطب تقریبا بدون اینکه به هدف خاصی برسد مشغول ساحل خواهد شد. ( مثلا اگر روی شن ها تراکمی از صدفها" همان گوش ماهی خودمان" بود آن وقت این کادر بسیار عالی می بود )
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام از ماست جناب مرادی عزیز.
ممنون از بذل توجه شما.
چه چیزی را کمک کنم برادر؟ سوالی بود بفرمایید بفرمایید من در خدمتم. (برای من همینکه 10 دقیقه ای ذهن پر مشغله شما را به خود مشغول کرده کافیست.)
یا علی
با سلام
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند