پارک هنرمندان ایران
پارک هنرمندان ایران
سلام جناب فدائیان
جساراتا مشکلی در عکس به نظرم آمد که گفتم با ما در میان بذارم. البته شما این عرض بنده را نظر یک صرفا بیننده بگذار نه یک نظر کارشناسی.
مشکل اول و بزرگ به نظرم آن درخت در وسط عکس است که دوطرف تصویر که رابطه مفهومی مستقیم با هم دارند را کاملا از هم جدا کرده است و به القای مفهوم لطمه زده
مشکل دوم هم در هاشیه قرار کرفتن تابلوی کانون بازنشستگان است. به نظرم سهم تابلو باید در عکس بیشتر میبود.
شاید اگر تابلو را سمت راست قرار میدادید و شخص را سمت چپ، بهتر بود. از این جهت میگم که شخص در جهت خوانده شدن نوشته تابلو ( از راست به چپ) قرار میگرفت و بیننده از خواندن تابلو به شخص میرسید.
البته نمیدانم معذوریتی در سمت دیگر وجود داشته یا نه. اما به نظرم مفهوم بهتر القا میشد.
به نظرم جمع این دو حالتی تضادگونه ایجاد کرده و اگر جای شخص میانسال یک جوان خندان هم وجود داشت بیراه نبود.
امیدوارم این جملات را از جنبه تعامل در نظر بگیرید.
ارادتمند
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
سلام دوست عزیز و بزرگوارم
خیلی ممنون هستم که عکس بد من رو نظر دادید در موردش که این نظرات قطعا و یقینا پیشرفت بزرگی در کارم حاصل میکنه
عکس بدون هرگونه صحنه سازی بودهمشکل اول و بزرگ به نظرم آن درخت در وسط عکس است که دوطرف تصویر که رابطه مفهومی مستقیم با هم دارند را کاملا از هم جدا کرده است و به القای مفهوم لطمه زده
شخصی بر روی صندلی نشسته بود و سمت راست هم تابلو کانون بازنشتگی کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران داشت ، یعنی اگر کل تابلو رو در تصویر داشتم فکر نمیکنم حالب بود میشد
در مورد قرار دادن تابلو و شخص همانطور که گفتم هیچ کاری از دست بنده ساخته نبود ، چون باید به طرف میگفتم که شما تشریف ببرید دو تا صندلی پایین تر بشینید و با توحه به این که بنده تمام عکس هایم بدون صحنه سازی هست زیر سوال میرفت
البته فکر میکنم مسن بهتر جواب بده تا جوانبه نظرم جمع این دو حالتی تضادگونه ایجاد کرده و اگر جای شخص میانسال یک جوان خندان هم وجود داشت بیراه نبود.
ممنون از نظر شما دوست عزیز و بزرگوارم
درود ...
نیستی
سلف پرتره
Canon 450D
Canon Efs 10-22
ND 1000x
ƒ No.9
20sec
iso: 200
درود ...
راستش چگونگی خاصی که ندارد ... :)
باید عرض کنم که به این صورت عمل کردم. اول سه پایه را بعد از کادر بندی به مقدار لازم داخل ماسه ها فرو بردم تا موج زیر پایه اش را خالی نکند. شاتر روی 10 ثانیه تاخیری گذاشتم، روی دیرک فلزی رفتم، 10 15 شماره بعد از باز شدن شاتر شمردم و سپس به سرعت از کادر خارج شدم، تا باقی 30 ثانیه بدون من ثبت شود.
نمی دونم منظورتون همین بود یا خیر.
---------------------------------------------------------------
پ.ن: البته این عکس چون یک سلف پرتره هست، یک استیتمنت هم داشت. که الان فکر می کنم می نوشتم بهتر می بود.:
"برای خودکشی ارتفاع سقوط مهم نیست، هر آن، حس رسیدن به انتهای زندگی را داشتی ... در همان لحظه نیست می شوی!"
ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Sunday 18 March 2012 در ساعت 19:07 دلیل: اضافه کردن پ.ن
ممنون دقیقا منظورم همین بودباید عرض کنم که به این صورت عمل کردم. اول سه پایه را بعد از کادر بندی به مقدار لازم داخل ماسه ها فرو بردم تا موج زیر پایه اش را خالی نکند. شاتر روی 10 ثانیه تاخیری گذاشتم، روی دیرک فلزی رفتم، 10 15 شماره بعد از باز شدن شاتر شمردم و سپس به سرعت از کادر خارج شدم، تا باقی 30 ثانیه بدون من ثبت شود.
تشکر دوست گرامی
اتمسفر
هیدروسفر
لیتوسفر
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند