با سلامي مجدد
با سلامي مجدد
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
سلام
منتظر نقد دوستان هستم
پست 560
کاملاً سیاه و سفید نیست و ته رنگ قرمز داره
بالای درخت از بدجایی کراپ شده
شاید کادر بهتری میشد بست تا تکلیف آن سقف و دودکش ها هم معلوم بشه.
سمت چپ بالای درخت دوتا لکه 7 شکل هست که نمیدونم چیه.نباشه بهتره
آقا سینا از نظرتوت بسیار ممنونم
ته رنگ قرمز به خاطر اینه که من کمی ساچوریشن رو بالا بردم چون حس کردم که حالت مه آلود اطراف عکس خودشو بهتر نشون میده
در خصوص کراپ هم خدمت شما عرض کنم که من این عکس رو کراپ نکردم فقط عناصر اضافی اطراف درخت زیاد بود ومجبور شدم که کادر رو اینجوری ببندم هم میخواستم که درخت رو تمام قد تو مادر داشته باشم و هم اینکه تیر برق و چیز های دیگه تو کادر نباشن برای همین اینجور ثبتی این از آب در اومد.
اون لکه ها رو من تو ادیت پاک کردم ولی فکر کنم موفق نبودم
در ضمن این ثبت رو خودمم هم زیاد قبول ندارم به خاطر اینکه وجود عناصر غیر طبیعی توی عکس رو اصلا نمی پسندم، ولی به خاطر اینکه درخت با ترکیب مه یه حالت خوشایندی داشت فکر کردم اینجا اپلود کنم تا نظرات دوستان رو جویا بشم
باز هم ممنونم از نظرتون :)
ویرایش توسط Usef Bagheri : Friday 27 January 2012 در ساعت 19:37
درود ...
Save Lagoons
Canon 450D
Canon Efs 10-22
ND 1000x
@16mm
130 second
ƒ No. 4.5
ISO 100
سلام مجدد
کادر بندی ضعیف + ادیت ضعیف + سوژه نامناسب , همه با هم اثر بی ارزشی رو پدید آورده.عکستون اصلا نکته مثبتی نداره.
امیدوارم از نظر بنده دلخور نشده باشید.بهتره بیشتر عکس ببینید و سیاه مشق هاتون رو از روی الگوهای مناسبی انتخاب کنید.وگر نه کارهاتون روز به روز بجای پیشرفت دچار پسرفت میشه.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
مقدار زیادی با کوروش موافقم اما به نظرم سوژه بد نبوده، با کادر بندی بهتر و احیاناً جابجایی دوربین، میشد به یک کار قویتر رسید. فکر میکنم یه اتفاقاتی تو ذهنتون بوده اما در همان حد ذهنیت باقی مونده.
از همین عکس کادر زیر (+ مقداری ادیت) رو ببینید، البته باز هم نکته خیلی خاصی به دست نمیاد، بیشتر یک تمرین برای بهتر کردن کادر است.
.
چيزي كه متاسفانه در اكثر كارهاي آقاي يوسف محترم من رو اذيت ميكنه مسالهي فكوس نبودن و فلويي هست كه به شدت به چشم مياد (در تمام پستهاي اخير ايشون)
با نگاهي به تجهيزاتتون ميشه فهميد لنزهاي خوبي هم داريد و دوربينتون هم كاملا قابل قبوله پس در اين صورت يه جاي كار ميلنگه كه خودتون بهتر ميتونيد تشخيص بديد، شايد از پروسس بد و يا ريسايز غير اصولي باشه
نكته ضعف بعدي نويزهايي هست كه خيلي عادي به نظر نميان! به راحتي ميتونيد نويزهارو كنترل كنيد (حتي نرم افزاري) به خصوص در تصاوير سياه و سفيد
نكته بعد كنتراست نا مناسب ثبت هاست كه ميتونه بهتر بشه
اما نكته آخر احساس ميكنم شما چشمان تيزبيني براي شكار لحظهها داريد و مناظر خوب رو خوب تشخيص ميديد ولي چون دلتون ميخواد همهي اين زيبايي رو در يك عكس خلاصه كنيد پس سعي ميكنيد هرچيزي رو كه مي بينيد تو كادر قرار بديد كه سبب شلوغ شدن كار و عدم تمركز بر روي سورژه تون بشه! سعي كنيد مختصر و گزيده كادر ببنديد
اميدوارم با كمال احترام تونسته باشم نقدي انجام داده باشم
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند