این عکس با تمام مسایلی که بیان کردید احساس جالبی رو به من منتقل کرد و تصور من بر این هست که اگر اثری هنری حتی روی یک نفر تاثیرگذار باشد بی شک "بی ارزش" نیست.
ممنونم بیژن جان انشاالله در اولین فرصت با بهره گیری از پیشنهاد وحید و حمید عزیز با یک ادیت مناسب تر عکس رو دوباره آپلود میکنم
فرقی میکنه دوربین رو تو حالت مونو کروم بگذاریم تا اینکه بخواهیم با نرم افزار تبدیلش کنیم؟
تفاوتش مثل عکاسی JPG و فرمت RAW هست، حتی بیشتر!
به طور کلی پروسه مونوکرومینگ صفر کردن سچوریشن نیست! کنتراست های خاص و پراکندگی مناسب تن های خاکستری، کنتراست های موضعی و خیلی مسائل دیگر باید به دقت در پروسه مونوکرومینگ کنترل و اجرا شود.
در مورد پست 577#
نظرتون رو دوباره به اولین پست این تاپیک جلب میکنم.
نوشته اصلی توسط rezakh
عکسهای سیاه و سفید سپیا و مونو کروم حرفه ای خود را در این تاپیک قرار دهید
خدا وکیلی ورندارین هر عکسی رو که گرفتین سیاه و سفیدشو آپ کنید اینجا
عکس مونو کروم باید حس مونوکروم داشته باشه ۰یعنی با تک تن کردن اون ما بتونیم به زیبایی عکس و مفهومش بیافزاییم
با تشکر
فرقی میکنه دوربین رو تو حالت مونو کروم بگذاریم تا اینکه بخواهیم با نرم افزار تبدیلش کنیم؟
درود
دوست گرامی سعی کنید ازمونوکروم دوربین استفاده نکنید عکس رو رنگی بگیرید و در نرم افزار به ادیت بپردازید اینجوری شما تسلط کامل نسبت به تمامی رنگها برای تبدیل به سیاه و سفید دارید.
دوربین ساده ترین الگوریتم رو بکار میبره : رسوندن اشباع رنگها به صفر (Desaturate)
در نرم افزاری مثل فتوشاپ در تنظیمات سیاه سفید (Alt+Ctrl+shift+B) کنترل خیلی خیلی بیشتری روی رنگهای RGB و CMY وجود داره و مُدهای متنوعی ارائه میشه