...
Printable View
با سلام و خسته نباشید
آقای قاسمی میخواستم بدونم O رینگ لنز 70-24 نیکون براتون اومد ؟
با تشکر
سعدی
سلام
ببخشید میخواستم بدونم فقط کسانی که تجهیزاتشون گارانتی شما را دارنند میتونند از خدمات شما برخوردار شوند ؟؟ یا نه برای عموم آزاد است و فقط بحث هزینه متفاوت است ؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین
با سلام
جناب قاسمي عزيز
هزینه تعویض کامل بایونت +اهرم دیاف که به روی بایونت هست، براي اعضاء سايت چقدر هست؟
ممنونم
سلام
مدتی پیش فیلترم شکست بعد میخواستم بازش کنم نمیشد که بعد اشتباهاتی و لج بازی با انبردست و ... بازش کردم
ولی کمی از رینگ دور لنزم 15-85 شکست.
حالا یه فیلتر دیگه زدم و مثل قبلی اونقدر جذب شده که باز نمیشه
لنز هم از نورنگار گرفتم بنظرتون لنز قابل تعمیره؟
اصلا بفرستمش گارانتی یا نه؟یاهمینطور استفاده کنم؟
موندم.
سلام جناب قاسمی عزیز
خبری نشد ؟
متظر جواب هستم .
ممنون
من هم مشکل مشابهی دارم البته با این تفاوت که لنز خورد زمین و بسیار کم لنز دورش تاب برداشت به طوری که فیلتر با کمی بازی بسته میشه خواستم ببینم این رینگ فیلتر لنز قابل تعویض هست؟و چه قیمتی داره هزینه ی تعویضش و اینکه آیا تعمیرش مورد اپتیکی در طول تعمیر به وجود میاره یا نه
با تشکر از جناب قاسمی
دوست عزیزم سعید
پوزش فراوان من را بابت تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
نه دوست عزیزم افتخار تیم تعمیرگاه مرکزی دوربین وایده ال دوربین خدمت به شما دوستان عزیز است
در صورتی که به مشکلی برخورد کردید فقط اعلام فرمایید جزو اعضا محترم سایت عکاسی هستید تا بلافاصله نسبت به موارد تعمیراتی وسرویس اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
دوربین برده
دوست عزیزم با سلام
پوزش فراوان من را بابت تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
خواهشمندم در اولین فرصت دوربین +بیمه وگارانتی را به بخش ایده ال برده واعلام فرمایید از اعضا محترم سایت عکاسی هستید
مدت پرداخت خسارت در صورتی که دوربین شما راه اندازی نشود 1 هفته میباشد .نظر شخصی من این است اجازه بدهید دوربین در بخش
ایده ال دوربین بازدید تا پس از هماهنگی بیشترین
خسارت به شما پرداخت شود
دوست عزیزم
با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
دوست عزیزم اگر نظر شما باز کردن فیلتر است لطفا به یکی از مراکز تعمیرگاه ما (ایده ال دوربین -تعمیرگاه مرکزی دوربین )مراجعه تا بلافاصله نسبت به رفع اشکال به صورت رایگان
جهت (اعضا محترم سایت عکاسی )اقدام شود
دوست عزیزم با تشکر از شما
منتظر شما در یکی از بخشهای تعمیرگاه مرکزی دوربین یا ایده ال دوربین هستم
امیدوارم بلافاصله کار شما انجام شود فقط خواهشمندم هستم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه فرمایید تا بلافاصله نسبت به اعلام وضیعت اقدام شود
در ضمن اعلام فرمایید مربوط به اعضا محترم سایت هستید
با سلام خدمت جناب آقای قاسمی
می خواستم بدانم که در مجموعه شما خدمات سرویس لنز های منوال فوکوس قدیمی مانند رفع قارچ و مه گرفتگی المانهای اپتیکی لنز نیز انجام می شود؟ هزینه آن را هم (در صورت امکان) بفرمائید ممنون می شوم.
درود
مدل دوربین فوجی S200EXR حلقه انتخاب اصلی دوربین( Selection Wheel ) خود به خود از جای خودش در آمده است نه ضربه ای خوره است و نه چیزی خودش شل شد و از جا در آمد و افتاد به همین راحتی!
http://www.up.vatandownload.com/imag...iw6ckq8223.jpg
1- آیا شامل حال گارانتی میشود
2- اگر نمی شود خارج از گارانتی درست شدن آن چقدر هزینه دارد
با سپاس
انوش
دوست عزیزم انوش
با سلام وتشکر از شما
متاسفانه دگمه DIAL MODE دستگاه شما دچار اسیب شده است چنانچه دوربین شما گارانتی ایده ال را داشته باشد به صورت کاملا رایگان نسبت به تعویض ان اقدام میشود
مدت تعویض قطعه مزیور وراه اندازی 24ساعت جهت اعضا محترم سایت میباشد
لطفا وضیعت گارانتی را اعلام فرمایید
سلام آقای قاسمی
در رابطه با لنز کی مزاحمتون بشم ؟
با سلام خدمت اقای قاسمی . خواهرم یه دوربین کنون مدل اس ایکس 5 آی اس داره که پیغام خطای کارت حافظه رو میده نمیدونم چرا احتمال میدم کارت حافظه رو اشتباهی خواستن جا بزنن توش. در ضمن مشکل از کارت حافظه نیست چون دو سه تا کارت حافظه خودم رو هم تست زدم باز هم همین پیغام رو میده . هزینه تعمیر و مدت زمان تعمیرش چقدر میشه ؟ با تشکر
درود
از پاسختان سپاسگذارم ، شوربختانه گارانتی ایده ال نیست ،
گارانتی بی کفایت فوجی است میرداماد ساختمان فوجی که مراجعه کرده اند ، گفته شده اصلا شامل حال گارانتی نمیشود و صدمه عمدی به حساب میآید !
حال میخواستم ببینم در تعمیرگاه مرکزی تعویض آن چقدر هزینه دارد
و به کجا باید مراجعه کنند؟
با سپاس
انوش
من یه دی 80 دارم که الان دو روزه ارور میده. فوکوس نمیکنه ( با فوکو دستی هم عکس نمیگیره ) البته سرعت شاتر و دیافراگمو ( وقتی شاترو فشار میدم قطعات مکانیکی و آینه ها جابجا میشن ولی عکسی ثبت نمیکنه ) تنظیم می کنه . فلاش بالا نمیپره ( حتی تو تنظیمات دستی ) و دکمه زیر لنز هم کار نمیکنه .
البته میدونم با این توضیحات کاری نمیشه کرد ولی اگه میشه مشکلشو حدث زد خوشحال میشم کمکم کنید .
نکته ی دیگه اینکه اهرمی که مشخص کردم از جاش خارج شده و کاملا توی سوراخش قرار گرفتهفایل پیوست 14282
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم تعمیرگاه مرکزی
ببخشید هنوز هم با گذشت این همه زمان پلاستیک رینگ های زوم لنز های نیکون وترد نشدند؟
ما تا کی باید صبر کنیم؟
اگه یه زمانی را مشخص کنید خیلی خوشحال میشیم.
سلام جناب قاسمی،
دریچه محافظ لنز دوربین a640 یکی از آشنایان دچار مشکل شده و گاهی موقع روشن شده گیر میکنه و کامل باز نمیشه (باید با دست ضربه بزنیم تا باز بشه).
حدس من اینه که گرد و خاک داخل لنز رفته (زیر شیشه رویی لنز دیده میشه) بین قطعات متحرک درپوش هم نفوذ کرده!؟
لطف کنید هزینه تمیز کردن لنز و تعمیر یا تعویض سیستم درپوش رو اعلام بفرمایید.
سلام ، به نظر من جناب قاسمی از جمله انسانهای با مرام روزگار ما هستند که با وجود مشغله کاری زیاد ، لطف خاصی نسبت به بچه های فروم دارن .
هفته پیش برای تعویض بایونیت لنزم به تعمیرگاه رفته بودم که سعادت دیدارشون نصیبم شد .همینجا ازشون بابت برخورد مناسبشون تشکر می کنم .
دوست عزیزم علیرضا
با سلام وپوزش بسیار فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
متاسفانه قسمت مموری کارت شما دچار مشکل شده است وباعث شده است قسمت پین ها دچار مشکل شود نگران نباشید اشکال زیاد حادی نیست
لطفا در اولین فرصت به یکی از مراکز تعمیرگاخه مرکزی دوربین یا ایده ال دوربین مراجعه تا بلافاصله نسبت به رفع اشکال اقدام شود
هزینه راه اندازی کامل برای اعضا محترم سایت عکاسی 380000ریال ومدت تحویل 24ساعت می باشد
مجددا از تاخیر ارسال پاسخ پوزش می طلبم
دوست عزیزم با عرض سلام وتشکر مجدد
در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین یا ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال بوجود امده سریعا اقدام شود
اشکال اصلی لنز شما به اصطلاح قارچ زدگی است که با شستشو و نصب کوتینگ این اتفاق به کلی رفع می شود
هزینه سرویس ونصب کوتینگ 280000ریال می باشد
خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
دوست عزیزم احمد
با عرض سلام لطفا سریعا مدل لنز خود را اعلام فرمایید
منتظر پاسخ سریع شما هستم
سلام جناب قاسمی
من به تازگی یک لنز خریدم که هم به نظرم نویز شدیدی در عکسهام وجود داره و همچنین بعد از 4، 5 شات لنز فکوس نمی کنه و باید کمی صبر کنم تا دوباره بتونه فکوس کنه.می خواستم ببینم می شه فهمید که آیا این لنز در این موارد از اول مشکل داشته یا خیر؟
دوست عزیزم انوش
با تشکر از شما هستم خیلی متاسفم از اشکال بوجود امده مربوط به دوربینتان
لطفا در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین یا ایده ال دوربین مراجعه تا بلافاصله نسبت به رفع اشکال اقدام شود
تعویض قطعه مزیور جهت اعضا محترم سایت عکاسی 380000ریال می باشد (SET DEAL MODE)
با تشکر از شما بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
ا
سلام اقای قاسمی
در رابطه با لنزم چه زمانی مراجعه کنم؟
دوست عزیزم
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
در برنامه ADJ دوربینهای کانن ونیکون نرم افزار هست که میتوان کلیه موارد تست واشکالات بوجود امده را به دوستان اعلام کرد
خواهشمندم مدل لنز را اعلام تا بتوانیم دقیقتر شما را راهنمایی نماییم
دوست عزیزم اقای سعدی
با عرض سلام وپوزش از شما
بعلت شرکت در کلاس اموزشی متاسفانه نمیتوانم تا چهارشنبه در خدمتتان باشم انشالله پس از رسیدن به ایران به جنابعالی اعلام می کنم ولی خوشبختانه piche ring به دستمان رسید
با سلام.
چند وقت پیش جهت تعویض ccd فوجی s100fs مراجعه کردم ، موجود نبود . میخواستم بدونم همچنان موجود نیست؟
سلام
من canon 5D دارم .مشکلی که دارم اینه که تو عکسام نقطه خاصی لک میفته. ابتدا فکر میکردم از کثیفی سنسور هستش واسه همین دادم تمیزش کنن ولی گفتن سنسور اصلا کثیف نیست. لنز رو هم تعویض کردم و مشکل حل نشده. میخوام بدونم این مشکل قابل حله یا نه؟ چند تمونه از عکسها رو هم آپلود کردم :
http://img714.imageshack.us/img714/583/70596910.jpg
http://img694.imageshack.us/img694/3562/99763593.jpg
سلام
چند وقتیست وضعیت ارتباطی باتری و دوربینم 7دی دچار اشکال شده
حدود دو هفته پیش بعد از شارژ کامل باتری و جا گذاری در دوربین با پیامی مبنی بر عدم امکان ارتباط بین باتری و دوربین مواجه شدم، که با تمیز کردن پین های باتری و دوربین بر طرف شد
چند روز قبل هم باز همین ارور رو داد و با تمیز کردن مشکل حل شد ولی جالبه که در ویزور دوربین میزان باتری رو درست نشون میده و نصفه هست ولی تو مانیتور اصلی دوربین و منوی باتری اینفو 100درصد نشون میده!
همین الان با یک خط باتری در ویزور و 100درصد در مانیتور اصلی به کامپیوتر وصل کردم تا عکسامو منتقل کنم، کلاً وسط کار خاموش شد و احتمالاً باتریش تموم شده
مشکل از کجاست و چه باید کرد؟
با تشکر
سلام خدمت جناب قاسمی عزیز
گویا دست قضا برآن شده که ما حضرت عالی رو از نزدیک زیارت کنیم ...
عارضم حضور انور حضرت عالی که دوربین محترم SX2IS بنده که عمری داره برای خودش از دستان ما جدا شد و بوسه ای به زمین زد و ...
روشن نمیشه
لنز بیرون مونده اما ظاهر دوربین کاملا سالم هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید کجا باید مزاحم بشم؟؟؟حدود هزینه و اینکه ایراد از کجا هست رو میتونید حدس بزنید؟؟؟
و در نهایت اینکه مایه کاری حساب بفرمایید :::blushing:::
پیشاپیش سپاسگزار از زحمات و راهنمایی های بی دریغ دوست و یار همیشگی فروم جناب قاسمی بزرگوار
ضمنا قصد فروش رو بعد از تعمیر دارم (به علت مسافرت وگرنه هرگز نمیفروختم)دوستان اگر تمایل داشتند از طریق پخ در خدمت هستم و به زودی آگهی فروش رو هم قرار میدم گفتم پیشاپیش گفته باشم.با عرض پوزش از مدیران محترم به دلیل نادیده گرفتن قوانین.عفو بفرمایید
---------------
در پناه اورمزد
دوست عزیزم
با عرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
خواهش می کنم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین یا ایده ال دوربین مراجعه تا به وسیله نرم افزار چک و وضیعت دوربین به شما اعلام شود لازم به ذکر است
در برنامه تنظیم دوربین DIGITAL IMAGE ANALYZER این اجازه به بخش فنی داده میشود تا مطمینا اعلام وضیعت تصویر شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین/ایده ال دوربین
با سلام مجدد...
چند هفته پیش برای تمیز کردن این لکه ها (ظاهرا مایعی روی سنسور پاشیده شده بود!) مراجعه کردم و تا حد امکان تمیز شد، طوری که با دیافراگم بسته و فاصله کانونی بالا، فقط سایه های کوچکی دیده میشد؛ اما دیروز که تصادفا دیافراگم رو روی ۳۲ گذاشته بودم متوجه شدم که دقیقا در همون محل های قبلی نقطه هایی دیده میشه که کاملا پررنگ و قابل تشخیص هستند و در دیافراگم های پایین تر هم با دقت خیلی زیاد میشه لکه های محوی رو دید!!!
در اولین فرصت برای تمیز کردن سنسور مراجعه خواهم کرد، ولی می خواستم بدونم دلیل این قضیه چیه و آیا مشکلی برای سنسور پیش اومده!؟
پ.ن: لطفا سوال قبلی در مورد گیر کردن دریچه محافظ لنز و کثیفی داخل لنز A640 رو هم پاسخ بدهید.
با تشکر...
پیرو توضیحات گذشته : هفته قبل باتریمو فول شارژ کردم و با دوربین گذاشتم تو کیف، امروز وضعیتش رو نگاه کردم دیدم باتریش خالی شده!
باتری یکی از دوستان رو تو دوربین گذاشتم و باز همون ارور عدم برقراری ارتباط بین دوربین و باتری رو داد.
جالب تر اینکه گارانتیش 90/05/06 تموم میشه :biggrin:
دوست عزیزم مهدی
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
با این توضیحاتی که شما اعلام کردید مطمینا دوربین شما دچار باطری خوره شده است
البته این اتفاق را من در 2مورد 7D دیده ام واشکالش کاملا رفع شد 1/سوال من از شما این است ایا باطری شما در حالتی که دوربین خاموش است دچار خالی شدن می شود
2-آیا وقتی دوربین شما روشن است بعد از مدت 30ثانیه اطلاعات ال سی دی بالا خاموش می شود 3-لطفاfirmware دستگاه خود را اعلام کنید
منتظر پاسخ شما هستم .
دوست عزیزم با سلام وتشکر از شما
با توجه به اشکالی که اعلام کرده اید دوربین شما براثر ضربه کلا خاموش شده است در سیستم کنترل تغذیه دوربین چنانچه حرارات زیاد یا ضربه و نوسانات بوجود بیاید سیستم کنترل
تغذیه قطع می شود تا به قسمتها دیگر دوربین اسیب وارد نشود
امیدوارهستم دوربین شما دچار خرابی لنز نشده باشد با توجه به مطالب خواهشمندم به یکی از مراکز خدمات تعمیرگاه مرکزی دوربین یا ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکااقدام شود
لطفا حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید تا نسبت به تسریع کار وهمچنین دریافت فقط مبلغ یدکی اقدام شود حدود هزینه 380000ریال می باشد
خ جمهوری ساختمان الومینیوم طبقه 11شماره 1117 تعمیرگاه مرکزی دوربین تلفن 66749494
میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز ساخامان 189 ط سوم ایده ال دوربین تلفن 88319250
سلام آقای قاسمی و عرض خسته نباشید خدمت شما و تیم پشتیبانی ایده آل.
دیروز هنگامی که g11 را در حالت فلاش auto قرار دادم دوربین فوکوس نکرد و عکس نگرفت.الان فقط وقتی فلاش خاموش است فوکوس کرده و
عکس میگیرد.تنظیمات را ریست کردم اما باز همان است.اشکال کار از کجاست و تعمیر آن چه مدتی زمان میبرد؟
پ.ن=دوربین ضربه نخورده است و همیشه در شرایط نرمال بوده است.
مهدی جان
با عرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
مطمین هستم دوربین شما دچار مصرف باطری شده است .من امیدوارهستم با نصب برنامه خصوصی بتوانم اشکال را برای شما رفع کنم ولی این کار مستلزم بازدید کامل ونصب دوربین به نرم افزار است اگر دستگاه شما با نصب برنامه انجامشود هیچ گونه هزینه ای در بر نخواهد داشت امیدوار هستم در اولین فرصت شما را زیارت ونسبت به رفع اشکال سریعا اقدام
کنم منتطر شما هستم
دوست عزیزم سهیل
باتشکر از شما
اتفاق بوجود امده مربوط به قطع کامل عملیات شارز و یا قسمت تخلیه فلاش است .این اتفاق باعث می شود تا چون قسمت فلاش فعال نیست قسمت شاتر راه اندازی نشود واین اجازه به شما داده نمی شود تا دوربین کاملا کار کند .
چنانچه دوربین شما دارای گارانتی یا بیمه ایده ال باشد این اشکال به صورت کاملا رایگان برای اعضا محترم سایت عکاسی انجام می شود .موعد تحویل 48ساعت می باشد
خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
سلام
دوربین d90 دوستی که تهران هم نیستند فلاش باز میشه ولی تو هیچ حالتی شلیک نمیکنه
جالب اینجاست که دوربین همیشه توآتلیه بوده شاید تو عمر دوربین ۲۰۰ شات هم با فلاش سر خود شلیک نکرده
ممون میشم ایراد احتمالی و هزینه و مدت زمان تعمیر اعلام کنید بگم دوربین رو بفرستند تهران بیارم تعمیرگاه
در ضمن گارانتی دوربین تمام شده.
دوست عزیزم با عرض سلام
با تشکر از شما اشکال اعلام شده می تواند مربوط MODE SWITCH UNIT FLASH باشد .مطمین هستم وقتی کاسه فلاش بالا است صدای از قسمت کاسه فلاش می اید که مربوط به عدم ارتباط شارز فلاش وتخلیه است
هزینه راه اندازی برای اعضای محترم سایت عکاسی 480000ریال و موعد تحویل 48ساعت است در ضمن چنانچه دوربین دارای بیمه وگارانتی ایده ال باشد حتی اگر مدت ان تمام شده باشد 50% دریافت خواهد شد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین/ایده ال دوربین
آقای قاسمی عزیز سلام
می خواستم بدونم DVD آموزشی فارسی Nikon D7000 آماده شد یا نه؟
موفق باشید
سلام آقای قاسمی
فلاش canon 420EX دارم که چند روز پیش هنگام روشن کردن سرو صداهایی کرد (نشانه سوختن قطعات ) دود و بو های ناشی از سوختگی هم ................
حالا فلاش روشن میشه و به حالت دستی عمل میکنه ولی بر روی دوربین با دوربین هماهنگ نیست فکر کنم در کل ETTL از کار افتاده
لازم به ذکر است گرانتی و بیمه هم نداره
آیا با این شرایط امکان درست شدن داره و اگر داره چقدر هزینه و زمان میبره؟
آیا شما در مشهد هم نمایندگی دارید