Panasonic LUMIX DMC FZ30
قبلا در این باره صحبت شده؛ پست های 402 و 393
Printable View
با سلام
اخیرا متوجه حضور نقاطی لکه مانند با جایی همیشه ثابت در عکس های دوربین 40D ام شده ام. ایراد از چه است و چه باید بکنم. ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید. نمونه عکس را می گذارم. با سپاس
http://s22.aks98.com/files/12064880176466842871.jpg
با سلام
سه حالت میتونه این مشکل رخ بده:
1-لنزتون(یا فیلتر احتمالا) این لکه ها روشه که بعید میدونم و اما دو دلیله دیگه که منطقی تر میاد
2- این لکه ها روی سنسوره دوربینتون هستش و با استفاده از کیت های تمیز کننده یا یک متخصص سنسور را تمیز کنید
3-یادم نیست چه نوع دوربینی رو چند وقت پیش تو وب firmware جدیدشو زده بودن که باعث میشد نقطه های سیاهی که در تصویر در firmware قبلی ظاهر میشد نسخه جدیده firmwareش رفع کنه
این سه حالت رو یکبار دیگر تست کنید انشاله نتیجه بدهد...:::yess:::
دوست عزیزم
با عرض سلام وعذرخواهی مجدد
اشکال دوربین شما چنانچه خطوط افقی روی تصاویر ظاهر شود مربوط به عدم فعالیت دقیق دیافراگم است عملیات دیاف شما کار نمیکند بنابراین نمی تواند مقدار نور دهی دقیق را تنظیم کند مطمین باشید CCD دستگاه سالم است هزینه راه انداز ی380000ریال ومدت تحویل 3روز است .
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی /ایده ال دوربین
با سلام.اخیرا دوربین نیکون d90 گرفتم.وقتی از آسمان عکس می گرفتم متوجه حضور نقطه ای کمرنگ با جایی ثابت در عکسهایم شدم.احتمال دادم که ممکن است گرد و غبار روی سنسور نشسته باشد.در منو دوربین گزینه clean image sensor را چند بار زدم و دوباره عکاسی کردم.نقطه پاک شده بود.دیروز چند عکس دیگر گرفتم ولی متوجه حضور نقطه بسیار کمرنگتر در بعضی از عکسها در جایی متفاوت از نقطه قبلی شدم.اگر این مشکل از بابت گرد و غبار است میخواستم ببینم فعال کردن clean at startup/shutdown آسیبی به سنسور نمیزند؟
سلام من یه واید و تله کانورتور سونی رو روی 18-200 کنون نصب کردم سوام اینه که با توجه به وزن آن این کار اسیب به لنزم نمی زنه؟؟
سلام امروز با دفتر تعمیرگاه مرکزی تماس گرفتم و گفتند که بعد از چهار ماه دوربین به ایران برگشته و فراخوان جهانی یکون برایش اجرا شده.خانوم قربانزاده ازمن بیمه نامه ایدال خواستند یا باید 125هزار تومان باید پرداخت کنم. من گفتم با هماهنگی و اطلاع شما(آقای قاسمی) از بیمه و گارانتی نور نگاربودن دوربین من و قول مساعد شما مبنی بر رایگان بودن اجرای این فراخوان برای دوربینم اقدام کردم .گفته شد باید خود شما این مسئله رو تایید کنید.با توجه به فرمایشات قبلی شما و به ظاهر سالم بودن دوربینم پرداخت 125 هزار تومان یه کمی برایم ناخوشایند است لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر
با سلام
چند روز است که یک نقطه قرمز رنگ روی تمام عکسهای دوربینم (EOS 550D) دیده میشه که فکر میکنم یکی از پیکسلهای سنسور سوخته باشه. وقتی این پیکسل در قسمت تاریک عکس باشه به خوبی دیده میشه اما اگر در قسمتهای روشن عکس باشه محو میشه. وقی فایل خام عکسها رو باز میکنم این نقطه قرمز بعد از چند ثانیه حذف میشه که فکر میکنم نرم افزار ACR تو پردازش این کارو انجام میده. چون همیشه از فرمت خام استفاده میکنم در عکسها مشکلی با این نقطه ندارم اما مشکل در فیلمبرداریست. این نقطه قرمز در فیلمها هم دیده میشه.
لطفا راهنمایی بفرمایید که مشکل پیکسلهای سوخته به چه صورت حل میشود.
با تشکر
با سلام جنب قاسمی
cd آموزشی دوربین که قرار بود لرام بفرستین هنوز دستم نرسیده(البته همکارانتون هفته قبل تماس گرفتن و آدرسو بهشو دادم(دقیقا یک هفته شده))
ممنون....
سلام
من تهران هستم، دوربینم هم گارانتی ایده آل نداره. اگه بخوام این cd آموزشی رو برای دوربین Canon 1000d (در صورت موجود بودن) بخرم باید از کجا بخرم؟
با سلام
واقعا جای تشکر داره از بچه های ایده آل بابت این dvd ارزشمند
بهتون خسته نباشید میگم و به همه دوستان پیشنهاد میکنم که حتما dvd مربوط به دوربینشون رو از این شرکت تهیه کنن
با تشکر
با سلام وخسته نباشید جناب قاسمی
بنده دوربین G9 داشتم که دسته داداشم بوده که بعد از گرفتن یه عکس (هوایی کوهستانی و تقریبا بارونی) پیغام E16 رو نمایش میده
دوربین رو روشن می کینم لنز میاد بیرون و همون لحظه میره داخل دوباره! با عوض کردن باطری و برداشتن رم و ریست کردن تنظیمات کارخانه ای هم دوباره همین پیغام E16 رو نشون میده.
میشه بهم بگین چکارکنم و چقدر هزینش میشه؟؟
با تشکر فراوان
سلام آقای قاسمی
امروز عصر دوربین رو تست کردم و خدا رو شکر در همه ایزو ها پیکسل سوخته ای مشاهده نشد.
باز هم ممنونم از زحمات شما
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک دوربین سونی t33 دارم که عکس هاش اینطوری شده بنظرتون مشکلش چی میتونه باشه؟
http://up.patoghu.com/images/f86o3mt...vxej_thumb.jpg
کسی جواب منو نداد، اشکالی نداره خوب خودم دست بکار میشم.
یکم تو اینترنت جستجو کردم ظاهرا این مشکل عادی هست. یه موضوع پیدا کردم که مشکل منو حل کرد منم مثل نویسنده نمیدونم چرا اینکار مشکلو حل میکنه اما بهر حال جواب داد.
After shooting with my Canon 50D for a while i realized there was a hot blue pixel in all pictures, i was about to send of my camera to canon to get that fix. but i was postponing sending it off because i didnt want to be left without a camera, so after some searching i came across a very simple and harmless quick fix. I was surprised that it worked, but it did!
Via willshootphotography blog
Hot Pixel Fix for the Canon 50D worked for Rebel XTi as well [update, from comments i understand that it works for the Rebel XSi, Rebel T1i, rebel T2i, 7D, 5D M-II] :
- Remove the lens and put the body cap in place on the camera [not sure if this is a must]
- Put the camera in to “manual sensor cleaning mode”. It is the same for both the 40D and 50D – Press the “Menu” button, then select the middle “yellow wrench” tab, then “Sensor Cleaning” then “Clean Manually”. You will hear – the click of the mirror coming up (so you *could* be using a swab on the sensor – but don’t do that – leave the body cap in place).
- Leave the camera in this mode for 30-60 seconds, I kept it this way for closer to 60 seconds.
- Power off the camera off – you should hear another click as the mirror drops down into place
- That was it. Test the camera and see if the dead pixels are gone – they were for me.
Thanks for reading!
I still have no idea why/how this works, but it does. I was about to send in my camera to Canon to Fix this problem, but this was way easier!
سلام و خسته نباشید خدمت جناب قاسمی.
بنده هم 2 ماه پیش ثبت نام کردم.
حدود 1 ماه پیش با من تماس گرفته شد از شرکت شما برای تائید آدرس.
اما هنوز دی وی دی رو دریافت نکردم.
سوالی هم از خدمتتون داشتم.
چند وقت پیش متوجه موضوعی شدم. موقعی که توی ویزور دوربین (D90) نگاه میکنم.
زمانی که دوربین روشن هست از نقاط فوکوس خطی به لبه کشیده میشه.
سعی کردم توی عکس نشون بدم.
فایل پیوست 12385
آیا مشکل خاصی هست؟
تا حالا حس نکردم تغییری در کارایی ایجاد کنه. اما نگرانم که حاد نشه.
ممنون
دوست عزیزم
با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال اعلام شده مربوط به خرابی CCD میباشد این اشکال در سری دوربینهای سونی کامپکت طبیعی است که در مواقعی جزو فراخوان تعویض رایگان از طرف شرکت سونی اعلام شده است
هزینه تعویض CCD مبلغ 380000 ریال برای اعضا محترم سایت عکاسی می باشد ومدت تحویل 3روز می باشد
با تشکر بخش فنی ایده ال دوربین /تعمیرگاه مرکزی دوربین
دوست عزیزم
با سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
ایا شما گارانتی وبیمه ایده ال دارید
اشکال اعلام شده مربوط به بوجود امدن پیکسل در صفحه سنسور است باید از شما خواهش کنم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع پیکسل سوخته توسط نرم افزار خصوصی کانن اقدام شود
در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین به روز رسانی نرم افزار -اعلام وضیعت شاتر -سرویس حسگر و پیکسل سوخته و... موارد دیگر جزو خدمات رایگان بخش فنی می باشد
با تشکر بخش فنی
دوست عزیزم
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
با کمال شرمندگی بعلت گذرادن دوره تخصصی دوربین در خارج از کشور نتوانستم جواب شما را بدهم
1-ایا مطمین هستید اخطار شماره 16 در دوربین شما ثبت شده است
در کانن کامپکت اخطار لنز با شماره 18 معرفی می شود که مربوط به عدم کارکرد استاندارد لنز و زوم است ویا ضربه یا فشار غیر متعارف باعث می شود
2- ایا دوربین شما گارانتی ویا بیمه ایده ال دارد چنانچه فقط گارانتی ما را داشته باشید برای اعضا محترم سایت عکاسی رفع اشکال رایگان است ( حتی ضربه )
در صورت نداشتن گارنتی برای اعضا محترم سایت عکاسی 380000ریال می باشد مدت تحویل 3روز می باشد
www.tamir.ir
دوست عزیزم
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
نمونه عکس را دیدم اجازه بدهید تا پس از مطمین شدن نسبت مورد خاص توضیح بدهم
در ضمن عذرخواهی تیم ایده ال دوربین را بابت تاخیر در ارسال CD اموزشی بپذیرید
خواهشمندم ادرس خود را در پیام خصوصی برای اینجانب بگذارید تا بلافاصله اقدام ارسال شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
با سلام من یک d90 دارم که متاسفانه بر اثر ضربه درب قسمت باطری دچار شکستگی شده.
آیا می تونم این درب رو از جایی تهیه کنم و خودم نصب کنم.
در ضمن من ساکن مشهد هستم و به دلیل اینکه وسیله کارم هست برام امکانش نیست که دوربین رو ارسال کنم تهران.
فعلا با چسب زدن کارم راه افتاده.
قبلا از راهنمایی شما تشکر می کنم.
سلام. به تازه گی مشکلی برای دوربینم(power shot G5)پیش اومده که به محض روشن شدن به صورت ممتد صدای هشدار داده وبعد چند لحظه پیغام LENZ روی ال سی دی بالایی نمایش داده شده وخاموش میشود .ایا قابل تعمیر است وبا چه مبلغی؟ لطفا راهنمایی کنید .با تشکر
.
دوست عزیزم
باسلام
متاسفانه اخطار 16 مربوط به اشکال در سیستم MAIN PCB ASSY است امیدوارهستم بتوانم با نرم افزار خصوصی کانن رفع اشکال کنم
باید از شما خواهش کنم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا اطلاعات دقیق اعلام شود
دوست عریرم با سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال اعلام شده از طرف شما مربوط به خرابی قسمت OPTICAL UNIT LENS میباشد که احتمالا ضربه خورده است
در سیستم کانن کامپکت چنانچه قسمت لنز شما به صورت استاندارد کار نکنند اخطار بوق ممتد وERRO 18 ثبت می شود .خاموش شدن دستگاه امری طبیعی است تا قسمتهای دیگر دچار مشکل نشود.
هزینه راه اندازی 480000مخصوص اعضا محترم سایت عکاسی وموعد تحویل 3روز می باشد .
سلام
وقت بخیر
دوستی از خارج از کشور دوربینی تهیه کرده بود که SONY DSC-HX1 هستش
متاسفانه در منوی تغییر زبان زبان فارسی نداره
امکانی هست که منو یا خود دوربین UPgrade بشه؟
و بشه زبان فارسی به اون اضافه کرد؟
ممنون از همکاری اساتید گرانقدر
تا دوستان در تعمیرگاه مرکزی پاسخ بدهند بنده عرض کنم که خیر این امکان وجود ندارد مگر اینکه شرکت سونی فریم وری عرضه کرده باشد که این امکان ایجاد شود و بنده تا به حال چنین چیزی ندیده ام.
در ثانی چه نیازی به زبان فارسی؟
نسخه انگلیسی یقینا دقیق تر و کامل تر و گویا تر و خوش فهم تر است تا معادل سازی های گاهی بی ربط فریم ور دوربین ها با منو فارسی.
سلام کاوه جان
شما درست میگین
به نظر منم هیچ زبانی شیرین تر از زبان ماشین نیست
فقط جهت کنجکاوی بود و هست
خب به مراتب اگه بعضی اصطلاحاتو به فارسی ببینیم فهمش رساتر میشه
به هر حال ممنونم از راهنماییتون
با سلام جناب قاسمی
بنده با دوربینم(5D MKII) یه یکساعتی زیره بارون عکاسی کردم، حالا
1- کلید های پشتیه دوربین(Menu,Info,Erase,..... )و کلیدهای کنار LCD بالای دوربین کار نمیکنن
2- وقتی لنز رو رو اتوفوکوس میذارم اصلا دوربین قادر به فوکوس نیست، ضمن در اتوفوکوس اصلا عکس هم نمیگیره
3- وقتی دوربین رو از طریق USB به سیستم متصل میکنم تا کلید Power دوربین رو روی On قرار میدم و دوربین روشن میشه همون لحظه خودش عکس میگیره ضمن اینکه آیکن دوربین اصلا در MyComputer هم نمیاد.
با سشوار قسمتهای آب دیده رو خشک کردم اثری نداشت
ممنون میشم راهنماییم کنین که بهم بگین چی شده دوربینم وآیا هزینه داره؟؟؟اگه داره چقدر میشه هزینش؟؟
در ضمن بیمه هم نداره ولی گارانتیه ایده آل داره ولی دسته خودم نیست!!!
با تشکر
با سلام
دوربین من 1000dکانن هست یه مشکلی واسش پیش اومده
وقتی از ویزور می خوام فوکوس کنم نقطه های روشن کننده فوکوس اصلا روشن نمیشه که بفهمم کدم نقطه داره فوکوس میده(در صورتی که اگه بخوام نقطه مورد نظرم رو به صورت دستی فوکوس کنم چراغ روشن میشه)
مشکل از چی می تونه باشه
ممنون میشم جواب بدین
دوست عزیزم
با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
خواهش می کنم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی مراجعه نمایید تا بلافاصله نسبت به رفع اشکال اقدام شود
در ضمن خواهشمندم تلفن خود را در پیام خصوصی اعلام نمایید
با سلام
دوست عزیز ایا عملیات سیستم اتوفوکس لنز شما کار می کند
چنانچه جواب مثبت است به منو (قسمت اچار)دستگاه بروید camera satting را کاملا ریست کنید.در صورتی که با ریست کردن کامل منوهای دوربین
چراغ اطلاعات نقاط فوکس فعال نشد .
1-می تواند صفحه فوکس اسکرین شما در جای خودش قرار نگرفته باشد
2-می تواند صفحه فوکس اسکرین شما حالت کوتنیگ خودرا از دست داده باشد (در مواقعی که خود عکاسی با ابزار مثل پنبه یا جیر یا.نسبت به تمیز کردن فوکس اسکرین اقدام کند)
3-می تواند سیستم AF شما فعال نباشد (قسمت اتوفوکس دوربین کار نکند )
4-می تواند قسمت لنز شما عملیات اتوفوکس را انجام ندهد (لنز را تعویض کنید تا مطمین شوید )
امیدوار هستم با مواردی را که اعلام کردم به اشکال دستگاه برسید در غیر این صورت خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا ایده ال دوربین مراجعه تا به وسیله اخرین نرم افزار Adj کانن به صورت کاملا رایگان نسبت به اشکال بوجود امده اعلام نظر شود
در ضمن چنانچه شما فقط گارانتی ایده ال داشته باشید این اشکال به صورت کاملا رایگان انجام می شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوریین
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مدیرمحترم تعمیرگاه آقای قاسمی
مدتی پیش بنده برای لنز 70-24 مراجعه کردم شما رینگ بالای لنز رو چسباندید اما دوباره چسبش ور آمده و رینگ بالا آمده . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
من دوربین D90 دارم لنز 18 200 2 ماه نیست خریدمش توی عکس ایی که باهاش میندازم همشون توی یک نقطه ثابت یک پیکسل سبز وجود داره 2تا پیکسل قرمزم هست!!گارانتیم داره رفتم پرسیدم گفت باید بره نمایندکی Frimware بروز بشه و .... از این جور صحبتا !!!میخوام ببینم ایا این وقتی Frimware عوض بشه به صورت کلی خوب میشه یا فقط رومالی میکنه مشکلوووووو!!! کلا این مشکل مشکله خطرناکی هست یا نه؟منو نگران کرده!!ممنون میشم سریع منو از نگرانی در بیارید!!!
http://www.kenrockwell.com/tech/hot-pixels/index.htm این مقاله جالبیه ولی نمیتونه منو از نگرانیی و نا رضایتی در بیاره!!
جناب قاسمی سلا
چند روز پیش در چند پست قبلی گفتم دوربینم زیر بارون یکساعتی باهاش عکاسی کردم، بعدم که کلیداش هیچ کدوم کار نمیکردن، با سشوار خشک کردم و روز بعد همه چیش عین روز اولش شد
فقط یکی میگفت این آبهایی که خشک شدن روی کیت های دوربین سولفاته میکنن و درآینده ممکنه برای دوربین مشکل ایجاد کنه
آیا همچین چیزی حقیقت داره، لطفا راهنماییم کنید....
با تشکر
با سلام خدمت آقاي قاسمي
روكش لاستيكي نيكون دي 200 من در برخي نقاط از بدنه جدا شده. آيا امكان تعويض اونها وجود داره و يا قابل تعمير است؟ ممنون
با عرض سلام و خسته نباشید دوربین nikond80 بنده چند ماه پیش اتو فوکوسش (lens 18 - 135) مشکل پیدا کرد و فوکوس قفل نمی کرد و دائم حرکت می کرد دیروز که دوربینو روشن کردم روی lcd بالایی می زد err و کار نمی کرد آیا این دو مشکل با هم مرتبتند؟ فکر می کنید هزینه تعمیر چقدر بشه؟
با عرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
مطمینا اشکال اعلام شده بوسیله Frimware رفع نخواهد شد اتفاقی که برای دوربین شما بوجود امده است تنها بوسیله نرم افزار خصوصی نیکون که در اختیار تنها نمایندگی های رسمی در هر کشور است(تعمیرگاه مرکزی دوربین تنها نماینده رسمی بخش خدمات در ایران ) رفع خواهد شد خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا بصورت کاملارایگان نسبت به رفع اشکال اقدام شود
در ضمن این کار به صورت کاملا استاندارد از طرف نیکون معرفی شده است
با سلام
من 400 دي كنون دارم و از دو روز پيش دوربينم اتوفكوس نميكنه
يعني لنز حركت ميكنه ولي فكوس ثابت نميشه
لنزم كه عوض كردم همين بود
بعدا كه تو نور نگاه كردم ديدم يك سري نقطه هاي خيلي ريز مثل قطره آب روي صفحه فكوس هست ولي هر كار كردم تميز نميشد
احتمالا بايد صفحه فكوس عوض بشه درسته؟
لطفا راهنمايي كنيد تغريبا چقدر خرجش ميشه
با تشكر از شما آقاي قاسمي
تسليت بنده را نيز پذيرا باشيد
با سلام...جناب اقای قاسمی....
ببخشید من قصد خرید بادی دی 90 کارکرده دارم....
چه طور میتونم از سلامتش مطمن بشم؟!
میتونم به شما مراجعه کنم و اونو واسم تست کنید.....
خیلی خیلی ممنون
با تشکر
سلام
یکی از آشنایان دوربین کنون S3 is دارند که موقع زوم کردن گیر کرده و دوربین خودش شروع به جلو و عقب کردن لنز می کنه و باید کمی با دست لنز رو به عقب فشار داد تا از این حالت خارج بشه ...
کلا امکان زوم وجود نداره ..
آیا امکان تعمیر اون وجود داره و هزینه احتمالی اون چقدر هست ؟
آقای قاسمی در گذشت مادر گرامی تان را صمیمانه تسلیت می گویم.
مارا نیز در غم خود شریک بدانید
جناب قاسمی با سلام و عرض تسلیت .
یک دوربین فوجی s100fs دارم که به سبب عکاسی از خورشید آسیب دیده. آیا قابل تعمیر است؟ اگر هست لطفا در صورت امکان هزینه تقریبی را چقدر براورد میفرمایید. با تشکر.
نمونه کراپهای %100 این آسیب:
فایل پیوست 12794 لکه سبز در ایزو 1600
و لکه بنفش زیر درایزو 100
دوست عزیزم
با تشکر از پیامتان ارزوی طول عمربرای خانواده محترمتان را از خدا خواستارم
اشکال اعلام شده مربوط به خرابی قسمت small mirr است که عملیات نقاط فوکس شما را انجام نمیدهد
در رابطه با راه اندازی دوربین باید به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی مراجعه تا نسبت به رفع ان اشکال اقدام شود
هزینه تعمیر 420000برای اعضا محترم سایت ومدت تحویل 2روز است در رابطع با فوکس اسکرین هزینه 200000ریال می باشد
باتشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
بله در بخش تعمیرگاه مرکزی نیکون ما اماده هستیم تا به وسیله نرم افزار خصوصی نیکون که تنها در اختیار ما است اخرین وضیعت تعداد شاتر -اخطارهای بوجود امده -پیکسل سوخته وموقعیت ان وبقیه موارد به صورت کاملا رایگان انجام دهیم
باسلام و تشکر وارزوی سلامتی برای خانواده محترمتان
دوست عزیزم سرویس دوره ای شرکت ایده ال مخصوص نوروز 90 از 1اسفند اماده خدمات رسانی به صورت کاملا رایگان می باشد
خوشحال می شوم شما را در محیط فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا ایده ال دوربین ملاقات کنم تا نسبت به این امر اقدام شود
احتمالا این اشکال بر اثر ضربه بوجود امده است
در سری دوربینهای کانن s2,s3,s5قسمت موتور زوم بسیار حساس است وبا کوچکترین ضربه دچار مشکل می شود
باید ازشما خواهش کنم تا در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا با بازدید دقیق اعلام وضعیت شود ولی میتوان حدودا هزیته 420000ریال را اعلام کرد
دوست عزیزم
متاسفانه میتوان اعلام کرد قسمت ccd دوربین شما دچار مشکل شده است در چند روز قبل شرکت محترم فوجی اخرین برنامه ADj سری دوربینهای جدید فوجی را به بخش فنی ما تحویل داده است امیدوارهستم با نصب برنامه این پیکسل از بین برود چنانچه این اتفاق با برنامه رفع شود هزینه رایگان است در صورت تعویض ccd هزینه 680000ریال می باشد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین/ایده ال دوربین
با سلام وپوزش فراوان
اتفاقی را که اعلام کردید مربوط به عدم کارکرد استاندارد قسمت اتودیاف است این اشکال جزو اشکالات شایع در دوربینهای دی 80است
ولی برای مطمین شدن خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکز ی دوربین مراجعه تا نسبت به اطلاعات دقیق توسط نرم افزار
خصوصی نیکون اقدام شود چنانجه مطمینا این اشکال مربوط به اتودیاف باشد هزینه برای اعضا محترم سایت عکاسی 880000ریال می باشد
در رابطه سوال اول هیچ ارتباطی بین خرابی لنز ودوربین وجود ندارد
با سلام خدمت دوستان عزیز
جا دارد از کلیه کسانی که در مجلس خاک سپاری یاختم مادر عزیزم بوسیله پیام در جراید یا تلفن تسلی خاطر اینجانب بوده اند کمال تشکر واز خدواند بزرگ برای خانواده محترمشان سلامتی وطول عمر بازماندگان را خواستارم .
با تشکر عمران قاسمی
با سلام و عرض تسلیت.
بنده 450دی دارم. جدیدا بعضی از عکسهای من دارای نقاط سیاه هستند... فکر میکنم آینه کثیف شده باشدیا... می خواستم بدانم خودم می توانم آینه را تمیز کنم؟ چگونه؟مواد خاصی دارد یا خیر... سپاسگزارم