با سلام خدمت جناب آقای قاسمی!
می خواستم بدونم که باز و بسته کردن بیش از حد لنز روی بدنه مشکلی که برای بئنه ندارد و اینکه باید در حالت روشن لنز رو عوض منیم یا اینکه دوربین خاموش باشد.
Printable View
با سلام خدمت جناب آقای قاسمی!
می خواستم بدونم که باز و بسته کردن بیش از حد لنز روی بدنه مشکلی که برای بئنه ندارد و اینکه باید در حالت روشن لنز رو عوض منیم یا اینکه دوربین خاموش باشد.
با سلام و عذرخواهی فراوان
دوست عزیز از اتفاقی که افتاده بسیار متاسفم
مطمینا بخش فنی از دستگاه جنابعالی اشکالی ندیده اند واظهار نظر بابت سالم بودن کرده اند
خواهشمندم در صورتی که مایل هسیتد ادرس و تلفن موبایل خود را خصوصی ارسال تا توسط عوامل جهت تحویل دوربین شما اقدام شود تا بوسیله نرم افزار خصوصی نسبت به اشکال واصلاح اقدام شود
درب لنز برای جنابعالی ارسال می شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
با س
دوست عزیز از اتفاقی که افتاده بسیار متاسفم
مطمینا بخش فنی از دستگاه جنابعالی اشکالی ندیده اند واظهار نظر بابت سالم بودن کرده اند
خواهشمندم در صورتی که مایل هسیتد ادرس و تلفن موبایل خود را خصوصی ارسال تا توسط عوامل جهت تحویل دوربین شما اقدام شود تا بوسیله نرم افزار خصوصی نسبت به اشکال واصلاح اقدام شود
درب لنز برای جنابعالی ارسال می شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربینلام وعذرخواهی از شما
با سلام وتشکر از شما دوست عزیزم
متاسفانه اشکال ارو 30 مربوط به مکانیزم شاتر ومیروباکس است
در بعضی از مواقع توسط نرم افزار کانن تعداد شاتر در مواقع خراب شدن کمتراز حد استاندارد ومعرفی شده کانن است بنابراین از شما خواهش می کنم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا بوسیله نرم افزار کانن اعلام وضیعت خرابی شود وگزارش کاملی از اتفاقی که بوجود امده به شما بدهیم
در نرم افزار کانن اعلام وضیعت کاملی راحع به اشکال بوجود از مبدا وجود دارد.
منتظر شما هستیم
در ضمن چنانچه دوربین شما دارای گارانتی ایده ال باشد این اشکال بصورت رایگان جهت اعضای محترم سایت عکاسی انجام می شود
شود یک
دوست عزیزم با تشکر ازشما
شاید باز وبسته شدن زیاد لنز باعث لقی کمی در انتهای لنز بوجود بیاورد
راجع به سوال دوم حتما جهت هر عملیاتی در دوربین خود از جمله وصل کردن به کامپیوتر -باز وبسته کردن لنز -تعویض مموری ونصب فلاش خارجی حتما باید دوربین خاموش شود تا دچار اشکالات احتمالی نشود
دوستان می خواستم بدونم میشه لنز رو روغن کاری کرد که نرم تر بشه ؟؟؟ من یک لنز 18-55 دارم (Canon) که هنگامی که میخوام زوم کنم نرم و روان نیست ؟؟؟ چاره ای داره؟؟؟
دوست عزیزم بهنام با سال وتبریک عید فطر
شاید بدون تعارف قاتل شماره 1دوربین ولنز روغن است
سفت بودن لنز شما مربوط به عدم کارکرد استاندارد لنز وقسمت حلزونی ومکانیک لنز است خواهشمندم جدا از این کار پرهیز کنید
در صورت تمایل به یکی از مراکز تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام فوری شود
با تشکر بخش فنی تعیمرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
با سلام
من با دوربین d90 با هریک از لنزهای نیکون 70-300، 55-200 و 35 میلی متری نوع متفاوتی از تنظیم فوکوس می بینم. مثلا با لنز 35 میلی متری 1.8 بک فوکوس دارم، با لنز 70-300 فرونت فوکوس. علت چه میتواند باشد و آیا راهی برای تنظیم دوربین که با همه لنزها یکسان فوکوس شود وچود دارد؟
با سلام و پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
اینکه روی هر سه لنز شما این اشکال دیده می شود مربوط به عدم استاندارد بودن دوربین شما است (طبق اطلاعاتی که شما داده اید)
ولی در نرم افزار خصوصی نیکون برنامه ای وجود دارد که کلیه قسمتهای فوکس را ADJ می کند وپس از نصب برنامه شروع به اصلاح قسمت AFمیکند
خواهشمندم چنانچه شما کارت گارانتی ایده ال ویا بیمه دارید با مراجعه به یکی از مراکز خدمات ما (تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال )نسبت به رفع اشکال بصورت رایگان اقدام نمایید
با سلام خدمت شما
دوربين من 7دی هست در حال لایو مود خاموش کردم الان هر بار که روشن يا خاموش ميکنم
صدا ريزی مثله جير جير (دوبا ر)ميده مشکلی واسه دوربين پيش امده؟
(بدونه لنز هم همين صدا ميده)
با سلام خدمت شما
دوربين من 7دی هست در حال لایو مود خاموش کردم الان هر بار که روشن يا خاموش ميکنم
صدا ريزی مثله جير جير (دوبا ر)ميده مشکلی واسه دورنز هم همين صدا ميده)[/Q
سلام احسان جان
به نظر می رسد صدای اعلام شده مربوط به فعال بودن SENSOR CLEANING میباشد
نگران نباشید قسمت مربوط نظر را غیرفعال کنید .ایا صدای می اید
منتظر پاسخ شما هستم
با سلام جناب قاسمی
مدتیه وقتی میخوام اطلاعات (عکس ها و فیلم ها) دوربینم (5D Mark II) رو به روی کامپیوتر منتقل کنم، از طریق اتصال خود دوربین به کامپیوتر، تمامی عکسارو کپی میکنه، اما روی کپی کردن فیلم ها خطای شماره 70 رو روی دوربین نمایش میده(میگه دوربین رو خاموش و باز روشن کنید)، و این در صورتیه که با کارت خوان چنین مشکلی ندارد و براحتی ویدیو ها و عکسارو کپی میکند
خواست بدونم این خطای شماره 70 چیه و آیا مشکلی داره دوربینم، چیکار باید بکنم؟؟!!
ممنون و تشکر....
ضمن تشکر از شما، نه بیمه دارد و نه گارانتی در هر حال بیارم خدمتتون تعمیر می فرمایید؟
درود بر شما جناب قاسمی
وجود یک مورچه ی زنده داخل لنز نو ( با گارانتی ایده آل خریداری شده ) نشانگر چیست ؟
جسارتا جای جناب قاسمی جواب میدم تا خودشون خدمت برسن
داشتن بیمه یا گارنتی ایده آل فقط نشون دهنده تعهدی است که شرکت برای انجام خدمات اون کالا داره (تا اونجایی هم که من دیدم برای ارائه خدمات تلاش زیادی صورت میگیره) و نشون دهنده این نیست که کالا حتما توسط ایده آل وارد شده و به فروش میرسه.
در ضمن اگر مورچه زنده داخل لنز بوده نباید مدت زیادیاز ورودش به لنز گذشته باشه.
سلام...نقل قول:
در ضمن اگر مورچه زنده داخل لنز بوده نباید مدت زیادیاز ورودش به لنز گذشته باشه.
البته زنده بودن مورچه دلیل به تازه بودن ورود نیست! مورچه تا 3 ماه بدون تغزیه زنده میمونه...
تو یه کتاب معماری خوندم...
شرمنده از اف تاپیک
بله، بنده هم نگفتم که شرکت گارانتی-کننده اون لنز رو وارد کرده :) طرف ادعا کرد از ژاپن خودمون وارد کردیم !! جالب این که روز اول گفت: همین امروز صبح خریدم، اینم فاکتور خریدش !!!
در مورد زمان اندکی که شما اشاره کردید، به فروشنده هم همین موضوع رو گفتم. گفت روز اول که شما تست کردی توش مورچه بود ؟ گفتم اونموقع دیده نشده، ولی الان داره دیده میشه. گفت همون موقع باید عنوان میکردید. :::waw:::
ما لنز دست دو که نمیفروشیم آقا، حتماً پیش شما بوده رفته توش :::waw::: ( من بودم که بدهکار شدم ... فکرش رو بکنید ! مورچه بره تو 200-70 ورژن II اونم توسط خریدار ! پس باید فاتحه ی سیلینگ کنن رو خوند. فروشنده گفت من لنز فروختم، سیبیل مشتری رفته توش !!! اومده مدعی شده، سیبیل رو در آوردیم و مطابقت دادیم با سیبیل مشتری، به همون بوری سیبیل خودش بوده !!!!!! ) نهایتاً با کلی کشمکش و یه پرداخت مبلغ اضافی ( بابت اینکه از هفته پیش تا الان این لنز 250 تومن گرونتر شده و منه فروشنده متضرر میشم و اینا)، یکی دیگه گرفتم که پشت دستم رو داغ کنم که دیگه این چیزا رو از داخل کشور تهیه نکنم. :::angry::: حتی از همین فروشگاه های بظاهر معتبر و در مجتمع های معتبر !!
جالب بود میگفت میدم برات بازش میکنن، مورچه رو درش میارن. (مورچه، طفلکی به پشت عدسی جلوئی له و لورده شده بود) تو دلم گفتم، این لنز که یه دفعه باز شده و توش مورچه رفته ... دفعه دوم باز بشه حتماً توش شاپرک هم پر پر میزنه یا غورباقه واسمون ابوعطاء میخونه lol و میافته گردن من خریدار. ( البته خدا میدونه دومی باز شده یا نه، ما که به روی مبارک خودمون نیاوردیم، فقط از گذشت روزگار درس گرفتیم .... و "تجربه به گرانی بدست میاد" رو کاملاً وجدان کردیم )
سلام
لطفا راهنمایی کنین چه جوری از رشت دوربین رو بفرستم.آدرس،تلفن
و اینکه تعمیر ارور 30 چقدر طول میکشه؟
با سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال در موقعی بوجود می اید که قسمت لرزش گیر حسگر فعال نشود ومدار لرزش گیر که از فلاش تغذیه می کند کار نکند این امر باعث می شود مدار لرزش گیرغیر فعال شود
وارور06در دوربین بوجود بیاید
فعال کردن SENSOR CLEAN انقدر محسوس نیست که باعث شود صفحه حسگر کاملا تمیز شود
سلام وپوزش فراوان از شما دوست عزیز
یه کمی عجیب است
ولی در هر صورت گارانتی ایده ال پاسخگو است چنانچه مایل هستید به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا ایده ال دوربین مراجعه کنید چنانچه این اشکال با دستگاه مکش رفع نشد
ما متعهد به تعویض هستیم .این سرویس مخصوص اعضای است که دارای کارت گارانتی ایده ال است
با تشکر وپوزش مجدد در تاخیر ارسال پاسخ
بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
سلام وتشکر فراوان از شما
ارور30 در دوربین 7 مربوط به مکانیزم شاتر ومیروباکس است ولی در برنامه خصوصی کانن می توان به دقت اشکال را با موضوع اعلام کرد
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز تعمیر
1-خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11 شماره 1117 تلفن 66749494
2-میدان 7تیر ابتدای بهار شیراز -ساختمان 189 واحد 6 شماره 88319245 ارسال شود تا بلافاصله نسبت به راه اندازی اقدام شود
با سلام وتشکر از شما
اگر قسمت سنسور کلین را غیر فعال کنید شاید تمیز کردن سنسور شما انجام نشود
قطع شدن صدا بخاطر این است که منبع تغدیه قسمت سنسور کلین قطع می شود پس شما صدای نمیشنوید
این صدا مربوط به شوکی است که به صفحه حساس سنسور می رسد تا لرزش بوجود بیاید وهمجنین بارمنفی از صفحه سنسور شما کاسته شود تا کمتر سنسور شما دچار جذب
کثیفی شود
با سلام
اگر سنسور دوربین قارچ زده باشد آیا راهی برای پاک کردن آن وجود دارد؟
سلام
بنده هفته گذشته جهت انجام سرویس دوره ای که برای اعضای سایت گذاشته بودند مراجعه کردم
همینجا میخواستم از برخورد بسیار خوب کارکنان محترم تعمیرگاه مرکزی و به خصوص جناب آقای قاسمی عزیز تشکر و قدردانی کنم ...
بالاخره برای یک بار هم که شده مزه خدمات گارانتی واقعی رو در ایران چشیدیم ...
با تشکر
سلام
بازهم جاداره اینجا از زحمات زیاد جناب قاسمی تشکر کنم، ریز به ریز راهنماییم کردم و همه چیو برام کامل برام توضیح دادن، خدارو شکر دوربین مشکلی نداشت
سلام جناب قاسمی
متاسفانه هفته پیش دوربین من رو در خیابون سرقت کردن
خواستم ببینم نیاز هستبه تعمیرگاه مرکی اعلام کنم یا نه؟
لازم به ذکر که دوربینم بیمه هم داشت
با سلام
مدل دوربینم Canon EOS 5D هستش.
با عرض سلام خدمت دوستان و سروران گرامی
من هفته قبل برای بازدید فنی دوربینم به برج آلومینیوم مراجعه کردم و واقعا جا داره که از آقای مهندس قاسمی مدیریت محترم تعمیرگاه مرکزی دوربین تشکر کنم . از لحاظ برخورد با مراجعان و اعضای محترم سایت و سرعت و جدیت و دقت در کار هم ایشون و هم کارمندانشون بسیار عالی بودن . علاوه بر این تخفیف قابل ملاحظه ای هم برای تعویض عدسی دوربین برای من قائل شدند . امیدوارم همیشه در کارشون موفق و شاد و پیروز باشند .
مصطفی رسولی
با سلام خدمت جناب قاسمی.
متاسفانه دوربینم(نیکون D90)از روی سه پایه رها شد و خورد زمین.قسمت بالای فلش دوربین ترک خورده ولی فلش سالمه همچنین لنز دوربینم(18-105) هم رینگ فوکوسش سفت شده و در انتهای چرخش به سمت چپ و راست هرز میره ولی در آخر در حالت دستی و هم اتوماتیک فوکوس میکنه.گارانتی و بیمه ایده ال دارم و چند ماهی به اتمامش مونده.می خواستم بدونمم دوربینم به صورت رایگان تعمیر می شود یا باید هزینه کنم و اگر تعمیر میشود کل دوربین را عوض می کنید یا فقط فلش را؟
سلام
جناب قاسمی وسیله من دیروز چهار شنبه 23/6 بدست من رسید.
با تشکر.
درود
دو سوال دارم
1- یک بدنه کنون 40d که روی آن لنز 17-85 بوده متعلق به یکی از دوستان ضربه خورده ، و ظاهرا دوربین سالم هست و با لنز های دیگر هیچ مشکلی ندارد ،
اما با همان لنز گاهی کار میکند و گاهی هم خیر یعنی موقع فشار دادن دکمه شاتر ، فوکاس گیج میزند روی LCD اصلی پیغامی شبیه این میدهد :
Communication Between The Cammera and Lens is Faulty. Clean The Lens Contact
و روی LCD بالایی هم Error 01 میدهد
با توجه به اینکه این دوست ما درشهرستان است لطفا راهنمایی کنید که چگونه و به چه آدرسی باید لنز یا اگر لازم است به همراه دوربین برای شما جهت تعمیر ارسال گردد.
2- لطفا جایی را در تهران برای خرید دوربین های نیکون با گارانتی ایده ال که مورد تایید شما نیز هست ، معرفی بفرمایید
با سپاس فراوان
انوش
از آقای قاسمی تشکر می کنم بابت تعمیر s3 که موتور لنز خراب شده بود . جالبه که در مراجعه به تعمیرگاه اصلی که اسم نمیارم بعد از یک ماه گفتند که "چون کل لنز وکیومه باید کلا تعویض بشه و قیمتش 250 هزار تومنه و ما هم نداریم و کلا ارزش نداره که این مبلغ برای تعمیر هزینه کنید" ما هم اومدیم خونه ولی الان با تخفیف خیلی خوب حدود 40 هزارتومن تعمیر شد و درست شد . واقعا از دقت و مسئولیت تعمیرگاه مرکزی لذت بردم و دوربین بعدی که احتمالا 600 دی یا 550 دی باشه را حتما با این گارانتی خواهم خرید .
دوست عزیزم محسن
پوزش من را در تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
بله تمام قسمتهای مورد احتیاج تعویض با گارانتی وبیمه ایده ال به صورت کاملا رایگان انجام می شود
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی ایده ال دوربین به ادرس هفت تیر -ابتدای بهار شیراز -ساختمان ایده ال واحد 6 مراجعه بفرمایید تا در اسرع وقت نسبت به راه اندازی اقدام شود
در ضمن حتما یاداوری فرمایید از اعضا محترم سایت هستید
دوست عزیزم انوش
پوزش مرا بابت تاخیر در ارسال پاسخ بپذیرید
اخطار اعلام شده مربوط به عدم ارتباط الکترونیکی لنز ه دوربین است واز خرابی شاتر یونیت دستگاه شما خبر می دهید
این اشکال در سری لنزهای 17-85 اشکالی رایج است وبا تعویض قطعه مزیور کاملا رفع اشکال می شود
خواهشمندیم با ارسال به یکی از دومراکز خدماتی به ادرس
1-تهران -خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -ط11شماره 1117 تلفن 66749494
2-میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز -ساختمان ایده ال -ط 3واحد 6 تلفن 88319245
ارسال تا بلافاصله رفع اشکال شود در ضمن فقط لنز ارسال شود
سوال دوم خواهشمندم به سایت .iwww.tamir.irمراجعه لیست نماینده گان اعلام شده است
با سلام وتشکر از شما
متاسفانه هیچ راهی رای رفع قارچ زدگی وجود ندارد
تنها راه تعویض pass filter است
خواهشمندیم با ارسال به یکی از دومراکز خدماتی به ادرس
1-تهران -خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -ط11شماره 1117 تلفن 66749494
2-میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز -ساختمان ایده ال -ط 3واحد 6 تلفن 88319245
ارسال تا بلافاصله رفع اشکال شود
سلام جناب قاسمی خسته نباشید،لاستیک قسمت عقب بدنه d90 من جدا شده -
اینجوری شده:
فایل پیوست 16613
لاستیک بدنه کشیدگی پیدا کرده و بزرگتر از اولش شده - این تعمیرات رو انجام میدید از شهرستان خدمتتون برسم؟
با عرض سلام خدمت جناب آقای قاسمی
لاستیک قسمت عقب و جلو دوربین Canon Kiss X4 از بدنه بصورت کامل جدا شده :::waw::: :::angry:::
لاستیکها حدود 2 میل بزرگتر شدن.
فایل پیوست 16630فایل پیوست 16631
خواهشمندم راهنمایی کنید خیلی آزار دهندست :(
( امکان گارانتی مجدد دوربین هست؟ )
با تشکر
با سلام خدمت آقای قاسمی
دوربین من کنون 10 دیه ولی منوی دوربین باز نمیشه که تنظیماتشو درست کنم و وقتی که عکس میگیری باید چند ثانیه ای دستتو روی شاتر نگه داری تا عکسو دخیره کنه
گاهی اوقاتم وقتی که قسمت منوی وایت بالانسو چند بار میزنی یهو میبینی منوش میاد ولی به مدت خیلی کم و دوباره میشه مثل اول .
لطفا منو راهنمایی کنید که چیکار میتونم بکنم..
جناب قاسمی بنده برای شما دوبار پیغام خصوصی فرستاده ام.آیا امکان دریافت پیغام خصوصی برای شما فعال است؟چراکه احساس می کنم پیغام های من به دست شما نمی رسد.
با سپاس از شما.
سلام جناب قاسمی
بنده یک لنز 28-135 کنون دارم که داخلش در قسمت شیشه جلوی لنز کمی گرد و خاک دیده میشه و احساس میکنم یک کم رطوبت داره میخواستم بدونم این مساله قابل حل هست ؟
همچنین از آخرین باری که برای سرویس مزاحمتون شدم یک نقطه در ویزور دیده میشه در کنار یکی از نقطه های فوکوس البته اول فکر کردم ممکنه از لنز باشه ولی با لنزهای دیگه هم تست کردم ولی توی ویزور همچنان دیده میشه (دوربینم canon 500D )
ممنونم از پاسختون/
با عرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
قطعه مزبور جزو موارد معیوب دوربین فوق است که از طرف نیکون اعلام شده است
در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به تعویض اقدام شود
سلام جناب قاسمی
بنده یه دوربین Canon G9 داشتم که چند وقتیه خراب شده دیگه واسه درست کردنش اقدام نکردم
پارسال داشتم باهاش عکس میگرفتم خطای شماره 16 رو داد و لنز میومد بیرون باز میرفت تو دوربین خاموش میشد
یه دفعه هم دادمش یکی از عکاسی ها گفت فرستادمش گفته بوده گفتن Main دوربین سوخته و 100 تومان خرجشه، منم دیگه پیپگیر نشدم و دوربین رو برگشت دادن
حالا میخواستم بپرسم دقیقا چه موردی برای دوربین پیش اومده، هزینش چقدر میشه، اگه بخوام بفرستمش بدم عکاسی بهرنگ (آقای شیخ بهایی - کرمان) ارسال کنه یا خودم براتون ارسال کنم؟؟
ممنون از لطف بسیار شما
شاد باشید.......
با عرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
متاسفانه در معادلات ساخت RUBBER در دوربینهای جدید کانن این اتفاق بوجود امده است وکانن این اشکالات را تایید کرده است
چنانچه دوربین شما دارای گارانتی وبیمه ایده ال است در اولین فرصت به یکی از مراکز تعمیرگاه مرکزی دوربین یا ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به تعویض ان به صورت رایگان اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ایده ال دوربین
دوست عزیزم حمید
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
این اشکالی را که اعلام کردید نمیتواند بعنوان یک ایراد در دوربین 10 دی کانن باشد
در برنامه نرم افزارخصوصی کانن تمام اتفاقات بوجود امده دیده می شود واین اجازه را ما داریم تا بتوانم اظهار نظر دقیق بکنیم
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا ایده ال دوربین مراجعه تا بلافاصله اعلام وضیعت شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین / ایده ال دوربین
سلام سیاوش جان
نگران نباشید بلافاصله جهت سرویس رایگان دوربین ولنز خود رابه یکی از دومراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه کنید
منتطرتان هستم خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید