دوست عزیزم
با تشکر از تماس شما این اشکال را می توان با برنامه رفع کرد لطفا به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی مراجعه تا به صورت حضوری نسبت به رفع اقدام شود .نصب برنامه رایگان می باشد .
باتشکر بخش فنی
www.tamir.ir
t.66749494
دوست عزیزم
با تشکر از تماس شما این اشکال را می توان با برنامه رفع کرد لطفا به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی مراجعه تا به صورت حضوری نسبت به رفع اقدام شود .نصب برنامه رایگان می باشد .
باتشکر بخش فنی
www.tamir.ir
t.66749494
سلام در دوربین 30D که به یکی از دوستان فروختم-این دوربین گویا دچار مشکل شده.وقتی خودم تست کردم مثلا بعد از هر 20 یا 25 شات ،یک صدایی بعد از صدای شاتر دوربین شنیده میشه! خواستم بدون این مشکلی ایجاد میکنه؟ ضمنا این دوربین هنوز 15 هزار شات هم کار نکرده!
این صدا در ادامه صدای بالا و پایین رفتن آینه(صدای شاتر) هنگام عکاسی شنیده میشه !
؟
دوستان عزیز من به تازگی coolpix s70 خریده ام و متوجه شده ام که در مد macro به شدت صدای قرچ قرچ می دهد.
لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا این مساله طبیعی است یا یک مشکل فنی مربوط به دوربین من میباشد.
با تشکر
سلام
من یک سوال در رابطه با مشکل دوربین D90 داشتم و اون هم مشکل ERROR LENS است . که خیلی از دوستان میگن که اگه لنز را یک بار باز بکنیم و بعد ببندیم و از این قبیل را هها درست میشود که به نظر من این یک روش درست نیست.
ایا واقعا این دوربین و یا شایدم لنز 18-105 مشکل دارد یا نه؟؟؟
متشکرم
با عرض سلام و پوزش در
دوست عزیزم با توجه به توضیحاتی که اعلام فرمودید به نظر می رسد صدای مزبور مربوط به قسمت SQ UNIT می باشد که بخش عملیات راه انداز ی اینه وشاتر را به عهده دارد.
البته پس از بازدید می توانم اطلاعات دقیق تر بدهم لطفا در اولین فرصت به تعمیر گاه مرکزی مراجعه تا نسبت به وضیعت دوربین خود اظهار نظر شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین کانن
دوست عزیزم
با تشکر از تماس شما اشکال اعلام شده را نمیتوان جزو خرابی نیکون اعلام کرد
صدای اعلام شده مربوط به موتور AF می باشد وطبیعی در حالت ماکرو است
در صورت خارج شدن ار مد ماکرو قسمت اتوفوکس دوربین شما فقط با پرس شاتر انجام وظیفه می کند وصدای اعلام شده کاملا قطع می شود .این صدا فقط در حالت ماکرو شنیده می شود .
با تشکر
بخش فنی نیکون
دوست عزیزم با سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال اعلام شده را می توان جزو اشکالات شایع لنزهای دی 80وسری دی 90اعلام کرد
این اشکال مربوط به عدم ارتباط بین لنز وکانکت دوربین است .عدم برقراری اتصال باعث اخطار در سری لنزها ی 18-105
و 18-135 است که بوسیله سرویس کاملارفع میشود.چنانچه شما با گارانتی ایده ال خریداری کرده باشید اشکال اعلام شده به صورت رایگان انجام می شود
با تشکر بخش فنی نیکون
سلام
دوربین کاسیو مدل EX-Z1200 در حالت عکاسی تصویر سیاه میگیرد.LCD سالم است.عکس گرفته می شود اما سیاه (Blank) از درون لنز که نگاه میکنیم دریچه دیافراگم کاملا کیپ و بسته است.باطری و مموری درآورده شده و دوربین Reset Factory Setting هم شده است.
دوستان تجربه یا توصیه ای دارند؟
ممنون.
سلام
دوربین Canon S5Is من چندی پیش در اثر زمین خوردن وقتی روشن میکردم لنز گیر میکرد و دوربین خاموش میشد.
بعد از تعمیر توسط یکی از شرکتهای بنام و معتبر و پس از حدود 100 شات عکاسی دوباره موقع زوم کردن پیام لنز ارور میده و دوربین هنگ میشه.
آیا اشکال کماکان فیزیکی و سخت افزاریه یا بصورت نرم افزاری قابل حل هست
در هرکدوم از موارد چقدر ممکنه هزینه تعمیر داشته باشه, ارزش تعمیر مجدد رو داره؟
ممنون از پاسختون
بهروز