دوست عزیزم
باتشکر از شما متاسفانه بایونت لنز شما شکسته است هزینه تعویض 300000ریال می باشد وهزینه تعمیر وراه انداری 180000ریال می باشد
موعد تحویل 24ساعت می باشد
با تشکر بخش فنی نیکون
66749494
WWW.TAMIR.IR
دوست عزیزم
باتشکر از شما متاسفانه بایونت لنز شما شکسته است هزینه تعویض 300000ریال می باشد وهزینه تعمیر وراه انداری 180000ریال می باشد
موعد تحویل 24ساعت می باشد
با تشکر بخش فنی نیکون
66749494
WWW.TAMIR.IR
دوست عزیزم با سلام
باید به عرض برسانم که متاسفانه قسمت سیستم کنترل شاتر شما از بین رفته است وهیچ ربطی به رم ویروسی ندارد
علامت ERR در دوربینهای نیکون اعلام وضعیت حاد می باشد در هر صورت جهت مطمین شدن از اینکه ایا دوربین خراب
است یا خیر در اولین فرصت به تعمیرگاه مرکزی مراجعه تا بوسیله نرم افزار اعلام خرابی یا مشکلات دیگر را به صورت
رایگان به شما اعلام کنیم در ضمن Clock اعلام عدم تنظیم ساعت وتاریخ است .
باتشکر بخش فنی نیکون
66749494
دوست عزیزم سلام
لطفا اعلام فرمایید ایا دوربین شما بیمه وگارانتی دارد یاخیر
چنانچه از بیمه گارانتی ایده ال وبیمه کار افرین یا سامان استفاده می کنید کلیه هزینه ها به صورت کاملا رایگان انجام می شود چنانچه نگرانی خاصی در رابطه با تعمیر داشته باشید با پرداخت /15در صد فرانشیر کلیه خسارت خرید شما نقدا پرداخت می شود .
-------------------------------------
موردی که می تواند به شما اعلام وضعیت دوربین را از بابت سالم یا خراب بودن بدون باز کردن بدهد برنامه خصوصی ADJ کانن است که در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین به صورت رایگان تمامی موارد خرابی قبل وحتی اینده
.تعداد شاتر و همچینین اخطارهای بوجود امده در دوربین را اعلام می کند
در اولین فرصت نسبت به اعلام وضیعت به بخش فنی مراجعه کنید
با تشکر بخش فنی کانن
66749494
چند روز پیش، دوربین روشن نشد! و از آنجایی که من به شدت به دوربین نیاز داشتم، بسیار نا امید دوربین را خدمت مهندس قاسمی عزیز فرستادم هر چند امیدی به حل زود هنگام مسئله نداشتم. ولی ایشون بسیار لطف کردند و حتی برای تعمیر آن، روز 5شنبه کار را دیر تر از زمان مقرر تعطیل کردند، شارژر امانت دادند تا بعدا برگردانم، چون مشتری قدیمی بودم تخفیف زیادی دادند و... جا دارد که از لطف ایشون و مشتری مداری خیلی خوب مجموعه تشکر کنم واقعا ممنون
اصلان نورقاسمی
با سلام
اول می خواستم از اقای قاسمی بابت راهنمایشون تشکر کنم
بعد یک سوال داشتم از اعضا فروم در مورد نقاط فوکوس>> تو 5DMKII تو بالا ترین نقطه فوکوس وقتی فوکوس انجام میشه علاوه بر نور خود نقطه یک نوری هم بالاتر از اون دیده میشه که تو نقاط دیگه دیده نمیشن البته من این مشکل رو تو یک 50D و دو تا 5DMKII دیگه دیدم .
با اقای قاسمی در رابطه با این مشکل صحبت کردم و ایشون به من گفتند شاید مشکل از یک جابجایی کوچک تو FOCUS SCREEN
باشه بعد این موضوع رو با هم برسی کردیم دیدیم که اثری نداشت و ایشون گفتند شاید مشکل از PENTAPRSIM باشه.
حالا می خواستم از دوستان با تجربه که که با این دو مدل دوربین کار کردند یا هر دوربین دیگه ای که کار کردن بپرسم که انها هم با چنین مشکلی برخوردن یا نه؟ یا اصلا این مشکلی نیست که من حساسیت نشون میدم چون من تو 3 دوربین CANON این موضوع رو دیدم(دوربین رو هم تازه گرفتم برای همین باعث نگرانی من شد) البته این رو هم بگم که برادر من یک NIKON D90 داره ولی این مشکل در اون دیده نمیشه.
لطفا من رو راهنمایی کنید:confused:
سلام بجه ها. من یه دوربین CANON Shot SX120 Is دارم.
روشن کردم دوربین رو لنز که اومد بیرون فوری خاموش شد باطری تمام کرد.لنز مونده بیرون. باطری جدید که انداختم روشن میکنم فوری چراغش چشمک میزنه ارور میده مینویسه Lens eror.restart camera.دکمه ریستارت هم نداره .چطوری جریانش؟ چی شده چیکارش کنم؟
دوست عزیزم
با عرض سلام تبریک سال نو
اشکال اعلام شده اشکال در قسمت لنز می باشد که بر اثر ضربه یا فشار زیاد به لنز ایجاد شده است ویا اینکه قسمت موتور فوکس ان در قسمت لنز عمل نمیکند
چنانچه دستگاه شما گارانتی وبیمه ایده ال دارد نسبت به تعویض لنز به صورت رایگان به یکی از مراکز تعمیر در جمهوری ویا هفت تیر اقدام نمایید . در ضمن خواهشمندم باطری را از دوربین خارج نمایید
.
با تشکر بخش فنی کانن
WWW.TAMIR.IR
دوستان عزیزم
سال نو مبارک
اشکال اعلام شده را می توان به این شکل اعلام کرد که دور از چشم کمپانی معظم کانن بوجود امده است
این اشکال را اینجانب به سرویس کانن اعلام کرده ام وتا این لحظه پاسخی دریافت نکرده ام .در اولین فرصت پس از دریافت پاسخ اعلام می کنم
باتشکر بخش فنی کانن
WWW.TAMIR.IR